מצטערת, ביקשו ממני לפרסם את זה בפורום

טובי.

את פשוט מהממת והצבע עוד יותר מהמם את לא מבינה כמה אני אוהבת את היופי שלך..

באתי לכתוב../images/Emo112.gif

שאת הכי שווה בעולם אבל זה בטח נראה נגרר כזה ובכל זאת אני חושבת ככה

nobody99

New member
הממממממממ:)

שם:טל גיל:עוד מעט 17 מאכל אהוב: אוכל:) שתיה אהובה: ערק בשילוב עם מיץ אשכוליות וקולה מעשנ/ת:כן איזו עבודה את רוצה כשתגדלי? הממכל דבר שישאיר אותי בעולם המוזיקה ספר אחרון שקראת:חע סרט אחרון שראית:מועדון ארוחת בוקר אני חושב דיסק אחרון ששמעת:הממ אני לא משו שומע דיסקים אני יותר מוריד ICQ:חס ושלום מסנג'ר:[email protected] תמונה (רצוי שלכם):סתם תמונה מגניבה שלי חושף את הבוקסר שלי למצלמה והמתופף שלנו

kessler2

New member
אני! ../images/Emo169.gif

שם: יונתן קסלר גיל: 12 וחצי מאכל אהוב: שניצל תירס שתיה אהובה: אממ נסטי אפרסק/אייס קפה מעשנ/ת: לא איזו עבודה את רוצה כשתגדלי? משהו בתחום הקולנוע (במאי/צלם...) ספר אחרון שקראת: זה לא קרה שנים אבל.. יהלי סובול - בין דירות סרט אחרון שראית: לא זוכר דיסק אחרון ששמעת: חומרים רטובים של ביטP: ICQ: 217506458 מסנג'ר: [email protected] תמונה (רצוי שלכם): אין לי כוח

פרקשון

New member
גם אני

שם: עידן גיל: 19 מאכל אהוב: במבה לאחרונה שתיה אהובה: גולדסטאר מעשנ/ת: חיובי איזו עבודה את רוצה כשתגדלי? משהו עצמאי, רצוי בעלים של פאב באלנבי ספר אחרון שקראת: מישהו לרוץ איתו סרט אחרון שראית: לא זוכר דיסק אחרון ששמעת: לא זוכר ICQ: 315708064 מסנג'ר: [email protected] תמונה (רצוי שלכם): >->O זה אני שוכב, דומה?

Hezi The One

New member
מחר בחינות לפסטיבללל

שם:חזי גיל:17 עוד חודשיים מאכל אהוב:פיצה שתיה אהובה:קולה מעשנ/ת:לא איזו עבודה את רוצה כשתגדלי? עו"ד נראלי ספר אחרון שקראת:רודף העפיפונים סרט אחרון שראית:מספר 23 דיסק אחרון ששמעת:לא זוכר ICQ: 173282917 מסנג'ר:אין לי כח תמונה (רצוי שלכם):אין כח

AvtipuS

New member
נמ

שם: רז גיל: עודמעט 17 מאכל אהוב: אנערף שתיה אהובה: אנערף מעשנ/ת: אנערף איזו עבודה את רוצה כשתגדלי? אנערף ספר אחרון שקראת: מישהו לרוץ איתו סרט אחרון שראית: אנערף דיסק אחרון ששמעת: עברי לידר-מלטף ומשקר ICQ: איןליכוח לרשום מסנג'ר: מי שרוצה שישלח מסר תמונה (רצוי שלכם): אנערף

למעלה