מקוויקנדדד D:

sweet shir

New member
סופשבוע נעים. ../images/Emo69.gif

שיר השבוע של מקפליי: אה.. לא שמעתי. ^__^ שיר השבוע לא של מקפליי: Teenagers - MCR
לא מרצון. ;; The Take Over, The Breaks Over - FOB Kill The Director - The Wombats כל מיני שירים של GC. ^__^ Over My Head (Cable Car) - The Fray Never Again - Kelly Clarkson להקת / אלבום השבוע: אממ נראה לי שפול אאוט בוי. ובאסטד. ^__^ קליפ השבוע: החדש של פוב.. בגלל שפיט כל כךךךךךךךךך מושלם שם עם השיער הארוך הזה. 333> גררררררר שקס! תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: הכי גאים שיש!
משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן: חברות חחחחח שימח: אהההה הג"ש. 3> ציטוט השבוע: או-הו, הפעם ישלי הרבה. תכינו את עצמכם לחפירה. XD שיחה~ Shir. ‎(03:14): אנלי כוח להתרחץ ;; Nameless ‎(03:14): לא צריך להתקלח בואי נהיה מסריחות לנצחXDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחח סתם Shir. ‎(03:14): איכ יא דייק ~כעבור מס' דקות~ Shir. ‎(03:24): פאק. מקלחת. .__. ); Nameless ‎(03:24): XDDDDDD אז לא מסריחות לנצח? Shir. ‎(03:25): חחחחחחחחחחחחחחחחחח כנראה שלאXD יא דוחהXDDDD Nameless ‎(03:25): באסה סמכתי עלייך Shir. ‎(03:25): "מסריחות לנצח" זה יכול להיות שם טוב לטלנובלה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD מקסיקנית!! Nameless ‎(03:25): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את הדוחה פה Shir. ‎(03:25): לאלאלא יותר טוב! פורטוגזית! Nameless ‎(03:25): אני כבר התקלחתיXD Shir. ‎(03:25): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Shir. ‎(03:26): כמו חברים לנצח.. או מה שזה לא היה.. Nameless ‎(03:26): XDD Shir. ‎(03:26): "מסריחות לנצח" Nameless ‎(03:26): אחוות המסריחות לנצח Shir. ‎(03:26): אני רואה את הפרסומות XDDDD "הן כרתו ברית דמים... נשבעו אחד לשניה.. ותמיד.. הן לא יפרו את ההבטחה.." Nameless ‎(03:26): נשבעו אחת לשניה שבחיים לא יתקלחו יותר? Shir. ‎(03:27): מבית היוצר של "קקאצ'ו" ו-"כולנו גרים כאן בכיף ונחת".... מ-ס-ר-י-ח-ו-ת ל-נ-צ-ח! הסדרה שתרטיט את לבכם ואת חוש הריח שלכם.. Nameless ‎(03:28): XDDDDDDDDDDDD Shir. ‎(03:28): ועכשיו רואים קטעים מהסדרה! Nameless ‎(03:28): מסריחות לנצח יכנסו לכם עמוק עמוק לתוך האף Shir. ‎(03:29): חחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קטעים נבחרים נראה? Nameless ‎(03:29): אנחנו רצות ברחובות ואנשים נחנקים? Shir. ‎(03:29): "מה לעשות? אני לא יכולה להפר הת ההבטחה שנתתי לאינצ'לדה.." ~תזוזת ראש דרמטית~ כעבור עוד מס' דקות~ Shir. ‎(03:33): טוב הלכתי להתרחץ XD Nameless ‎(03:33): חחחחחחחח בוגדת כעבור חצי שעה~ Nameless ‎(04:02): קיי לילה טוב מסריחולה Shir. ‎(04:02): אבל אני כבר לא מסריחהXD חעחעחעחע Nameless ‎(04:02): כי את בוגדת Shir. ‎(04:02): XDDDDDDDDDDDDDDDD Nameless ‎(04:03): אבל בליבי תמיד תשארי מסריחה Shir. ‎(04:03): XDDDDDDDDDDDDDDDDD ~~~ Eileen אומר/ת: יש לה טעם דיי טוב בבנים והיא מכורה לכל דבר שקשור לצרפתיםXD Shir אומר/ת: חחחחחחחחחחח כמוני עם בריטים XD Shir אומר/ת: ואמריקנים Shir אומר/ת: וצרפתים Shir אומר/ת: וגרמנים Shir אומר/ת: ורוסים (חלקם) Shir אומר/ת: המ. Eileen אומר/ת: יא מאן Shir אומר/ת: בואי נסכם את זה בכך שיש לי משהו לבנים, יאפ? XD ~~~ Shir אומר/ת: זה לא בכוונה קפרא XD Shir אומר/ת: זה אפקט אומנותי נשמה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Shir אומר/ת: תראי מה נהיה ממני Shir אומר/ת: את הפכת אותי לפרחה!!! ~~~ Shir אומר/ת: באלי לראות את פרק 302 Shir אומר/ת: יאיי וזה באיכות מעולהD:: Shir אומר/ת: אבל רגע, קודם - כריות. XDDDDDD Shir אומר/ת: משעשע שאני הולכת לאכול כריות... Shir אומר/ת: ואחכך אני אראה נושכי כריות Shir אומר/ת: חה חהחהחהחהחהחהחההחחה Shir אומר/ת: ~צחוק מטורף~ Eileen אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Eileen אומר/ת: "אני הולכת לאכול כריות ואח"כ לראות נושכי כריות" Eileen אומר/ת: ענקקקקקקקקקקקקקXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD כן.. אנחנו לא מי יודע מה שפויותD: ~~~
Ted: "I got arrested." Brian: "Yeah, I saw in the paper. Awful picture. I'd sue."​
XDDDD ~~~ זה לא מצחיק.. אבל זה משהו שקרה כללללללל השבוע. XD Shir אומר/ת: נחשי איזה שיר שמו באמטיוי היטס.
אריאלצ' >__<[אביבה בשבילכם] אומר/ת: טינאייג'רס. Shir אומר/ת: כן. Shir אומר/ת: XD אריאלצ' >__<[אביבה בשבילכם] אומר/ת: מפתיע Shir אומר/ת: לגמרי. כל פעם עם מישהו אחרXDDDDD חחחחחחחחחחח לא משנה מי שאלתי הם ידעו! XD מתנגן בראש / פלייליסט: סמייל של לילי אלן, כי יש באמטיוי היטס. XD השיר הזה של מיקה.. ביג גירלז יו אר ביוטיפול(?) חח איזה מאמי הוא! 3> תמונת השבוע: אין לי מושג, אבל זה בטוח יהיה מהג"ש. XD

Dolev19

New member
חפרניתתתת../images/Emo178.gif

XD סתם..אני רגילה לחפירות שלך!

Dolev19

New member
על הארי מותר לחפור!!

גם על ג'אד וגם על פוטר..!!!!!!! ועל זה שאת מסריחה שאת לא מתקלחת...זה לא כל כך מענייןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו לכי תראי איך מכינים תקליפ של אבריל לאבין..!!!בייייייייייייייייי

sweet shir

New member
חחחחחחח יו! תרגיעי!!! XD

ואני אחפור כמה שאני רוצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולא רוצה!!!!!!!11 כי זה גורם לי להיות עצובה שעכשיו היא פקאצה מסריחה ];

DoLi it is Me

New member
מבקשת להירגע אבריל לא פקאצית מגעילה ../images/Emo10.gif

סתם תגידי מה שבאלך אני חושבת שלא
-בונה איזה לא קשורה אני נכנסת לשיחות של אחרים XDD

צודקת \=

לא פקצ''ה מסריחה.. אבל בהחלט פקצ''ה.. או מסריחה.. אחד מהם >< אני להתגעגע לאבריל תקופת ה"קומפליקייטד" :[..

DoLi it is Me

New member
כל אחד והדעות שלו

זה שהיא צבעה לבלונדיני לא הופך אותה לפקאצה היא עדיין אותה פריקית אבל קצת פחות.. אני עדיין חולעע עליה

1AnastaciA1

New member
חחחח

אבל לא רק המראה שלה השתנה. גם סיגנון השירים...^^; גמני לא קשורה לשיחה....XD

../images/Emo45.gif

לא על זה שאת לא קשורה לשיחה חחחחחחחחחחח XDD אלא לזה שהיא השתנתה בסגנון השירים..

Lex 1

New member
חחחח נקרעתי מהשיחה הראשונה בציטוט! מעולה..../images/Emo6.gif

sweet shir

New member
חחחחחחחחח כה סתם בחרתי משהו מהתיקייהD:

ומה אם לא הריוניין?

למעלה