סופשבוע נעים. ../images/Emo69.gif
שיר השבוע של מקפליי: אה.. לא שמעתי. ^__^
שיר השבוע לא של מקפליי: Teenagers - MCR
לא מרצון. ;; The Take Over, The Breaks Over - FOB Kill The Director - The Wombats כל מיני שירים של GC. ^__^ Over My Head (Cable Car) - The Fray Never Again - Kelly Clarkson
להקת / אלבום השבוע: אממ נראה לי שפול אאוט בוי. ובאסטד. ^__^
קליפ השבוע: החדש של פוב.. בגלל שפיט כל כךךךךךךךךך מושלם שם עם השיער הארוך הזה. 333> גררררררר שקס!
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: הכי גאים שיש!
משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן: חברות חחחחח שימח: אהההה הג"ש. 3>
ציטוט השבוע: או-הו, הפעם ישלי הרבה. תכינו את עצמכם לחפירה. XD שיחה~ Shir. (03:14): אנלי כוח להתרחץ ;; Nameless (03:14): לא צריך להתקלח בואי נהיה מסריחות לנצחXDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחח סתם Shir. (03:14): איכ יא דייק ~כעבור מס' דקות~ Shir. (03:24): פאק. מקלחת. .__. ); Nameless (03:24): XDDDDDD אז לא מסריחות לנצח? Shir. (03:25): חחחחחחחחחחחחחחחחחח כנראה שלאXD יא דוחהXDDDD Nameless (03:25): באסה סמכתי עלייך Shir. (03:25): "מסריחות לנצח" זה יכול להיות שם טוב לטלנובלה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD מקסיקנית!! Nameless (03:25): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את הדוחה פה Shir. (03:25): לאלאלא יותר טוב! פורטוגזית! Nameless (03:25): אני כבר התקלחתיXD Shir. (03:25): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Shir. (03:26): כמו חברים לנצח.. או מה שזה לא היה.. Nameless (03:26): XDD Shir. (03:26): "מסריחות לנצח" Nameless (03:26): אחוות המסריחות לנצח Shir. (03:26): אני רואה את הפרסומות XDDDD "הן כרתו ברית דמים... נשבעו אחד לשניה.. ותמיד.. הן לא יפרו את ההבטחה.." Nameless (03:26): נשבעו אחת לשניה שבחיים לא יתקלחו יותר? Shir. (03:27): מבית היוצר של "קקאצ'ו" ו-"כולנו גרים כאן בכיף ונחת".... מ-ס-ר-י-ח-ו-ת ל-נ-צ-ח! הסדרה שתרטיט את לבכם ואת חוש הריח שלכם.. Nameless (03:28): XDDDDDDDDDDDD Shir. (03:28): ועכשיו רואים קטעים מהסדרה! Nameless (03:28): מסריחות לנצח יכנסו לכם עמוק עמוק לתוך האף Shir. (03:29): חחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קטעים נבחרים נראה? Nameless (03:29): אנחנו רצות ברחובות ואנשים נחנקים? Shir. (03:29): "מה לעשות? אני לא יכולה להפר הת ההבטחה שנתתי לאינצ'לדה.." ~תזוזת ראש דרמטית~ כעבור עוד מס' דקות~ Shir. (03:33): טוב הלכתי להתרחץ XD Nameless (03:33): חחחחחחחח בוגדת כעבור חצי שעה~ Nameless (04:02): קיי לילה טוב מסריחולה Shir. (04:02): אבל אני כבר לא מסריחהXD חעחעחעחע Nameless (04:02): כי את בוגדת Shir. (04:02): XDDDDDDDDDDDDDDDD Nameless (04:03): אבל בליבי תמיד תשארי מסריחה Shir. (04:03): XDDDDDDDDDDDDDDDDD ~~~ Eileen אומר/ת: יש לה טעם דיי טוב בבנים והיא מכורה לכל דבר שקשור לצרפתיםXD Shir אומר/ת: חחחחחחחחחחח כמוני עם בריטים XD Shir אומר/ת: ואמריקנים Shir אומר/ת: וצרפתים Shir אומר/ת: וגרמנים Shir אומר/ת: ורוסים (חלקם) Shir אומר/ת: המ. Eileen אומר/ת: יא מאן Shir אומר/ת: בואי נסכם את זה בכך שיש לי משהו לבנים, יאפ? XD ~~~ Shir אומר/ת: זה לא בכוונה קפרא XD Shir אומר/ת: זה אפקט אומנותי נשמה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Shir אומר/ת: תראי מה נהיה ממני Shir אומר/ת: את הפכת אותי לפרחה!!! ~~~ Shir אומר/ת: באלי לראות את פרק 302 Shir אומר/ת: יאיי וזה באיכות מעולהD:: Shir אומר/ת: אבל רגע, קודם - כריות. XDDDDDD Shir אומר/ת: משעשע שאני הולכת לאכול כריות... Shir אומר/ת: ואחכך אני אראה נושכי כריות Shir אומר/ת: חה חהחהחהחהחהחהחההחחה Shir אומר/ת: ~צחוק מטורף~ Eileen אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Eileen אומר/ת: "אני הולכת לאכול כריות ואח"כ לראות נושכי כריות" Eileen אומר/ת: ענקקקקקקקקקקקקקXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD כן.. אנחנו לא מי יודע מה שפויותD: ~~~
Ted: "I got arrested." Brian: "Yeah, I saw in the paper. Awful picture. I'd sue."
XDDDD ~~~ זה לא מצחיק.. אבל זה משהו שקרה כללללללל השבוע. XD Shir אומר/ת: נחשי איזה שיר שמו באמטיוי היטס.
אריאלצ' >__<[אביבה בשבילכם] אומר/ת: טינאייג'רס. Shir אומר/ת: כן. Shir אומר/ת: XD אריאלצ' >__<[אביבה בשבילכם] אומר/ת: מפתיע Shir אומר/ת: לגמרי. כל פעם עם מישהו אחרXDDDDD חחחחחחחחחחח לא משנה מי שאלתי הם ידעו! XD
מתנגן בראש / פלייליסט: סמייל של לילי אלן, כי יש באמטיוי היטס. XD השיר הזה של מיקה.. ביג גירלז יו אר ביוטיפול(?) חח איזה מאמי הוא! 3>
תמונת השבוע: אין לי מושג, אבל זה בטוח יהיה מהג"ש. XD