מציעה סקר: מה הסטיה שלך

מכורה לכוכב נולד ../images/Emo79.gif

ולכל דבר שיש בו שוקולד...

isidora

New member
בלינקה, קרעת אותי ../images/Emo6.gif

חבל שלא ידעתי, היה לנו עוד נושא לשיחה
נשמור לפעם הבאה...

isidora

New member
זאת סדרה לילדים משנות ה 80

על אבא אלמן שמגדל ביחד עם גיסו ועם חברו הטוב את שלושת בנותיו... קיטשי! אידיוטי! מייפייף! במילה אחת? נפלא!

ליילה

New member
מישל הקטנה היא התאומות אולסון

שהם היום אייקוניות תרבות פה באמריקה, ויש להן עדת מעריצים שלא מביישת את בריטני ספירס, ובעיקר הן מפעל מסחרי משגשג, עם המון המון ליינים של מוצרים על שמן, וים של כסף...

ת ו ל

New member
וואי יש לי המון....

1. מסטיקים - אני מכורה קשה! 2. לנשק את התינוקת שלי , לא יכולה להפסיק , היא כזאץ סופגנית-מתוקית מוציאה ממני את הקולות הכי מטומטמים ומצוקצקים , אבל היא מטורפת על הקולות האלו , מתחילה לצחוק בפראות! 3. חיבוקים - אני צורכתאותם בכמויות מהאיש הפרטי , לא מאף אחד/ת אחר/ת 4. מתוק ושוקולד בפרט , אני בשלבי גמילה.... 5. לאחורנה התחלתי לצפות באהבה מעבר לפינה , מה קורה לי?... 6. מקלחות , אמבטיות , קרמים , איפורים וכל מה שיכול לרוקן לי את הכיס תמורהת 30מ"ל מסכנים... 7. נהיגה מהירה ומסוכנת , אני יודעת, אני יודעת , כבר אסור לי .... 8. מוסיקה , כמובן , שיר טוב אני יכולה לשמוע גם 35 פעמים רצוף... 9. חופשות בחו"ל , בלי טלויזיה והורים מעיקים 10. התחלות , אני מתה על התחלות , בד"כ אני לא מגיעה לסוף... תול.

isidora

New member
ריקוד מושחת ../images/Emo99.gif

מכירה את הסרט בעל-פה (אבל ממש בעל-פה...) יכולה לדקלם את כל הדיאלוגים מההתחלה עד הסוף כולל השירים (בצעירותי למדתי גם את הצעדים של הריקודים...) ואני מגלה לכן את זה בסוד כי בעלי לא מרשה לי להודות בזה בפני אנשים, הוא אומר שזה מוריד לי נקודות

למעלה