מקוויקנדד !!1

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo79.gifשכחתי דבר שעיצבן ../images/Emo6.gif

נעמה ועינב מהאח הגדול!@#$%^&* בהחלט נכון

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gifעונה :)../images/Emo55.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: כל רדיואקטיב
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Rio- Shine On כי הכיתה שלי פשוט חופרת השיר המוזר הזה של "הלו איטס מיגל? איים קולינג יו פרום איסראל ג'אסט טו סיי דאט איי לוב יו" גם כן כי הכיתה שלי חופרת הרבהרבההרבההרבההההההההההההההההה ביטלס
הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי וביטלס D:
אלבום שחרשתן עליו: רדיואקטיב
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: היום ראיתי את הפרק הראשון של הישרדות עונה 17 אאאאאאאאאאאאאאאאאאא D:::::::: והאח הגדול סרטים: תעביר את זה הלאה (
), המופע של טרומן (חופרים לנו על זה בתקשורת), לכשכש בכלב
משהו ששימח: שירות לאומי :) הישרדות עונה 17 והוהוהו ילד אחד
ציטוטיה: "תיזהר ממנה, היא כמו דבורה שהיא עוקצת..." יוסי המלך XD
מתנגן בראש / בפלייליסט: סתם קקי
המלצת השבוע: ביטלס 3>
התמונה הכי חמה: אני מגניבה עם סטיק לייט

../images/Emo209.gif עונה מקווינד :]

מצעד הלהיטים של מקפליי: room on the 3rd floor ignorance transylvania וכל האלבום החדש :] כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע when you look me in the eyes - jonas brothers no love - simpel plan הלהקה המגניבה של השבוע: מקפלי 3> אלבום שחרשתן עליו: radioactiv קליפ שעשה לכן את זה: אממ אין כזה השבוע :| תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האח הגדול , סופר מאסיביים משהו שהכעיס אתכם השבוע: שתמיד אני צריכה לוותר לאחותי ולא היא לי
משהו ששימח: שעפר שכטר היה בשער של פנאי פלוססס :]]] משהו שהעציב: אממ .. לא היה כזה :| ציטוטיה: אחותי : "אני כועסת עלייך אבל אני לא כועסת עלייך " חהחהחה מתנגן בראש / בפלייליסט: everybody knows המלצת השבוע: אל תאמינו לחנות הפוסטרים בתל אביב שאומרים שיהיה בעוד כמה ימים פוסטרים :| הלכתי היום והפסיקו להדפיס פוסטרים של מקפלייי ]: התמונה הכי חמה: הכלבה שלי חהחה

ZivMusic

New member
קניתי גיטרה!!!!D::: *האושר*

אעהא היום קמתי בשמונה בבוקרXD ואז הלכתי לגראנד קניון עם אמאשלי ואחים שלי ואז הלכנו לניו סאונד וקניתי שם גיטרה כזאת שחורה סקסית כזאתי והיא ממש נוכה ~ואני מאוהבת בה~ למרות שבהתחלה חשבתי שהיא מעפנה XD ואז הלכתי לקנות עיפרון לעניים והמוכרת המפחידה ניסתה לדחוף ליכ כל מיני קרמים לחצ'קונים [מההיארומזת?!
] ואז אכלתי סושי! DD: ואז קניתי אייס קפה
ואז מישהו דחף את אחשלי במדרגות הנעות ודראתי לו אידיוט והיא נראה כאילו הוא עומד לרצוח אותי אז שעה לקח לי לרצות לצאת מהקניון. [ואו זה לא היה אמורה להיות כזה ארוך! :O ] מצעד הלהיטים של מקפליי: כל ראדיואקטיב [בערך\: ] כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע miley cyrus - goodbye lifehouse - you and me coldplay - talk son of dork - holly, i'm the one הלהקה המגניבה של השבוע: Lifehouse תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אתה תשמור עלי - אדם סנדלר
סרט מדהים לדעתי. משהו שהכעיס אתכם השבוע: המורה לאזרחות XD משהו ששימח: קניתי גיטרהD: נולדו לשכנים שלי גורים כלללכךךך נושים
ישלי פלאפון מגניב! ^_____________^ משהו שהעציב: סבא שלי מאושפז. ועודמעט עובר ניתוח. ציטוטיה:אומיגאד.אני לא זוכרת כלום! מתנגן בראש / בפלייליסט: miley cyrus - 7 things XD המלצת השבוע: תלכו לnew sound יש שם מוכר חתיך
התמונה הכי חמה:פינגעס(L)

avivoOsh2

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

תחדשי על הגיטרה זונה קטנה

ZivMusic

New member
מישמדברת../images/Emo11.gif

את זאת שמדברת עם חטניקים חתיכים בזמן שאני נעלצת לשחק באבלס בפלאפון ולשמוע שירים של מיילי סיירוס *האםאניאיפעםיצאמזה?*

גרבע

New member
../images/Emo105.gif יאא חח תתחדשי זיוD:

הו ניו סאונד
יש שם מוכר ממש חמוד כזה חח בלונדיני
הוא מנגן ממש יפה בפסנתר *_*

ZivMusic

New member
הבלונדיני לא היה כזה חתיך חח, אבל

הוא מנגן מדהים
והיה לו עגיל סקסי *-* ותודהD: (L)

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif מה גם את גרה בחיפה?../images/Emo12.gif

או שידעתי את זה ואני סתם מביכה את עצמי עכשיו.
אניוואי, איזה בצפר? ^^ ותתחדשי על הגיטרה D:

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifיאאאא תתחדשי! <:

חחחחחחחח קרועההה התגעגעתי אלייךךךךךך דבריתי במסן

avivoOsh2

New member
This is the last time../images/Emo217.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: לא משו מיוחדשכזה^^"
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הלהקה המגניבה של השבוע: R.E.M טובים. וKeane מדהימים:)
אלבום שחרשתן עליו:-
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: סמנתה[הסרט] פעם שנייה ירח דבש מטורף עד החצי כמעט מלאכים וזהו. בתחלס לא ראיתי טלוויזיה בגרוש
משהו שהכעיס אתכם השבוע: הרבה דברים חח. אנשים מסוימים וכו'
משהו ששימח: חברה באה לבקר מח"ול אחרי 3 שנים. ><
משהו שהעציב: עבודה בספרות חח
ציטוטיה: לאזוכרתD:
מתנגן בראש / בפלייליסט: Angel - Shaggy
התמונה הכי חמה:

ZivMusic

New member
ירח דבש מטורף../images/Emo99.gif - אשטון../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif

זה נראה כאילו ישלך פסים אדומים בשיער :O

למעלה