מפגש?

xXxHIMCRxXx

New member
אני לא בדיוק יודעת כבר לאיפה להגיב

בכל אופן, אתה יכול לחזור להודעה שכתבתי שם "אתה ממש מגזים." אזה דבר ראשון: אני נראתי שמה תוקפנית? פור גאד סייק, כל 2 שורות וחצי יש אייקון אחר ואתה אומר שאני תוקפת אותך?! ואתה אתה מתחיל לכתוב לי תגובה עצבנית על כמה שאני לא יעיז לסלף את מה שאמרת [?!?], כשמה שאני במינה מזה זה שאתה מדבר על סלק. ואז, איזה קטע, אני מתעצבנת עלייך, עם כל גישת ה"מתיימר" להיות יותר בוגר ממני [לא אמרתי שאתה לא, אז תפסיק רגע לכתוב לי תגובה נאצה על זה], ואז, נחש מה, אניז אתי שתוקפת אותך! אני! סעמק, ואני החדשה כאן שאמורה להתחנף לכל השאר עם הנחמדות בלהבלהלבלה. בקיצור, אם בפסקא הראשונה שלך אמרת שאתה שונא מפגשי ישרא, לא משנה מה אני אגיד, אתה תמשיך לשנוא אותם. כל הוויכוח/ריב/דיון/מהשזהלאיהיה חסר טעם, וזהו. ["אני יודע שלא הייתי לא בסדר, אני הייתי בסדר גמור אפילו, והתוקפנות הזו במקום לגמרי ואני אפילו לא צריך להתנצל, אבל לא בא לי לריב, חבל שאני אוציא את העצבים שלי, אני פשוט דואג שזה לא יקרה" wt.. wtf?!]

Cold Heritage

New member
טוב X: זה מספיק

זה לא פורום ישראבלוג ואת לא צריכה להגן עליהם, ג'ים אמר את מה שהוא חושב וגם את. בואי לא נפתח שומדבר מעבר לזה X:. ואם ממש חייב, אז לא על גבי הפורום.
.

dralan

New member
מסכים

באמת הגיע הזמן להפסיק. אם כ"כ בא לכם לריב - בשביל זה יש תוכנות מסרים

אני לא מנסה לריב עם אף אחד,

אני מנסה להביע דעה בלי שיתקפו אותי בחזרה, זה הכל. רוצה להגיד שאני מגזים? סבבה, יש צורת ביטוי, לא איך שהיא רושמת את זה. רוצה להגיד שאני אמרתי דברים אחרים? לא לעניין.

../images/Emo45.gif

חבר'ה אל תריבו.זה סתם ריב מיותר.אין צורך לתקוף אחד את השני ולהעליב.אם כבר מדברים על להיות בוגרים,בואו תסגרו את העניין וזהו.שכל אחד ימשיך לחשוב מה שהוא חושב וזהו.

קארין כפרע, אף אחד לא תוקף אף אחד.

אני פשוט מנסה להבהיר שהיא מבינה לא נכון ומקצינה, יותר מזה על הזין שלי. אגב, שמעי Korpiklaani, להקה ענקיתתתתת.

אז כנראה...

שהיא לא מבינה מה אתה מנסה להבהיר...טוב זה כבר עניין אחר..לא רוצה להעליב אף אחד... הייתי אומרת משהו אבל לא מתאים פה..חחח בכל אופן,בקשר לKorpiklaani,תמליץ על שירים מסויימים..

זה די פשוט, אייקונים שמייקונים,

שימי לב איך את מדברת, זה הכל. ואני מעולם לא מתיימר להיות יותר בוגר ממך, למען האמת, לפי איך שאני רואה את הדיון הזה, אני כבר עכשיו במצב יותר בוגר ממך, כולה אמרתי את דעתי ותראי למה הפכת את זה! את מתחילה להגן על אנשים שאפילו לא קשורים אלייך!!! (אלא אם כן את מהוונדליסטיות של ישראבלוג)

xXxHIMCRxXx

New member
לא, אני לא

משחיטה כל מה שזז לידי.
ואני לא מגנה עלייהם, אני אומרת מה שאני חושבת עליהם. מה בהבעיה בזה? ויודע מה, בסדר. אתה יותר בוגר ממני. אני לא מנסה להגיד שאני בוגרת, והאמת? אין לי בעיה עם ילדותיות. רק בבקשה, תפסיק לפנות אליי בזלזול, בסדר? אני לא מדברת אלייך בזלזול מעצם העובדה שאני לא מכירה אותך.

אני לא מזלזל באף אחד בגלל העובדה

שאני לא מעריך את עצמי מספיק בשביל לחשוב שאני טוב יותר ממישהו. מה שאת קוראת לו 'זלזול' זו התגובה שלי לזה שקראת לי 'לא בוגר' בטענה שאני מנסה להוכיח שאני 'בוגר'. אני לא צריך להוכיח לאף אחד שאני בוגר, אני יודע שאני בוגר וכל מי שמכיר אותי יעיד על זה, אז חלאס עם השטויות. זה לא עניין של מישהו התחיל, אבל תקראי את שרשור ההודעות שלנו ותראי מתי התחלתי לכאורה לתקוף אותך ומתי את התחלת אותי וכו', ותגידי אחרי זה מי היה מזלזל פה ומי לא ומתי.

xXxHIMCRxXx

New member
טוב, שנעזוב את זה וזהו?

מוציא ממני את כל האנרגיות. בקיצור, עדיין לא הבנתי מה זה לתקוף אותך בזה שאני חשובת שאתה מגזים, או שאני כותבת שדרך המהשזהלאהיהאמורלהיות אני דווקא חושבת שאתה כן בוגר. אבל באמת, שיהיה.

Prophet Of God

New member
יאללה נו, סליחה אתה, סליחה היא

וחייתם באושר ועושר עד איזה שהו יום...

Prophet Of God

New member
חיבוקים עוד מילא

אבל הזוועה שהולכת בשירותים... בעצם עזבי, הזוועה שהולכת מחוץ לשירותים, שלא נדע.. כל היצורימים האלה..

Prophet Of God

New member
האלו

מה קרה? מלחמה? שמעי, כל אחד ואיך שנוח לו להכיר אנשים, זה לא קשור, יש ת'מחבקי עצים האלה מישרא, ויש אנשים שמעדיפים לדבר. כל אחד ומה שנוח לו, מי אנחנו שנשפוט? אבל יש הבדל, בין לחבק זרים, לבין לדחוף לאנשים ידיים לאזורים לא נעימים. וברוך השם שאני לא מדבר על עצמי, אלא למזלי על בנדוד שלי שעבר את הזוועה הזאת. שמעי, אין לי בעיה בלעשות שטויות, ומי שמכיר אותי, יודע כמה שאני טמבל, בערמות. אבל יש ונדליזם שהוא לא במקום, לכתוב על רצפה של קניון? לקשקש בספריי? לעשות פוזות? לקחת סקייט ולשבור איתו כמה בלטות. זה מעאפן, זה פוזרי ברמות שבא לך לבעוט להם בראש. להרוס רכוש שעולה כסף? גועל נפש, אחרי כשעזריאלי יחליטו לא לתת מקום למפגשים האלה, שבאים אליהם הררררררבה אנשים מעבר לפוזרים של ישרא, הם אלו שיתעצבנו. את לא מבינה פשוט, שאפילו הקומץ הקטן הזה שבאים סתם להכיר אנשים, נותנים יד לכל ה"חברים" שלהם לעשות ת'נזקים, במקום לתפוס את אלה שעושים בלאגן, ולקרוא לשומרים, או פשוט למנוע מהם. ותאמיני לי שאני האחרון שיבוא וילשין על אנשים, או שיגיד לא לצחוקים וקצת בלאגן. אבל אפילו אני יודע שיש גבול, וונדליזם זה אחד הדברים הכי מגעילים שאפשר לעשות. אז תראי, אל ישר תקפצי להגן, תבואי ותראי איך הם "עושים-כל-מיני-דברים" מיניים על הגג, באמפי, בשירותים ובכל מקום שהם יכולים בערך. שזה בכלל גועל נפשות שלא יאומן. ותאמיני לי, כשאני אומר עכשיו, בפעם הבאה שאיזה פוזר מישרא עושה עליי ת'פוזות שלו, אם אני לא מוריד לו כאפה מחזיר אותו למציאות אני בנזונה. [אה וכן, בלי עצבים בלי כלום, סתם להסביר :)]

למעלה