מפגש?

../images/Emo45.gif

יש צומי טוב, יש צומי רע. מפגשי ישרא זה פשוט צומי אחד גדול ורע. לא, לבוא ולהתחיל לחבק זרים ולבקש מהם כסף לפרו זאת לא הדרך להשיג חברים, בכל מקרה לא לדעתי. את לא רואה את הפתטיות שבזה? זה פשוט מגעיל אותי. כל פעם מחדש כשאני מגיעה לעזריאלי ומגלה שיש מפגש ישרא באותו יום אני פשוט עושה הכול כדי להתרחק משם.

box 5

New member
../images/Emo127.gif לגמרי צודקת...

נקלעתי לשם לגמרי בטעות עם ידיד כשנסענו למפגש שם... בונא, אני חייבת להגיד שזה היה אחד הדברים היותר מזעזעים. אני בנאדם דיי ביקורתי על אופי של אנשים ודרך התנהגות, אבל רק כשאני מכירה אותם. לא שופטת אפעם לפני שאני מכירה טוב. אבל זה... זה היה מוגזם לחלוטין. וואלה, אני לא מבינה איך ההנהלה של עזריאלי מסוגלת לסבול את זה. ברצינות. חוץ מההכנסות (שבטח הולכות רובן על הוצאות ניקיון ושיפוץ!) אנ'לא מצליחה לחשוב על סיבה שהם צריכים להתיר את זה. הם פשוט צריכים לאסור את זה.

box 5

New member
תראי, הם כן יכולים לאסור על מפגשים

של פורומים ובלוגרים וכזה... הם הנהלת הקניון.. מותר להם הכל. מה גם שפורומים מצומצמים יחסית לא ייפגעו מזה, בעיקר בגלל שהמספר של האנשים יותר קטן ברוב המקרים...

LadySilkworm

New member
לפי דעתי אם הם יעשו את זה

יגיע אליהם זרם ענקי של תלונות שלא נראה לי שלהנהלה יש כוח להתמודד איתן..

איך בדיוק הם יכולים לעשות את זה?

הם לא יכולים לבדוק כל אדם שנכנס לקניון אם במקרה יש לו בלוג או כותב בפורום מסויים. אין גם ממש דרך להוכיח את זה. חוץ מזה שהמפגשים האלו הם אחד ממקורות ההכנסה הגדולים של עזריאלי.

box 5

New member
אז אמרתי, שבקשר להכנסה זה באמת

לא משתלם... אבל וואלה מפגשים המוניים כאלה (כמו של ישראבלוג... שזה באמת הרבה אנשים) אם זה באמת מפריע להם הם יכולים לאסור בתחומי הקניון איכשהו

Itay Simons

New member
../images/Emo45.gif

אני זוכר את היום ההוא שישבנו ליד גרפיטי בגג והאשימו אותנו \: והכל בגלל הפריקונים הדוחים האלו.

חחח אם אין אני לי איימי לי../images/Emo6.gif

אהבתי

Itay Simons

New member
ממ בינתיים

19
ו-21
יהיו עוד תאריכים שאני לא יכול אבל אני לא יודע מתי

dralan

New member
אולי נהפוך את זה לסקר

שבו כל אחד יצביע על התאריך שהכי נוח לו?