אז זהו, שתראי
דבר ראשון שמח שה"דיון" שלנו בנימה משועשעת, עדיף ככה.
עכשיו לנושא, תראי, אני אראה לך מה הבעיה לדעתי: את כנראה לא שמה לב למה שאני ראיתי לפחות. דבר ראשון, אני לא פריק
לפחות אנלומגדיר ת'עצמי כזה. אבל מה לי ולהגדרות. מזה אומר "המשמם בא"ע"? וזה לא משנה מי רושם או מאיפה הוא בא, תחשבי שהיו כותבים לאבא שלך בעבודה במשרד על הרצפה, היה לו כיף עם זה? בנוגע למה שאמרת בכל הג'אנרים, אין לי ממש ג'אנרים ספציפיים, רק הפוזרים. אלה שבטוחים שללכת עם חולצה של ואנס, נעליים לא קשורות, ואיזה בורד במאה שקל הופך אותם לסופר מאגניבים, והם בעיקר הבעייתים, כי הם מין סוגשל מנסים להוכיח לעולם או לחברה או למה שלא תרצי, שהם סופר מאאאאאאאאאגניבים קוליים אז הם עושים דברים כאלה. או שהם בטוחים שהם פאנקיסטים כי הם גילחו ת'ראש בצורה מכוערת, אז הם גם משחקים אותה מאמינים באנרכיה, וכאילו, בינינו, זה מה שקורה שאתה רואה יותר מדי בצפר לרוק. עכשיו, אין לי בעיה שיתלבשו איך שהם רוצים, אפילו שזה עלוב, חיים שלהם. אין לי בעיה שישמעו מה שהם רוצים, אפילו אם זה אימו. אין לי בעיה שייראו כאילו מישו הפיל להם מכונת גילוח על הראש. אין לי בעיה שהם בטוחים שהם סופר מיוחדים ושהעולם סובב סביבם, והם כה מסכנים וכה מה שאתה לא רוצה. מה שיש לי בעיה, זה שהם הורסים לאחרים בהתנהגות שלהם, כל ההשחתה, ההתנהגות המגעילה הזאת [כל מה שפירטתי בזיון שכל הקודם] פוגעת באנשים שבאמת באמת באים לראות חברים. אני לא אומר שאנחנו קדושים ושאנחנו כל הזמן לפי הספר והכל, גם אנחנו עושים שטות פה ושם, אבל אנחנו לא עושים את זה בכוונה. הנק' שבגללה בעצם הגבתי, זה המשפט האחרון שלך, זה לא חלק קטן, זו בדיוק הבעיה. אם זה היה חלק קטן, פשוט היינו מרביצים להם או משו..
לא סתם, אם זה היה חלק קטן לא היה בעיה להשתלט עליהם, או לנדות אותם, או פשוט להסביר להם שהם מפסיקים לעשות ת'חרא הזה. הבעיה שזה מין קבוצה שהולכת וגדלה ורק הורסת לאחרים. בין אם הם חברים שלהם או לא. אני כאן, בואו לצ'ט