מציעה סקר: מה הסטיה שלך

isidora

New member
לא ללכלך על הגילמוריות ../images/Emo8.gif...

חולה עליהן. ההומור השנון והמהיר הוא בדיוק לטעמי... ואם למישהי יש קשרים בטלוויזיה - יום שישי ב 19:00?! מישהו נפל על הראש?

אור100

New member
ואני כל הזמן זורקת דברים מהבית

לא סובלת עומס של בגדים/צעצועים/מקרר עמוס וכו'.... קוראת כל מה שנמצא בסביבה (כולל העטיפה של המגבונים....)

ליילה

New member
איזה כיף לך שאת זורקת...

אני אוגרת הכל, בכל מעבר דירה, והיו לנו המון כאלו, אני נשבעת שעכשיו באריזה אני מתחילה לזרוק ולהפטר מכל הג'אנק שיש לנו ממלא את כל הבית והארונות, ובסוף גומרת עם לזרוק שתי חולצות ואיזה וואזה ישנה, וכל יתר הזבל עובר איתנו ממקום למקום. אני פשוט לא מצליחה להפרד מדברים..

boringvered

New member
אז זהו, שאני די גאה בסטיות שלי... :

אני טרקית לשעבר (מסע בין כוכבים הסדרה המקורית) סגדתי שנים לתיקים באפלה, ובכלל חסידת מדע בדיוני טלוויזיוני... תנו לי באפי ואנג'ל כל יום
חולה גם בחיידק של דרמות רפואיות כולל בריטיות... אוהבת לקצוץ תיפורניים (טוב כאן יש פחות גאווה...) מכורה מידי לאינטרנט... אוהבת לאכול אובלטים... אה, דוקטור למברשות פוטושופ... ומנהלת את *ה*אתר בנושא... והסטיה הנוכחית זו גל
(ובטוח יש עוד משהו ששכחתי...) ורד

ענתש

New member
גם אני טרקית ../images/Emo3.gif לשעבר, לשעבר.

כמות פרטי הטריוויה המיותרים שאני עדיין יודעת בראש שלי על TNG פשוט מחרידה (איך קראו לספר של הספינה למשל...). ועדיין ממשיכה לראות וייאג'ר ואנטרפרייז כי מה, אני לא אראה ? אי אפשר להפסיק... אבל זה כבר לא ההתמכרות של פעם והאספנות האובססיבית של כל מה שקשור.

odeia

New member
השריטה שלי - פחד מנפילה ממדרגות

מפחדת איימים תמיד שאודיה תיפול במדרגות או אני עם הילדה (הקטנה) בידיים. ומכירים את זה, שדווקא בגלל שכל כך מפחדים, זה קורה? אז שאודיה היתה קטנה, רצתה לרדת לבד במדרגות בחוץ, האלו שעשויות מזפת או משהו כזה מחוספס, ונמרחה עם כל הפנים שלה על 3 מדרגות. עוד שריטות? כשרע לי חייבת שירי דיכאון בקולי קולות. כוסות - אוספת מיוחדות לשתיה בזוגות. אוספת מתכונים מעיתונים, יש לנו כבר כמה ארגזים מלאים חיות, שחיות על המתכונים ואני לא מסוגלת לזרוק, אולי פעם אכין משהו מזה.

חושחושה

New member
נעליים! אוהבת לקנות חדשות

בכל פעם שיש לי זמן, מצב רוח רע, מצב רוח טוב, העיקר לקנות נעליים שמתאימות לפה לשם, האבסורד הוא שאני כמעט ולא הולכת לאף מקום, חוץ מאשר לגינה עם הקטנצ'יק פעמיים ביום. כמו שאני אוהבת לחדש, אני אוהבת לזרוק, האמת שבעקבות שיחות עם בעלי אני כבר לא זורקת(
) אלא מוסרת לכל מי שצריך. אני חושבת שהדבר הכי מוזר אצלי הוא הרצון שלי ללכת (אל תשאלו למה, אין לי מושג) אני אצל הורי חצי שעה ובא לי ללכת, בבית אני מחכה שבעלי יגיע ואני ישר רוצה לקחת את התיק וללכת איך שהוא נכנס! אני מתארחת אצל חברה שאני מאוד אוהבת, ואחרי שעה אני מתחילה בלי לשים לב, לארגן את הילדים(
מסכניםשלי) טוב האמת זה נשמע כבר כמו הפרעה נפשית, ולא סטייה קלה! יש עוד כמה תיקים קטנים, אבל אני אשאיר משהו לפעם הבאה!

cookie1

New member
מתרגשת בקלות ../images/Emo7.gif

ואני מדברת על : "צלילי המוסיקה"-הסרט ודומיו השגים ספורטיביים באולימפיאדות (כמעט בוכה בטקס הענקת המדליות) והכי קשה : המטבח - אם אני לא שם , אני לא קיים(ת). אז למרות ה"אקדמיות"/משכילות וכו', אם אין לי ממה לבכות ולמי לבשל אז שום דבר לא שווה

מיכאלה, מיכאלה,מיכאלה....

מהמכורות לטנלבלוטת, אבל רק לאחת כל פעם. זה התחיל עם בטי המכוערת שעופרי היה בפגיה ואפילו הרופאה באה להסתכל... זה המשיך ב"לחיי האהבה" אחר כך "משחק החיים" ועכשיו מיכאלה. תודו שזה לא ממש נורמלי.

galiaS

New member
אני רואה כוכב נולד וזו בעיני הסטיה

הכי גדולה שיש.

tultul58

New member
אהבה מעבר לפינה, אסתי המכוערת...

אבל אל תגלו... האמת שמאז שיובל ילדה, אני לא מספיקה לעקוב אחרי הפרקים אפילו שאחי דאג להקליט לי ולהביא, אבל פשוט אין לי זמן לראות

משוש30

New member
אני הולכת להגיד משהו ממש דפוק

אבל אני קוראת מדי פעם בפורום אבדן הריון (קוראת ובוכה ומחבקת חזק את מתן).בעיקר עוקבת אחרי סיפורים של בנות שהכרתי מ"הריון ולידה". אין לי מושג מאיפה זה בא ולמה אני עושה את זה לעצמי...

עדי 5

New member
מאשה,גמני קוראת שם

בעקבות חברה טובה טובה שלי שאיבדה כבר 4 עוברים ומפעם לפעם בוכה כשרואה חברות נוספות.

ליילה

New member
אז גם אני אתוודה... גם אני קוראת

שם, וגם לי אין מושג מאיפה זה בא לי, כי אין לי שום נגיעה אישית לעניין, ועוד פורום עצוב כזה שאני קוראת בו הרבה למרות שלא הייתה לי נגיעה אישית אליו (ושגם לא תהיה טפו טפו טפו, לאף אחד מהפורומים האלו) זה פורום לקראת הריון... בעלי כבר הודיע שאם עוד פעם אחת הוא תופס אותי בוכה בגלל אחד מהם, הוא מאשפז אותי.

למעלה