מציעה סקר: מה הסטיה שלך

yaelia

New member
מציעה סקר: מה הסטיה שלך

אחרי הסקרים האחרונים שבהם התברר שכולן כאן אקדמאיות/ משכילות/ אינטלקטואליות... חשבתי על זה שלכל אחת יש משהו שהיא אוהבת לעשות ושהיא ממש ממש לא מתגאה בו, ומצד שני לא חושבת לרגע לוותר על ההנאות הקטנות שלה. אז קדימה ספרו: מכורות לבאפי ציידת הערפדים? פותרות תשחצים במרץ? מחביאות זיבלונים מתחת לוירג'יניה וולף שלכן? קדימה לשתף.

yaelia

New member
כמובן מתנדבת להתחיל

מסננת שיחות, מתעלמת, כשיש כוכב נולד - מכורה כבדה, והידד, מהיום חוזרות בנות גילמור, עוד סיבה לעשות את עצמי לא בבית.
מתה על ספרי פנטזיה, פחות מד"ב מתוחכמים, אם כי גם, אבל ספרי פנטזיה הם הרומנים רומנטיים/ספרי מתח שלי. שום דבר לא משמח אותי כמו הציפיה לחלק הבא של "משחקי הכס" למשל (למי שמכירה)
אוהבת נורא אוכל מסחרי, בתור מישהי שעוסקת בתחום האנינות הקולינארית, אני נורא אוהבת ממתקים מסחריים (כל הסוכריות גומי למיניהן), ארטיקים שוקו-בננה וכאלה...
אהה, וכמובן, כל תכניות העתיקות בבי.בי.סי. פריים, אלה שמוכרים דובי מלפני 70 שנה וכלי קרמיקה מחרידים במגעילותם במאות פאונדים... מה יש לבריטים האלה.

עמית@

New member
קוראת הכל כולל הכל.

כולל זבל אמיתי וכולל כל פלייר שאני יכולה להניח עליו את ידי.

עמית@

New member
וברור- אוכלת סוכריות גומי תעשייתיות

בכמויות
(אם כי לזכותי ייאמר שלא ליד תמר- כי היא תרצה גם, אבוי לי- איזה זבל
)

lulyK

New member
ג'לית? היתכן?

הממתק החביב עלי (והדבר היחיד שהבאתי לחדר לידה...)

אדר שלי

New member
מתה על כל מה שבא בקופסת שימורים../images/Emo6.gif

ועל קופסאות בכלל (יש לי המוווווןן קופסאות בבית). אין על טעם של חומר משמר, אין!

ליילה

New member
אצלי זו כמובן הטלויזיה...

אז חוץ מזה שאני מכורה לטלויזיה ברמות קשות, ויש לנו שתי טלויזיות בדירה של שני חדרים, ואחת מהן תמיד דולקת, לא משנה מה, וחוץ מזה שאני לא מכבה טלויזיה בחיים (לא מסוגלת נפשית) כך שגם כשאני יוצאת מהבית טלויזיה אחת נשארת תמיד דולקת, ואנחנו ישנים עם הטלויזיה דולקת, אני חושבת שהדבר הכי קשה שאני דבוקה אליו בטלויזיה הוא אופרות הסבון האמריקאיות. לשמחתי בנושא הזה, אני חיה בארה"ב כך שיש פה בלי סוף כאלו, ואני כל הזמן רואה אותן. עוד סטיה טלויזיונית שלי היא תוכניות הריאלטי שמציפות בשנה וחצי האחרונות את המסך פה, וגם מזה יש כל ערב שתיים שלוש, כך שאני אף פעם לא מוצאת את עצמי בלי משהו לראות...

MASHY BOSTON

New member
בדיוק כמו ליילה ../images/Emo60.gif

אופרות סבון ותוכניות ריאליטי. בעבודה של בעלי כל הזמן צוחקים עלינו שאנחנו רואים את התוכניות האלה (הוא רק ריאליטי). בנוסף, מתה על שוקולד : כל הצורות, כל המינים. רק שעכשיו אני בגמילה.

למעלה