../images/Emo74.gif../images/Emo55.gifהציטוטים../images/Emo27.gif
~אני וידיד שלי חושבים מה לכתוב בברכה לאחת מהילדות שלנו בכיתה~ שתמשיכי לסתובב חצי ערומה תמשיכי להיות להתנהג כמו זונה ~ ידיד שלי: כשהאחים ג'ונאס ימותו הם יצאו מהגוף שלהם עם סדין לבן וירוצו ויצעקו:EEEEEE IM A GHOST ~
~שיחה שלי ושל ידיד שלי~ ?????HiTMaN????? אומר/ת: את יודעת למה הפנים של ג'רארד בתמונה שלי כ"כ לבנות << RAVEN.I never thought that I’d catch this Lovebug again >> אומר/ת: יותר מידי מייקאפ? ?????HiTMaN????? אומר/ת: כי הוא ראה את אחד מהאחים ג'ונאס עושה EEEEEEEE!I'M A GHOST ?????HiTMaN????? אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDD << RAVEN.I never thought that I’d catch this Lovebug again >> אומר/ת: לא מצחיק.. ?????HiTMaN????? אומר/ת: אבל היה עליו את הסדין וזה ?????HiTMaN????? אומר/ת: זה כן מצחיק ?????HiTMaN????? אומר/ת: אררג איזה מייבשת << RAVEN.I never thought that I’d catch this Lovebug again >> אומר/ת: כןכן, אני יודעת ~
~שיחה באמצע שיעור מתמטיקה~ המורה: לפרופסורים הכי גאוני יש כתב חרטומים הוא: גמלי יש כתב נוראי, זה אומר שאני גאון? המורה: לא, זה אומר שאתה סתם ילד מפגר ~
~בחצר אחרי מבחן באנגלית~ הוא: את סיימת את המבחן? היא: לא, סתם ברחתי באמצע השיעור ~
~שיחה עם סיון על ידיד שלנו~ [c=55]
Vansi™ ;;I try to drown you out so down goes another one [/c] אומר/ת: ?????HiTMaN????? אומר/ת: את רצינית אוהבת איך שמקפליי נראים? Vansi™ ;; I try to drown you out so down goes another one אומר/ת: אוקי מזה השאלה המפגרת הזאת? ?????HiTMaN????? אומר/ת: כדי לדעת אם את באמת אוהבת את זה? ?????HiTMaN????? אומר/ת: נראה לי הם חטפו מכות כל הילדות שלהם [c=55]
Vansi™ ;;I try to drown you out so down goes another one [/c] אומר/ת:
<< RAVEN.I never thought that I’d catch this Lovebug again >> אומר/ת: אני אתן לו מכות מחר בשמך << RAVEN.I never thought that I’d catch this Lovebug again >> אומר/ת: ומשמי
[c=55]
Vansi™ ;;I try to drown you out so down goes another one [/c] אומר/ת: הוא כזה מפגר יאו [c=55]
Vansi™ ;;I try to drown you out so down goes another one [/c] אומר/ת: כאילו באמת [c=55]
Vansi™ ;;I try to drown you out so down goes another one [/c] אומר/ת: רוני אומרת שאם איך שהוא נראה אינלו זכות לדבר בכלל על אנשים אחרים [c=55]
Vansi™ ;;I try to drown you out so down goes another one [/c] אומר/ת: אני לא אגיב על זה
[c=55]
Vansi™ ;;I try to drown you out so down goes another one [/c] אומר/ת: אבל את תביני את הפואנטה שלי << RAVEN.I never thought that I’d catch this Lovebug again >> אומר/ת: חחח << RAVEN.I never thought that I’d catch this Lovebug again >> אומר/ת: היא צודקת.. [c=55]
Vansi™ ;;I try to drown you out so down goes another one [/c] אומר/ת:
<< RAVEN.I never thought that I’d catch this Lovebug again >> אומר/ת: ובמיוחד איך שהאנשים הגיבו אחרי שראו אותו עם ההחלקה
[c=55]
Vansi™ ;;I try to drown you out so down goes another one [/c] אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD [c=55]
Vansi™ ;;I try to drown you out so down goes another one [/c] אומר/ת: הוא אמר לי שכולם חשבו שהוא בתתתת << RAVEN.I never thought that I’d catch this Lovebug again >> אומר/ת: כי זה באמת מה שכולם אמרו [c=55]
Vansi™ ;;I try to drown you out so down goes another one [/c] אומר/ת: זה לא שקודם הוא לא נראה כמו בת XD << RAVEN.I never thought that I’d catch this Lovebug again >> אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD