מצטערת, ביקשו ממני לפרסם את זה בפורום

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif *גראאפס*

שם:
מיכל[י] גיל:
14.8 :) מאכל אהוב:
אבוקדו / ברוקולי!
שתיה אהובה:
מיץ תפוזים כזה שאבא מביא... מעשנ/ת:
נכון. איזו עבודה את רוצה כשתגדלי?
דיילת!
[דיילת אוויר, לא קרקע.] ספר אחרון שקראת:
הארי פוטר 1, 2, 3 [אני עכשיו ב4] וחוכמת הבייגלה. סרט אחרון שראית:
יצאתְ גבר. [פישי כמעט נרדם
], היה נחמד.. לא מומלץ, אלא אם כן אתם בחברה שטותיונריתD: דיסק אחרון ששמעת:
קרימזון - דה קורט. ICQ:
יש. מסנג'ר:
גם יש. תמונה (רצוי שלכם):
לאדעת אם יש ><. היא לא משו, אבל זה מה שיש.

וואי מיכל כל "שאלון" כזה מחדש..

מגביר אצלי את המחשבה של "פאק אני צריכה כבר להביא לך את כל הדיסקוגרפיה של קרימזון"

../images/Emo15.gif../images/Emo170.gif../images/Emo210.gif סתמי, זה רק בגלל

שאין לי כוח לקום למערכת להחליף דיסק. וישלי עוד דיסק שלהם,אבל אני לא זוכרת איפה שמתי אותו
.

keeeren

New member
יהיה פיצוף, פיצוץ יהיה../images/Emo9.gif

שם:קרן גיל:17 וחצי ככה, קצת יותר מאכל אהוב:המון.. איטלקי וסיני בעיקר שתיה אהובה: טובורג רד, הייניקן, נסטי אפרסק.. מעשנ/ת:אכן כן איזו עבודה את רוצה כשתגדלי?מכונאית רכב במוסך.. נו מאיפה לי ספר אחרון שקראת:אם יש גן עדן סרט אחרון שראית:המספר ה23 אבל ראיתי אתמול חצי מנערות שעשועים
דיסק אחרון ששמעת:לא זוכרת ICQ:126401955 מסנג'ר:איןליכח תמונה (רצוי שלכם):איןליכח!!

../images/Emo121.gifגם ככה אין מה לעשות

שם:גלעד גיל:16 מאכל אהוב: הרבה שתיה אהובה:הכל מעשנ/ת:לא איזו עבודה את רוצה כשתגדלי? "הווו מוזיקה!"
ספר אחרון שקראת:אני עכשיו באמצע עפיפונים סרט אחרון שראית:חצי מ"חדשות הספנות" דיסק אחרון ששמעת:לא זוכר, כל כך הרבה ICQ:

מיכמיך3

New member
סלחתי לך

שם: מיכל. גיל: עוד חודש וחצי 16. מאכל אהוב: אורז. שתייה אהובה: ספרייט. מעשנ/ת: לא. איזו עבודה את רוצה כשתגדלי? אולי משהו שקשור בתקשורת. ספר אחרון שקראת: אני לא קוראת כמעט ספרים. אני חושבת שהספר האחרון שקראתי זה היה בכיתה א'. סרט אחרון שראית: שודדי הקאריבים 2. [סרט שולט
] דיסק אחרון ששמעת: מחפשים את הדורות - שוטי הנבואה. ICQ: אין, שנאת את הדבר הזה. מסנג'ר: דבר קצת יותר חביב... [email protected] תמונה: אני לא יוצאת יפה בתמונות, עזבו... עדיף תראו אותי במציאות.

למעלה