מפגש?

xXxHIMCRxXx

New member
אוקיי,

התגובה שלך ממש שיעשעה והצחיקה אותי.
אתה צודק. אני לא באתי בקטע של "כל פוזרי ישרא הם צדיקים מעונים, ואתם, הפריקים השוקחים והאפלים של תפוז, שלא תתערבו בזוהמה צודקים". אני פשוט אומרת שבעיקרון, מי שאני מסתובבת איתו, ומכירה שם [שזה באמת, אבל באמת, מכל הג'אנרים האפשריים שתעלה על דעתך
], הם לא רושמים דברים על הגגות, ואם הם כן רושמים אתזה, אז תהייה בטוח שגם במפגשים של הייד-פארק [כן, כן. היידפארק הקבוצה החנונית ההיא. אך סגידה בצורה מסוימת
] רושמים דברים עם המשמם בא"ע. ונכון, יש גבול לכל דבר. אבל זה עדיין,ב אמת, רק חלק די קטן

Prophet Of God

New member
אז זהו, שתראי

דבר ראשון שמח שה"דיון" שלנו בנימה משועשעת, עדיף ככה. :) עכשיו לנושא, תראי, אני אראה לך מה הבעיה לדעתי: את כנראה לא שמה לב למה שאני ראיתי לפחות. דבר ראשון, אני לא פריק :p לפחות אנלומגדיר ת'עצמי כזה. אבל מה לי ולהגדרות. מזה אומר "המשמם בא"ע"? וזה לא משנה מי רושם או מאיפה הוא בא, תחשבי שהיו כותבים לאבא שלך בעבודה במשרד על הרצפה, היה לו כיף עם זה? בנוגע למה שאמרת בכל הג'אנרים, אין לי ממש ג'אנרים ספציפיים, רק הפוזרים. אלה שבטוחים שללכת עם חולצה של ואנס, נעליים לא קשורות, ואיזה בורד במאה שקל הופך אותם לסופר מאגניבים, והם בעיקר הבעייתים, כי הם מין סוגשל מנסים להוכיח לעולם או לחברה או למה שלא תרצי, שהם סופר מאאאאאאאאאגניבים קוליים אז הם עושים דברים כאלה. או שהם בטוחים שהם פאנקיסטים כי הם גילחו ת'ראש בצורה מכוערת, אז הם גם משחקים אותה מאמינים באנרכיה, וכאילו, בינינו, זה מה שקורה שאתה רואה יותר מדי בצפר לרוק. עכשיו, אין לי בעיה שיתלבשו איך שהם רוצים, אפילו שזה עלוב, חיים שלהם. אין לי בעיה שישמעו מה שהם רוצים, אפילו אם זה אימו. אין לי בעיה שייראו כאילו מישו הפיל להם מכונת גילוח על הראש. אין לי בעיה שהם בטוחים שהם סופר מיוחדים ושהעולם סובב סביבם, והם כה מסכנים וכה מה שאתה לא רוצה. מה שיש לי בעיה, זה שהם הורסים לאחרים בהתנהגות שלהם, כל ההשחתה, ההתנהגות המגעילה הזאת [כל מה שפירטתי בזיון שכל הקודם] פוגעת באנשים שבאמת באמת באים לראות חברים. אני לא אומר שאנחנו קדושים ושאנחנו כל הזמן לפי הספר והכל, גם אנחנו עושים שטות פה ושם, אבל אנחנו לא עושים את זה בכוונה. הנק' שבגללה בעצם הגבתי, זה המשפט האחרון שלך, זה לא חלק קטן, זו בדיוק הבעיה. אם זה היה חלק קטן, פשוט היינו מרביצים להם או משו..:p לא סתם, אם זה היה חלק קטן לא היה בעיה להשתלט עליהם, או לנדות אותם, או פשוט להסביר להם שהם מפסיקים לעשות ת'חרא הזה. הבעיה שזה מין קבוצה שהולכת וגדלה ורק הורסת לאחרים. בין אם הם חברים שלהם או לא. אני כאן, בואו לצ'ט :p

xXxHIMCRxXx

New member
ואה, איך אתה

מצפה שאני אגיב להכל?
טוב, לאט וזהירות
המשמם בא"ע=המה שמם בעזריאלי. שונאת לכתוב עזריאלי, וע"א זה חביב. וכמובן שלא יהיה לו נחמד, אבל זה ממש כמו כל הערסים בשכבה של כולנו. הם לא היו מקשקשיפ על הרצפ או על הקירות או על השלחנות או על התחת של המורה [למרות שזה די משעשע
] בבית שלהם. מסכימה. למרות שבי"ס לרוק זה די שליטה. אני מאמינה שאם הזמן כבר לא יהיה אפשר להבדיל. יש את אלא שבאמת עושים את זה לכייף [כל הסקייטרים למיניהם
], ויש את אלא שלא יודעים לעשות כלוםעם סקייט חוץ מלנסוע-בערך-עם-אמא-מחזיקה-את-הילד-ושיט, וחשים את עצמם "סקייטריםגמניבים" בלהבלהבלה. כנ"ל פאנקיסטיים. רק שאצלייהם זה קיצוני. מה הבעיה באימו?
אבל אתה יודע איך זה הולך. בכיתה א' [או אפילו ז', אם מישהו שורד
] באים לבי"ס הילדים הטובים, הילדים הרעים, והילדים שרוצים שכולם יאהבו אותם. והבנות. הילדים הטובים רואים את כל הכיף שהילדים הרעים עושים, לא לומדים, צוחקים בשיעורים, עם המורים, על המורים, מתחת למורים ו-וואטבראבר, ורוצים גם. ככה לאטלאט, בין אם אתה רוצה או לא, בום. כולם נגררים אחרי הרעים. בפגשי-ישרא, לא הקייטנה של יריב[
], אלא מפגשישרא, גם אלא שלא פוזרים [איך לקרוא להם בכלל? XX] עושים שטויות, כי הם נגררים. הם לא עושים את זה כוונה רעה, הם לא חושבים "אולי זה לא בסדר?" הם פשוט נהנים לעשות את זה. אני לא מסכימה עם הטמטום הזה, ממש ממש ממש לא, אבל זה המצב.

מה זה 'אבל זה המצב'? תשנו את זה:)

ותכלס, רוב הסקייטרים למיניהם האמיתיים התחילו את זה ביסודי, ובשנים האחרונות יש טרנד של אנשי חטיבה-תיכון שמתחילים להיות סקייטרים כי זה האופי של המוזיקה, והם כן יודעים לעשות דברים, אבל זה לא אומר שהם לא שינו את עצמם בשביל שיאהבו אותם. אין שום בעייה באימו, אני אישית לא סובל את המוזיקה והפוזה, אבל חוץ מזה אין ממש בעייה.. ואת רואה, את בעצמך אומרת 'הפוזרים והלא פוזרים', I rest my case. המשפט הזה הוא בדיוק הסיבה למה אני לא אוהב את זה. (תוסיפי לזה את ההמוניות, כמובן.)

xXxHIMCRxXx

New member
המ ../images/Emo9.gif

כן, יש את אלא שעושים את זה באמת, אבל יש המוןש אני כמירה ושונאת שהם סתם מסתובבים עם הסקיט יבד, ומשלמים הון תועפות לכל הציוד, לחדש את הקרש, את הגלגלים, לקנות ואנס מתאימות וכל שאר הירקות כשהם לא ידועים לנסוע בשיט, אבל חשים עת עצמםכ אילו השניה הם עשו 180 [ככה קוראים לה, לא? זה מה ששמעתי
]. וזה דוחה. הרעיון שיש פוזרים ואין פוזרים? בכל מקום יש את זה, אז נראה ליש כולם קצת מדי על ישרא כי.. כי.. שם יש הרבה יותר את התופעה? אין יל מושג.

ממש לא

בכל מפגשי הפורומים זה לא הולך לפי פוזרים ולא פוזרים, זו תופעה של ישרא בלוג שזה מפגש שמאופיין בפוזרים.

xXxHIMCRxXx

New member
המ..

לא הייתי במפסיק למפגשי פורומים בשביל לדעת. אבל מפגשישרא זה לא *רק* פוזה.

Prophet Of God

New member
אז זהו

אם זה המצב...אז זה עצוב. שמעי, בכיתה שלי, שנה שעברה, קיבלתי שולחן חדש בניילונים, תוך שבועיים כולו מלא לוגואים של להקות, סטיקרים, ושיט. השנה ישבתי בפינה, כל הקיר מלא ציורים בלורד של לוגואים של PANTERA MEGADETH וזה. אבל לעשות את זה בקניון? עשי לי טובה. וצריך לשנות את זה, אחרת אנחנו סתם נאכל על זה חרא.

danduuu

New member
האמת שעם קשקושים על שולחנות

ביצפר ועל הקירות אני מסכימה
חחחח גמאני עושה את זה ..אבל משיעמום יתר

xXxHIMCRxXx

New member
נאמ,

אני לא רואה מה ההבדל. גם בקניון וגם בבי"ס הרכוש לא שלך, אבל אתה בכל זאת עושה את זה. מה ההבדל בין קניון לבי"ס שלך? ברור, שם פחות כיף וזה... אבל סכ"ה זה אותו הדבר.

LadySilkworm

New member
קניון זה מקום יותר ציבורי.

לבי"ס שלך באים אנשים מהכל הארץ? אבל האמת שאין הכי הבדל, גם בבי"ס זה השחטת רכוש, רק ששם לא ממש עושים משהו בעניין.

danduuu

New member
מסכימה שזה השחטת רכוש..אני לא באה

בכוונה להשחיט..פשוט נורא משעמם לי ואני מציירת וכל זה
אני ממש לא בנאדם שאוהב להרוס דברים..אבל את יודעת איך זה בשיעור P: אבל בקניון זה כבר הגזמה..לקניון אין מצב שאני אבוא ואצייר על הקירות ואשבור דברים...זה כבר הגזמה יותר מדי לא שאני מצדיקה את עצמי שאני מקשקשת על שולחנות ביצפר :X

LadySilkworm

New member
גמאני מקשקשת לפעמים על שולחנות

זה בסדר. למרות שאצלנו אם מורים תופסים הם נותנים עבודת שירות או לנקות את כל השולחנות בכיתה [כנ"ל קירות אם תופסים], אז עדיף להימנע. יש לנו קירות גבס ליד הכיתה ושברו אותם איזה 10 פעמים בערך.

xXxHIMCRxXx

New member
עדיין לא ראיתי

שסילקו תלמידים על קשקוש על השולחנות. והשחטת רכוש זה אותו הדבר בכל מקום. פשוט בבי"ס זה נהיה מקובל כי כולםע ושים את זה

LadySilkworm

New member
אז את טוענת שכל מה שקורה

במפגש זה רק בגלל לחץ חברתי? אני מצטערת.. אמנם אני בערך ישראבלוגרית אבל אני לא מסכימה כמעט עם שום דבר שרשמת, וזה די עצוב אם כבר בכיתה א' אנחנו "נגררים אחרי הרעים". ובמפגשים זה אולי עד כדי כך נגרר עד שהנהלת עזריאלי הייתה צריכה לדבר עם יריב בעצמה שיעשה משהו! זה לא נראה לך מוגזם לדעתך? עזריאלי זה מקום ציבורי, זה כמו שאת תלכי לקניון בעיר שלך ותתחילי להחריב אותו. זה לא משנה אם נגררים או לא, זה בסופו של דבר אשמת כולם, כי ההנהלה לא יכולה לעקוב אחרי כל בן אדם ובן אדם ולצפות במה שהוא עושה. ומי שנגרר צריך לשלוט על עצמו, אולי להתבגר קצת. ואין לי כוח לכתוב יותר, אני עייפה.

danduuu

New member
מסכימה עם כל מילה

אני שונאת אנשים שעושים פוזות בשביל צומי...הרוב שראיתי במפגשים האלו פשוט מגזימים.. הזאת שהציקה לי ולנועה XDDD ["אתן מישרא בטוח נכון??" אני ונועה ביחד:"לא
,חס וחלילה"
] ויום אחרי זה הייתי במפגש HIM וירדנו במדרגות הנעות ובסוף חיכתה לנו איזה ילדה עם פתקים וחילקה לנו ומזה היה? הזמנות ליומולדת שלה!!!עם כתובת וטלפון והכל! כאילו גאד מזה הטמטום הזה? ישר כולנו הסתכלנו עליה ואמרנו "טוב כנראה יש אנשים שאין להם חברים ממש" מה את מסכנה ואת הולכת לעזריאלי ומזמינה אנשים אלייך? גם אח שלי מדי פעם רושם בישרא אבל הוא אמר לי שאין מצב שהוא הולך למפגש כי הוא שונא את כל הפאנקיסטים-אימואים האלו שיש שם..הוא אמר שאם הוא יילך הוא יביא להם מכות XDD

למעלה