גמני בעד לא שזה אכפת למישו
ס סבסטיאן נאבד New member 1/4/06 #39 ../images/Emo121.gifים../images/Emo99.gif רק לא ב8-11.4 כי אני בטיול
מ מכשפהקטנהזונה New member 1/4/06 #54 ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif גמלי יש טיול.. 17-19.4 אז גם לא בתאריכים האלה.
../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif גמלי יש טיול.. 17-19.4 אז גם לא בתאריכים האלה.
ס סוריקטה1 New member 1/4/06 #57 ../images/Emo121.gifבחול המועד! לפני זה הכל עמוס. לרוב הדתל"שים ההורים רוצים עזרה בלנקות את הבית והרוב פה כאלה.:/
../images/Emo121.gifבחול המועד! לפני זה הכל עמוס. לרוב הדתל"שים ההורים רוצים עזרה בלנקות את הבית והרוב פה כאלה.:/
ס ס ט י י ק New member 2/4/06 #59 בשביל מה יש מנקה../images/Emo6.gif סתם בצחוק. ובאמת עדיף בחול המועד...
A ashkelonis brother New member 2/4/06 #64 דתלשים?? איפה? .. חח מה פסח.. אחרי ליל הסדר טסים לבוםבמלה!!!!
A ashkelonis brother New member 2/4/06 #71 תצחק תצחק ../images/Emo9.gif ערס לא ערס.. אווירה כמו בבוםבמלה אין הרבה...חוץ מזה יש שם במות לכל סוג של אנשים... יש לך אפילו דוסים שם.. ואני לא מבין למי לא תתאים אווירה של סקס, **** (צונזר מטעמי פחד מנופר ) ומוזיקה..
תצחק תצחק ../images/Emo9.gif ערס לא ערס.. אווירה כמו בבוםבמלה אין הרבה...חוץ מזה יש שם במות לכל סוג של אנשים... יש לך אפילו דוסים שם.. ואני לא מבין למי לא תתאים אווירה של סקס, **** (צונזר מטעמי פחד מנופר ) ומוזיקה..
ס סוריקטה1 New member 2/4/06 #74 ../images/Emo121.gifעלק... הכל שם ממוסחר כבר. תופסים שבת ליד איזה מעין כלשהו, נרות, מוזיקה, צ'אי, בירה, ערק ואיזה מדורה, קטורת ותאמין לי שזה הכיטוב שאפשר.
../images/Emo121.gifעלק... הכל שם ממוסחר כבר. תופסים שבת ליד איזה מעין כלשהו, נרות, מוזיקה, צ'אי, בירה, ערק ואיזה מדורה, קטורת ותאמין לי שזה הכיטוב שאפשר.
ס סבסטיאן נאבד New member 2/4/06 #77 ../images/Emo121.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif רק תחליף את הערק בוודקה כלשהי, עדיף אבסולוט אפשר לארגן משו כזה, ד"א
../images/Emo121.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif רק תחליף את הערק בוודקה כלשהי, עדיף אבסולוט אפשר לארגן משו כזה, ד"א
ס סוריקטה1 New member 3/4/06 #88 ../images/Emo121.gifכן, אם נותנים להם בעיטה בתחת הם מחזירים מכות תשאלי את הדר, מסכנה