לא באה אז לא משנה לי:)
K keeeren New member 31/3/06 #37 ים זה רעיון מצוין!!! נמאס כבר מעזריאלי כמה אפשר? לפי דעתי בחול המועד הכי טוב.. אני לא יכולה כנראה ב5-6 כי אני בטיול וגם ב9 אני לא יכולה כי יש לי מבחן.. חוץ מזה עדיין לא יודעת אבל חול המועד הכי טוב.. וים זה מצוין.. וודקה זה בכלל אחלה דבר:]
ים זה רעיון מצוין!!! נמאס כבר מעזריאלי כמה אפשר? לפי דעתי בחול המועד הכי טוב.. אני לא יכולה כנראה ב5-6 כי אני בטיול וגם ב9 אני לא יכולה כי יש לי מבחן.. חוץ מזה עדיין לא יודעת אבל חול המועד הכי טוב.. וים זה מצוין.. וודקה זה בכלל אחלה דבר:]
A ashkelonis brother New member 1/4/06 #40 אני אוהב את הראש שלך ../images/Emo3.gif ים~ שתייה ~ בחורות יפות~!!!! מה עוד צריך בחיים?
פ פרקשון New member 2/4/06 #63 D: פעם שעברה באו 3 ערסים, לקחו את הגיטרה ושרו לנו מזרחית כל הלילה בעוד הם רבים עם אוסנת על מהות זה שפריקים הם לא בני אדם
D: פעם שעברה באו 3 ערסים, לקחו את הגיטרה ושרו לנו מזרחית כל הלילה בעוד הם רבים עם אוסנת על מהות זה שפריקים הם לא בני אדם
ד דניאלסתיו New member 1/4/06 #48 כי ים בלילה זה הכי כייף! וחוצמיזה אני מדברת עם עידן בטלפון והוא גם בעד