מציעה סקר: מה הסטיה שלך

משוש30

New member
איזה קטעים כשהסרט יצא הייתי חולה

עליו וכמובן על פטריק סוויזי שהיה לי את הפוסטר שלו שהייתי מנשקת בפראות עד שאבא שלי תפס אותי (פדיחות...) לשמחתי זה היה מאד מזמן נגמר מהר ואפילו התבישתי בזה תוך כדי...(אבל את השירים מהסרט אני אוהבת עד היום)

dorlim

New member
ני רואה שאני בחברה טובה ../images/Emo8.gif

וגם אצלי הבעל טוען שזה מוריד לי נקודות

yaelia

New member
מה פתאום מוריד נקודות

רואים שאת תוצר אייטיז מובהק
בטח גם מועדון ארוחת הבוקר ויפה בורוד ברשימה שלך (שלי כן)

nubi

New member
../images/Emo9.gifלא תגלו לאף אחד?

היפים והאמיצים צעירים חסרי מנוח שירים של ערסים (מזרחית, דאנס וכו').אני שמה את השירים האלו בחדר ניתוח, אבל זה באמת מידע חסוי...

אני אוספת צפרדעים

אבל רק כאלה נחמדים. לא קרפדים מכוערים. ואני אוהבת הארי פוטר - רק באנגלית. התרגום הוא פספוס לדעתי (יומיים לפניה שיובל נולדה הגעתי לשליש הספר החמישי - ומאז אני עוד שם... אוהבת שירים עבריים. כאלה של "4 אחרי הצהריים" ושרה אותם בדרך מהעבודה כשאני לבד באוטו - בקולי קולות. אנשים מסביב מסתכלים. אז מה? ולסיום: בסוד: אני משחקת בילדות שלי כמו בבובות: מלבישה יפה, מסרקת - ונהנית לעשות להן צמות וקישוטים. ילדה ילדה ילדה. הבנתן?

lulyK

New member
קוראת את לוח העיר

מהעמוד הראשון ועד האחרון (לא כולל מכוניות).

nubi

New member
../images/Emo6.gif גם אני

כאילו מינימום אני הולכת לקנות איזה 5 דירות!

רות י

New member
אני דבר ראשון בודקת את תחזית מזג

האוויר בעיתון, ואז מייד פותחת את המדור של מודעות האבל.

גורבי

New member
הלו, באפי זה זבל? נעלבתי מאוד...

אכן, אני מכורה לבאפי, על כל שבע עונותיה (את השישית אף רכשנו בלונדון במיטב מעותינו), לא כולל אנג'ל (הדמות והספין-אוף הצדקני). אני תמיד העדפתי את הערפדים שלי מחומצנים היטב
האמת היא שהסדרה, חוץ מהיותה באמת משובחת בעיניי, היא סוג של פולחן פרטי שלי ושל החברות שלי עוד מימי ה-BA העליזים... הבעלים/חברים שהצטרפו במהלך השנים נאלצו לעבור טקסי חניכה מפרכים. אבל אם כבר זבל, היתה לי תקופת התמכרות קשה ל"ימי חיינו". אבוי.

בלינקה

New member
האמת?

הייתי מכורה. בהריון לא הפסדתי פרק, וגם בכיתי במשך פרק שלם. אבל העונה שמשודרת עכשיו בביפ היא די תת רמה. ממש רואים שנגמרו להם הנושאים. וגמני הכי אוהבת את ספייק

boringvered

New member
GO GORBY

אני איתך ... ממש לא זבל... אני קצת פחות אנינה אומנם. אין לי בעיה לראות גם באפי וגם אנג'ל, אבל אין ספק שהמחומצן גורם להזלת ריר מרובה... ואני כבר גמרתי להצמיח את כל השיניים

yaelia

New member
חלילה זבל../images/Emo8.gif

עקבתי אחרי כל העונות כמעט בלי להפסיד פרקים, עם העדפה ברורה כמובן לבריטי המחומצן.

מזמררת בקולי קולות תוך כדי עבודה...

ואני לא זמרת מי יודע מה,אבל זה עושה לי מצברוח שיגעון,אז שהסביבה תסבול.

ועוד סטיה../images/Emo3.gif

קוראת תמיד תמיד את העיתון ברוורס,מהעמוד האחרון,לשער,וכך גם בחלק מהמוספים.

אור67

New member
או קי-הנה מה שעולה לי כרגע

מנקה אוזניים באופן אובססיבי לחלוטין-כמה פעמים ביום, כל יום. אם תשמעו על קבוצת גמילה -תודיעו לי בבקשה. זה הדבר הראשון שעולה לי, יבואו עוד אני אעדכן.

Arfilit

New member
הכי חמור

זה שאני חולה על אוכל של מטוסים. וגם על מקדונלדס'. ואני אוהבת דרמות טלוויזיוניות נחותות (ממשפחת בנות גילמור וכאלה).

למעלה