מציעה סקר: מה הסטיה שלך

רות י

New member
המחלה שלי זה מסטיקים. מסוגלת להכניס

לפה בבת אחת מלאנת'לפים של מסטיקים, ללעוס במרץ. להעיף לפח כשנגמר הטעם, וחוזר חלילה. סטיה נוספת. אני מסוגלת להוריד באובססיביות שערות מהרגליים. כלומר, לאחר שאני מורטת באמצעות שעווה, אני ממשיכה ומתקנת באמצעות פינצטה עד שאני חלקה למשעי.

sharonmx

New member
אהמ....

אני מכורה ל"חוק וסדר" וכל הסדרות הנלוות... ראיתי את כל הפרקים לפחות שלוש פעמים
מכורה למודעות האבל של עיתון ה"ארץ". אין. אין הסבר. ככה זה...

אור67

New member
נזכרתי מה אני הכי שונאת(אחרי יתושות

למלא דלק- מעדיפה לקחת סיכון וליסוע על האדים ולא להיכנס לתחנה (ראיתם פעם את הפרק בסיינפלד על קרמר והדלק?!)

גורבי

New member
היי, מצאתי עוד אחת

מנה חמה אטריות בטעם
(כל קשר בין הטעם לעוף הוא הרי מקרי בלבד...). לפעמים אני תופסת את שחר בוהה בערגה בגביע ומבינה שבקרוב יהיה צריך להיגמל - אני הרי לא רוצה שהוא יאכל את התועבה הזאת...

ציפורניים, אזניים וריחות

גוזזת ציפורניים בכפיתיות (לא כוססת --> גוזזת), מנקה אזניים (אפילו פעמיים ביום) ומריחה כל דבר (מצליחה לחוש בריח של כל דבר). אז מה הבעיה? הבעיה היא שאני מקנה את ההרגלים האלו גם לצאצאים ובעלי חושב שצריך לאשפז אותי בדחיפות (בעיקר כשבתי מביעה דעתה על הדאודורנט החדש שלו...)

עדי 5

New member
ואוו,שישאר ביננו

אהבה מעבר לפינה-אין לי כבלים אז אני נאלצת להסתפק בערוץ 2. לחפש לילדים שלי כינים-מסכנים כל פעם שהם לידי אני מציצה להם בשיער מרוב פחד שהמגיפה תשוב לראשיהם. שוקולד

עדי 5

New member
ונזכרתי בעוד

שיעשו לי נעים בגב,אפילו הילדים שלי נדבקו בזה. הבן שלי נעמד לידי ואומר לי ,תעשי לי נעים בגב וחזק"

hagitag

New member
ליטופים בעיקר בראש ושישחקו לי בשיער

אפילו את גאיה הרגלתי לשחק לי בשיער... והעדינונת הזו לא מעיזה למשוך, היא רק מלטפת בעדינות ומריחה אותו... אויש איזו נשמה מדהימה.

hagitag

New member
ואם כבר דיברתן על קריאה...

הסטיה הממש מביישת שלי היא שאני קוראת בשקיקה ספרי בישול ומתכונים, באופן חולני, כל מרשם שמגיע לקירבתי.

שיפסלה

New member
שוקולד ובצקים -במקום הראשון אצלי

לשיר שירים עם הרדיו אינטרנט ובטח יש עוד...

אמברון

New member
והסטיות שלי

אחרי הפרק הראשון בכל ספר, אני מיד עוברת לקרוא את הפרק האחרון. חייבת לדעת את הסוף של כל דבר (כך גם לגבי סרטים - חייבת לדעת את הסוף). זה התחיל בילדות בגלל שפחדתי שיקרה לי משהו שלא יאפשר לי לדעת את הסוף
) נעליים - לא יכולה לעבור ליד חנות נעליים בלי לרכוש זוג (מיתנתי את זה בשנתיים האחרונות, אבל זה עדיין בגדר סטייה). כנ"ל לגבי ספרים. הגבלתי את עצמי לספר אחד (גג שניים) בחודש. יש עוד המון... אבל מאוד דומה לכמה דברים שכבר נכתבו כבר.

ענתש

New member
../images/Emo2.gif יו חשבתי שאני הדפוקה היחידה

שתמיד תמיד קוראת קודם את הפרק האחרון בספר. שתמיד מחפשת ספוילרים לסידרה בטלויזיה ושלא מוכנה לראות אף סרט קולנוע לפני שמספרים לי על מה זה... אני שונאאאאת מתח ולא לדעת מה יקרה בסוף.

קצת מכל דבר ../images/Emo8.gif

תוכניות ריאליטי, להוציא שחורים, כיסוס צפורניים, בנות גילמור, ריקוד מושחת, אי יכולת לזרוק דברים, ולאחרונה: קניית ספרי ילדים. מה שכחתי?

שִירָה

New member
מצטרפת עם הסטיות שלי:

* אני אוהבת לקרוא ספרי ילדים (כמו "בית קטן בערבה" או "השד מהשביעית") - אפילו שקראתי אותם 3124536 פעמים בילדותי. * אני מכורה לגלידות, יוגורטים, קפה וכד' (והכל עם ממתיקים מלאכותיים אפילו כשאני לא רוצה לרזות
). * והכי גרוע - אני מאד אוהבת לסדר גבות (אבל ממש לא אוהבת גבות דקות מידי, אז רק פעם בכמה שבועות יש לי הזדמנות
).

זוג חדש

New member
שומעת כל יום במשך 10 שנים בערך

את אותה תוכנית רדיו מקסימה ומרעננת של ירון אשבל ברדיוס 100fm. אני ממש אוהבת אותו, חייבת לשמוע כל יום. מכורה גם לאפטר שייב ג'אן פול גוטיה, אני יכולה ללכת סתם באמצע היום לארון, להוציא את הבקבוק להסניף ולהמשיך הלאה.

למעלה