מפגש פסח

פרקשון

New member
כן שימי תבוא !

אין לי כוח להרביץ ל20 קווקזים עם סכינים אני אקרע אותם ולא נעים לי אני יודע שאתה תהנה

קשש איזה קרוע זה היה

למי שלא היה (שמעון) שלושה "ערסים" התחילו עם טובי וקרן נראה לי אז אני כזה קם בא לשם : "מה קורה?" "הכל טוב" אני להן:"הכל בסדר כאן?" הם לי:"כן כן הכל בסדר" אני להן:" הכל בסדר" הן לי:" לא לא" הן להן:"תרדו" הם לי:" הן איתך?" "כן" "שתיהן?" "כן" "בטוח שתיהן? אין איזה אחת?" "שתיהן איתי" " טוב אחי" ואז עשינו צחוקים ודחקות וכולם חשבו שאני ערס בפורום הזה. פייי כמה זמן לקח לי להוריד תדימוי הזה. עידן לא עזר. והם לא ערסים, כל המן הם עשו למה אתם שונאים אותנו וצעקתם להם שונאים אותכם לכו מפה לא רוצים אותכם פה!! והם מסכנים :..( למה לשנוא? רחמים..

AvtipuS

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

לאלאלאלא אם זה בלילה אביק לא תבוא!!!!

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif מהבוקר עד הלילה..

הלו חברה! ברור שבים!!!111111 באלי ים
. יםיםיםיםיםיםיםיםיםיםיםיםיםיםיםיםים
. וחוצמזה... הבגד ים מגדיל לי את הציצי.Oם
>><<

אז זהו שאם זה יהיה בוקר/צהריים

איןמצב שאני יוכל להגיע, יש לי תגבורים כל החופש.. כל יום.

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif שלישי רביעי- לא.

אני מתכוונת ל4/4 ול5/4. ו.. כדי שלא נעשה את זה ביומחמישי.. כדי שנוכל להישאר ערים כל הלילה בחוף.. ואם נעשה את זה בחמישי נצטרך גם לחזור מוקדם כי שישי ו.. בלעכס. >< בכלמקרה. אתם פורום של שקסים (חוצמבנצי
).

ס ט י י ק

New member
../images/Emo45.gifחול המועד.

התאריכים האפשרים בחול המועד הם:14,16,17,18 אני בעד ה16
אבל גם בשאר התאריכים של חול המועד לא אכפת לי.. לפני חול המועד אני לא יכולה

למעלה