מציעה סקר: מה הסטיה שלך

מעיןבר

New member
תוכנית הרדיו של ורדה רזיאל ז'קונט

נורא נורא אוהבת וגם את דידי הררי ופרופ' קרסו...
קוראת רק ספרות קלה ורק ספרים עם סוף טוב. תמיד קוראת קודם את הסוף של הספר ואוהבת לחזור לספרים שכבר קראתי הרבה פעמים. למעשה כשאני חושבת על, מאז שהתחלתי לקרוא אני קוראת את אותם שני ספרים שוב ושוב
musicals - בעיקר "שיר אשיר בגשם" אבל גם רבים אחרים. מתה על הצבעוניות, המוסיקה, הריקודים, ג'ין קלי ופרד אסטר... חבל שאני כזאת רקדנית גרועה. ואם כבר קולנוע אז דני קיי, שחקן ובדרן נפלא...

cookie1

New member
מעין - בעיני את ממש סוטה ! ../images/Emo6.gif

באמת שיש לך סטיות קשות ביותר. גם ורדה רזיאל, גם לקרוא קודם את הסופים - נו שוין

אפרת12

New member
אני חושבת שצריך להגדיר את דני קיי

כחומר לימוד חובה לבגרות. באיזה מקצוע
לא יודעת - העיקר שכולם יכירו אותו...

אני איתך!

מכורה לורדה... לפני שילדתי, כשהייתי עובדת שעות ארוכות, הייתי לפעמים מגהצת בלילות (סטיה נוספת), כשברקע ורדה רזיאל ז'קונט נוזפת באחד ממאזיניה, בשיחות המוקלטות באינטרנט. אחרי שילדתי, בשבועות הראשונים של ההנקות הארוכות, חזרתי לתחביבי הישן והייתי מאזינה אחר הצהריים, לרוב תוך כדי הנקה. כרגע אני מפחיתה מינונים לקראת חזרתי לעבודה, וגם כי קצת הבנתי את הפרינציפ...

ענתש

New member
אוך, יש לי את אוסף סרטי דני קיי

השלם (אצל ההורים שלי בבית) הייתי מעריצה גדולה פעם. יש לי ממש את כ-ו-ל-ם וידעתי אותם בע"פ ממש.

אפרת12

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif עכשיו את מארגנת מרתון

סרטים לחברות הפורום הסוטות

dorlim

New member
לי יש המון סטיות, רק שב"כ אני לא

זוכרת אותן
ובכל זאת שתים קשות במיוחד : * להוציא שחורים מהפנים, שזו אחת השנאות הכי גדולות של בעלי
* זבובים/יתושים ושאר מעופפים- כשהם בחדר זה מוציא אותי מריכוז טוטאלי. לפעמים אני מסוגלת להפסיק הכל כדי לצוד יתוש שנח לו בחדר

מריחה כל דבר

אבל כל דבר. האמת שלפעמים זה דיי עוזר לי בחיים. לוקח לי שש שנים לתלות כביסה כי אני מטורפת על הריח.. אפילו שאני מוציאה את טל מהגן אני מריחה אותו.. והכי אני שונאת לקצוץ ציפורניים- נראה לי שזה נובע מעודף רוגע , כי רק שאני לא עושה כלום אני כוססת..נולדתי עם אצבע בפה וגם אמות כך..

mevav1

New member
חחח מריחה..גם אני באמת מריחה כמעט

כל דבר..
ואני אוהבת לנשוך את ילדיי(כנראה הייתי כלב בגלגול הקודם) אבל לא נשיכות מכאיבות כמובן,אלא באוזן או בגבה(משוגעת אני)
אני חולת חיבוקים ומסוגלת כל היום לחבק ולנשק את ילדיי והם כבר מסכנים ממני
אוהבת לשים רגליים למעלה איפה שרק אפשר..אפילו כשאני במחשב מקלידה..לעולם רגליי יהיו למעלה ואם בעלי הרשע לא היה "חושש" מהג'יפ גם שם הייתי שמה את רגליי. ולבינתיים זהו.. רק אגב טי וי,אני לעולם לא אראה אופרות סבון(חוץ מטרה נוסטרה כמובן) או כוכב נולד..לא יודעת למה אבל אם תסלחנה לי זה עושה לי עצבים כל האויליות הזו
מירב.

פשושולה

New member
גם לי יש כמה...

- להוציא שחורים זו סטיה גדולה מאד...שגורמת לי לפצעים על הידיים, כי לפעמים אני "ממציאה" שחורים ואחרים... - היפים והאמיצים....בושה כזו...אבל זה לא שבכוונה, פשוט זה מה שיש בטלוויזיה כשאני מגיעה הביתה... - שנות ה - 70!!!! סידרה גדולה במיוחד. - בזמנו הייתי מכורה לדוסון קריק. ברמה של לא ללכת ללימודים (תואר שני, כן...) בגלל שיש פרק, וזה גם למה לא עשיתי יוגה בהריון, כי השיעור היחיד היה גורם לי להפסיד חצי פרק כל פעם... - לא יכולה לשמוע את היחלדנה בוכה. פשוט לא. אפילו אם היא עם אבא שלה, אני חייבת להתערב. קרציה איומה ואני יודעת שאני עושה לה ולו נזקים. לא מצליחה להשתלט על עצמי.

גלשני

New member
אני קוראת, מתפקעת ומגלה ש...

אני בחברה טובה
אני לא מפסידה אף פרק של כוכב נולד, ולא נותנת לאף אחד להוציא הגה במהלך התוכנית (טרור בבית
)
אני משגעת את הבעל שלי שיתן לי לסדר לו את הגבות (כל בני הזוג בעבר הסכימו
)
אני מטורפת על הריח של הפלוצים של מתן, יכולה אפילו לקרב את האף לטוסיק המתוק שלו ולהריח אותם מקרוב.
אני כוססת ציפורניים (אין פורום גמילה
)

אפרת12

New member
אני מכורה גאה לכוכב נולד

אני לא מתביישת ב-כ-ל-ל וחוץ מזה, א-פרופו ההתחייבות של עמית@ (מחזיקה לך
לשני פסים במהרה) אני מכורה לבדיקות הריון ואני מתביישת בזה - בזבוז כסף מובהק. וגם -
כל יום רביעי. לא מצליחה להיגמל (זו סטיה או סתם התמכרות
)

יש לי כמה...

קודם כל, אני יכולה להתגאות (
) שצפיתי בכל סדרות "הרווק"ים שהיו עד כה, האחרונה הסתיימה פה בארה"ב לפני שבוע... לא מפספסת אף פרק! בכלל, אני אוהבת תכניות מציאות כאלה, ועוד תכניות שאני אוהבת במיוחד לצפות בהן נקראות פה בארה"ב EXTREME MAKEOVER ובהן לוקחים אנשים שהטבע לא חנן אותם ביופי וברזון מי יודע מה, ומנתחים להם את האם-אם-אמא שלהם... כל אחד עובר שם איזה 10 ניתוחים שונים לפחות ובסוף יוצאים משם מנותחים למשעי, רזים, ומחודדי אף כמובן. ה-MAKEOVER כולל גם טיפול דנטלי, טיפול בעיניים, וגם בעור (אם יש בעיות כאלה). האמת היא שזה מדהים לראות את הלפני-ואחרי אם כי מזעזע משהו... אחרי כל תכנית כזו אני הולכת למראה שלי ושוקלת את האופציות המונחות בפניי - מתיחת בטן, הרמת חזה, שאיבת שומן, ומה לא... דווקא מהפרצוף שלי אני די מרוצה
אבל לאאאאא אין מצב שסכין המנתח הפלסטי מתקרבת אליי. עוד תכניות זבלוניות שכאלה כוללות סרטי לידה וכל מיני רגשונים קורעי לב על זאתי שהילד שלה היה חולה במחלה מסוכנת ואיך הצילו אותו... וגם מותחנים. אבל חייב להיות אמיתי! סיפורים אמיתיים בלבד ולא בדויים מהלב, כאלה שמצלמים את המשפחה האמיתית/הלידה האמיתית/הנרצח האמיתי... (מציצנית, כבר אמרתי?)

ליילה

New member
אוי רוני, אני רואה שאנחנו באותה צרה

אני מבינה שגם את יושבת מול ערוץ הבריאות של דיסקברי, ומול TLC כל היום. וכמובן כל תוכניות המייק אובר האפשריות. ראית את הברבור דרך אגב?

בטח שראיתי את הברבור!

ראית את התחרות עצמה? משהו בין מזעזע למשעשע... במיוחד איך שהם הקרינו מכל עבר איך שהן נראו לפני ואחרי
ואני אוהבת מאוד מאוד גם את HOME EDITION שמשפצים בית מכף רגל ועד ראש בשבוע - ראית את זה? כל שבוע ביום ראשון בערב... מכה, מכה, אני כבר יודעת בעל פה את כל השמות של היולדות והתינוקות שלהן ב-TLC BABY STORY

למעלה