מצטערת, ביקשו ממני לפרסם את זה בפורום

אפרת P

New member
נהנה../images/Emo112.gif

שם: איפרת גיל: 15 מאכל אהוב: פסטה פיצה שתיה אהובה: מים מעשנ/ת: סיגריות מוסימות מאוד ונרגילה איזו עבודה את רוצה כשתגדלי? לא רוצה לגדול ספר אחרון שקראת: אממ וואו.. רץ של דוד גרוסמן סרט אחרון שראית: דה היסטורי אוף דה וורלד
דיסק אחרון ששמעת: יחסים פתוחים ICQ: 261625652 מסנג'ר: [email protected] תמונה (רצוי שלכם):

a d i 8

New member
רמי מואשם בהחזקת סמים קלים!!

שם:עדי
]
מאכל אהוב:פסטה
שתיה אהובה:דיאט קולה/וודקה רדבול
מעשנ/ת:נופ
איזו עבודה את רוצה כשתגדלי?כרגע...זמרת אופרה..בעיקרון-להופיע מול קהל
ספר אחרון שקראת:הסוס של סער
סרט אחרון שראית:שודדי הקראייבים 2 [ג'וני@!$!
@%#דפ]
דיסק אחרון ששמעת:משוחח עם כיסא-ג'ירפות [כהנא
]
מסנג'ר:[email protected]
תמונה (רצוי שלכם):

גם הרצל רצה ולא יצא.

שם: אביטל גיל: 15.10 מאכל אהוב: סלט וזה. שתיה אהובה: מים מעשנ/ת: לא איזו עבודה את רוצה כשתגדלי? קברנית. ספר אחרון שקראת: עכשיו קוראת- וכי נחש ממית? סרט אחרון שראית: פייייי דיסק אחרון ששמעת: עכשיו oasis-Defineitely Maybe ICQ: אין מסנג'ר: [email protected] תמונה (רצוי שלכם):

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifבוקרטוב.

שם:גלוש
מאכל אהוב:כרגע שניצל תירס
שתיה אהובה:קולה,מים
מעשנ/ת:אההא
איזו עבודה את רוצה כשתגדלי?אני בדיוק בתקופה שאני חושבת עלזה..
ספר אחרון שקראת:מממ.."ציפור הנפש"3> ולפני זה נראלי "ורוניקה מחליטה למות"
סרט אחרון שראית:לאדעת
דיסק אחרון ששמעת:דיסק שצרבתי לאוטו של חברהשלי
מסנג'ר:הוא גמככה דיי מת אז לא צריך
תמונה (רצוי שלכם)

בליבי בוערת

שם:מאיה אשל גיל:14 מאכל אהוב:... שתיה אהובה:פינלנדיה>< מעשנ/ת:מזה חודשיים שלא איזו עבודה את רוצה כשתגדלי? משהו עם משרד ומזגן ספר אחרון שקראת:'ברלה בים' סרט אחרון שראית: פיי יא.. מישהו לרוץ איתו ב8.7.. אני בחרם על הקולנוע
דיסק אחרון ששמעת: האוסף הקלאסי מה ICQ:.. מסנג'ר:.. תמונה (רצוי שלכם):

ססילייה

New member
שום דבר אינו מובן מאליו ..

שם: לירון [ליל.
] גיל: 19. מאכל אהוב: משהו שאסתי הכינה לי פעם.
שתיה אהובה: חריפה?גולדסטאר או פרפקט! מעשנ/ת:
איזו עבודה את רוצה כשתגדלי? לא רוצה לגדול.
ספר אחרון שקראת: משהו על שפת גוף. סרט אחרון שראית: המשאלה. דיסק אחרון ששמעת: ג'ירפות-משוחח עם כיסא
ICQ: לא ממש בשימוש \: מסנג'ר: [email protected] תמונה (רצוי שלכם): משתדלת.

B a m b o o k

New member
../images/Emo170.gif

שם:צליל גיל:16 מאכל אהוב:פיצה שתיה אהובה:תפוזים מעשנ/ת:
איזו עבודה את רוצה כשתגדלי? אין לי שמץ ספר אחרון שקראת:דיוטי פרי-גבי ניצן סרט אחרון שראית:הנסיכה הקסומה
אבל לא בקולנוע... דיסק אחרון ששמעת:מישהו לרוץ איתו ICQ:306896845 מסנג'ר:[email protected] תמונה (רצוי שלכם):

ליהי54

New member
../images/Emo13.gif

שם: ליהי גיל: 15 מאכל אהוב: פיצה שתיה אהובה: קולה דייט מעשנ/ת: כן איזו עבודה את רוצה כשתגדלי? לא חשבתי על זה כל כך... ספר אחרון שקראת: ילדיי יום ראשון סרט אחרון שראית: אדמה מושגעת (מומלץ!) דיסק אחרון ששמעת: משקאות חריפים ICQ: בקרוב לא יהיה, אז לא צריך לרשום :p מסנג'ר: [email protected] תמונה (רצוי שלכם):

Tin Doll

New member
../images/Emo120.gif

שם: טובי. גיל: 18. מאכל אהוב: פטריות/שניצלונים. שתיה אהובה: לימונדה/דיאטקולה. מעשנ/ת: כן, מלבורו לייט
איזו עבודה את רוצה כשתגדלי? לאדעת ספר אחרון שקראת: לא זוכרת, אבל אני אמורה להתחיל את 'אם יש גן עדן' סרט אחרון שראית: כשממש ישבתי וראיתי סרט מההתחלה ועד הסוף? בופור דיסק אחרון ששמעת: Our Lady Peace - Live from Calgary and Edmonton ICQ: לא משתמשת בו כמעט מסנג'ר: אם אתם ממש רוצים, שאלו במסר.
תמונה (רצוי שלכם): הודגש באמצעות מדגישומטיק

Tin Doll

New member
אהא תראו את הצבע החדש. ../images/Emo3.gif

למרות שעכשיו הוא פחות אדום

למעלה