מקוויקנדדד D:

Bleed for Me

New member
Don't you know, baby, we're all alone now?

Give me something to sing about שיר השבוע של מקפליי: לא שמעתי..תפסתי את IBO בMTV HITS אז שיהיה זה חחח שיר השבוע לא של מקפליי: שניי האלבומים של המאנקיז ופארמור והאחרון של קלי להקת / אלבום השבוע: ראה שאלה קודמת קליפ השבוע: AM אצל ג'ונתן רוס מופיעים עם פלורסנט אדולסנט כשהם מחופשים לליצנים!
(מיכל את חייבת לראות!) תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: סיימתי סופסוף לראות אבודים אחרי דיליי מטורף! היה נחמד משהו שעיצבן / שימח השבוע:שימח,וזה הולך להישמע מוזר אבל המועד ב באנגלית,היה כיף לראות את כולם אחרי ששבוע (
) לא התאנו חח ציטוט השבוע:^ מתנגן בראש / פלייליסט:paramore-Crushcrushcrush תמונת השבוע:בארור שאני אמשיך את המורשת ואני אשים תמונה של אלכס (כן זה הוא
)..זה מתוך ההופעה אצל ג'ונתן רוס ששמתי למעלה

PunK RocK 1o1

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי: don't stop me now Bubble Wrap שיר השבוע לא של מקפליי: blur - song 2 Marilyn Manson - This Is The New Shit blue - Bubblin (חח קצת נוסטלגיה לא מזיקה לפעמים) להקת / אלבום השבוע: אין קליפ השבוע:
QAF 308
|לינק|http://www.youtube.com/watch?v=y3Il_Zq1C58|סלינק| ברצינות הייתי מכורה לזה!
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: זאת בכלל שאלה? הג"ש
, אחים ואחיות והצילו(הפרק אתמול היה ממש מצחיק) משהו שעיצבן / שימח השבוע: חחח לא זוכרת ציטוט השבוע: Debbie:Oh yeah? Well I've got news for you! Jesus thinks you stink! חחחחח
Brandon: Go slow, and take it easy. I don't bottom very often. Michael: Well, you can't open someone else's mail. It's a federal offense. Hunter: I can see it now. I'm on death row, awaiting a lethal injection. This mass murderer who killed 48 babies and ate them asks me what I'm being executed for. I say, 'Opening Ben's letter.' אחח האנטר
מתנגן בראש / פלייליסט: Tokio Hotel - Through The Monsoon תמונת השבוע:*לא שמה BJ לא שמה BJ לא שמה BJ* BMH במקוםD:

McFly rullz

New member
האממ..אני^ ^

שיהיה לכולן שבת ששלום ושובע טוב!!
שיר השבוע של מקפליי: האמ..שמעתי טיפה מוסיקה השבוע כי לא יכלתי יותר... אז שמעתי התחלה של השירים שלהם כמעט כולם... שיר השבוע לא של מקפליי: lovestond של ג'סטין stranger [אם ככה כותבים] של הילרי never again של קלי להקת / אלבום השבוע: מפליי כמו תמידדדד
קליפ השבוע:אין נראלי... תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: הידד!!סופסוףף ראיתי שודדי הקאריביים!!!!חלומי התגשםם!!! וזה סרטט סווףףףףףףף!!^^ משהו שעיצבן / שימח השבוע: שימח- ישנתי אצל בנות דוד שלי והיה כייףף ומצחיקק! עיצבן-האמ...לא משו מיוחד..היה לי שבוע ממש כיפי^^ ציטוט השבוע:
שוב שכחתי...כאילו יש לי..אבל זה לא משו מענין.../= מתנגן בראש / פלייליסט:walk in the sun תמונת השבוע:הקעקוע שהיה לי ברגל^^

shiraz cohen

New member
Forget What We're Told, Before We Get To Old.

שיר השבוע של מקפליי:
שיר השבוע לא של מקפליי : צריך לשנות את זה לשירי השבוע... חחח... Sagi-Rei - Rhythm is a dancer. שיר מדהים!
מדהימה בהתחלה! Taking Back Sunday- What's It Feel Like To Be A Ghost Taking Back Sunday- Liar (It Takes One To Know One Taking Back Sunday - MakeDamnSure Taking Back Sunday- Up Against (Blackout) Snow Patrol-Chasing Cars. Snow Patrol-Open Your Eyes. Paramore-We Are Broken. Paramore-Brighter. Paramore-My Heart. Paramore-When It Rains. Paramore-Emergency. חן אהרוני-שובי אל ביתי.
חן אהרוני-מגדלור. חן אהרוני וסיוון גוריאשוילי-פנסים. שלומי בראל-צילו של יום קיץ. שלומי בראל-גלי. שלומי בראל ונדב קדמון-הכול פתוח. אדיר מה-שמו-הדפוק הזה. נדב קדמון ואדיר מה-שמו-כל אחד רוצה. בועז מעודה-נשל הנחש. בועז מעודה וארלין גולד-השיר על הארץ. כן כן,אני חיה על כוכב נולד 5.
להקת / אלבום השבוע: TBS,ללא ספק. ופארמור. קליפ השבוע: Paramore-Misery Bussines. חחח אתמול שרתי אותו והדלקתי את הטלויזיה,והוא בדיוק היה ב-MTV! תוכנית הטלויזיה/סרט השבוע: סדרה-ג'ריקו.
סדרה מדהימה! חובה! סרט- וואי,היו הרבה... סטפ-אפ,לא תבין נשים [שוב],מלא מצוירים... הגבר המושלם... ועוד ועוד. משו שעיצבן/שימח השבוע: שמח-ואנס חדשות!
וחצאית חדשה מזארה... עצוב-ג'ריקו נגמר!!!
ציטוט השבוע: חחח היו מלא מג'ריקו... הנה אחד. "Dad,did you asked mom if you can come with us?" "Son,I've been head of the mariens 10 years in a row,i've seen things you wouldn't have dreamed of! I've been mair of this town for more than 25 years! "of course I asked you mom.
זה פשוט קרע אותי! מתנגן בראש / פלייליסט: Lifehouse-Everything. תמונת השבוע:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifרופרט../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

וייקנד!!../images/Emo175.gif

שיר השבוע של מקפלי: Pinball Wizard שיר השבוע לא של מקפלי:umbrella להקת/אלבום השבוע:- קליפ השבוע:real girl תוכנית הטלויזיה/סרט השבוע:- משו שעצבן/שימח השבוע:דאגי שינה ת'שער שלו סוף סוף!!!! ציטוט השבוע:"כשהייתי קטן רציתי להיות נהג במכונית משטרה. לא שוטר, רק נהג..."דאני ג'ונס מתנגן בראש/פלייליסט:- תמונת השבוע:מצורפת=] happy weekend

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמיי וויקנד D:

שיר השבוע של מקפליי: She Falls Asleep Easy Way Out Room On The Third Floor Not Alone שיר השבוע לא של מקפליי: האלבום החדש של פוב
וכל דה בלק פרייד של מכ"ר להקת / אלבום השבוע: מקפליי D:, פוב, בלינק, מכ"ר, דה אול אמריקן רג'קטס קליפ השבוע: The Take Over, The Breaks Over-FOB תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: חברים
/שרק 3. אוי הוא טובבבבבבבבב משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן-ריב גדול עם אמא שימח-השלמתי עם אמא D: ציטוט השבוע: אבא שלי-העדשות פה נורא יקרות. בחנות משקפיים השניה הם הרבה יותר זולות המוכרת בחנות משקפיים-בגלל ששלנו זה תוצרת צרפת אבא שלי-יופי ואצלם זה מאיטליה, מהאלפים. המוכרת-XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD מתנגן בראש / פלייליסט: House Of Wolves-MCR תמונת השבוע:

למעלה