מקוויקנדד !!1

avivoOsh2

New member
חחח כה אני יודעת

זה יצא ככה משום מה:O אנלי מושג למה חח כפרעלאשטון

avivoOsh2

New member
../images/Emo79.gifכל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:

Imitation of Life R.E.M
R.E.M. - At My Most Beautiful Keane - Bedshaped Keane - This Is The Last Time
Keane - Somewhere Only We Know
Disturbia - Rihanna נדבקתי חח

white in Angel

New member
עונה

שירים של מקפליי: הכל מהכל....
שיר אחר: הרבה....[מה לעשות כשאתה 3 ימים בבית אתה שומע כל דבר אפשרי]
הלהקות המגניבות:מקפליי,סימפל פלאן,סאן אוף דורק ובאסטד וכו'
אלבומים:רדיואקטיב בעיקר קליפ: לא זוכרת תוכנית TV/סרט: ד"ר הו,זהות בדויה,צ'ט עם הנשיא
מכעיס:אמ...אבא שלי לא רוצה לקחת אותי מחר לחיפה לאחותי
ששימח:אמ...93 במתמטיקה,מיערלנג'לו
העציב: לא זוכרת
ציטוטידה:
~אני ואמא שלי רואות פרסי ניקולדיאון בטלווזיה [אבל אני ראיתי בראשון]~ <מאחורי הקלעים משודר ראיון עם דני אבל קצר> אמא שלי: יאו....הוא מסתכל עליי אני: אמא... הכל בסדר? ___________________ אוקי זה באנגלית ומי שלא יודעת שתבקש שאני אתרגם לה בקצרה. דרך אגב.. hadar369 זאת אני
hadar369 | September 25, 2008 hey who is this cute kid on your background?? Capufin1 | September 25, 2008 <<<זה חבר של אותו אדם hadar it`s not a kid i`ts a doll P MihaelRoma | September 25, 2008 ahahaha I'm blush hadar369 | September 25, 2008 ??? this is doll???? O.O??? hadar369 | September 25, 2008 ??? this is doll???? O.O??? I'm confused,,,,,, MihaelRoma | September 25, 2008 Yeah a doll, you know like those that have button on belly and when you press on it says: "Hello I'm Marco and your fridge is mine now!!" hadar369 | September 25, 2008 I'm still confused about you background....do you sure this is a doll?? MihaelRoma | September 25, 2008 sure it is dont you see :) hadar369 | September 25, 2008 NO...it's look like pic... MihaelRoma | September 25, 2008 yeah a pic of an doll :) hadar369 | September 25, 2008 this is not doll!!!! look at the neck... MihaelRoma | September 25, 2008 זה אותי hadar369 | September 25, 2008 you mean "אני" ??? MihaelRoma | September 25, 2008 כן אני ____________________________​
|רדיו|מתנגן בראש: the man who can be move אל תהיו חולים תמונה אני אשים קישור http://www.youtube.com/user/MihaelRoma

LironPoynter

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo203.gif../images/Emo29.gifהממ. מקוויקנדD:

אחרי הרבה זמן שלא, יש לציין.<:
מצעד הלהיטים של מקפליי: כל רדיואקטיב.
Ultraviolet Hypnotise
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע I wanna be like you של הג'ונאס Hum hallelujah של פוב Brighter של פארמור
הלהקה המגניבה של השבוע: ברור שמקפלייD:
אלבום שחרשתן עליו: רדיואקטיב דהה.
קליפ שעשה לכן את זה: Obviously באיי וויש איט וואס 2004 בהיטס.<:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: איי וויש איט וואס 2004.
משהו שהכעיס אתכם השבוע: החניכים, קצת.><
משהו ששימח: עברתי את הבגרויות בהיסטוריה ולשון בשלום.
והעובדה שהרגע קמתי לגשםםםD:
משהו שהעציב: שומדבר מיוחד.
ציטוטיה: לא זוכרת;
מתנגן בראש / בפלייליסט: Don't stop me now
המלצת השבוע: תקנו בן&ג'ריס צ'אנקי מאנקי.
התמונה הכי חמה: זה קרע אותי.XDDD

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifmybadweekend

מצעד הלהיטים של מקפליי: NOT ALONE SMILE CORREPTUE
טרנסיבלניה כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע שיר הפתיחה של בובספוג הלהקה המגניבה של השבוע: מקפללי :] וקולדפליי אלבום שחרשתן עליו: ---- קליפ שעשה לכן את זה: הפתיח של בובספוג תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: בובספוג,פטיטו,מפרץ האהבה משהו שהכעיס אתכם השבוע: המורה הזונה שלי במתמטיקה משהו ששימח: חחחחח הלכתי עם חברות שלי למק והיה מזה כיף משהו שהעציב: קיבלתי 71 במתמטיקה :( ציטוטיה: אוקי רק שתבינו,הייתי צרודה יומיים ולא היה לי קול ולא יכלתי לצעוק[למה!?!?] אכלנו במק ויצאנו לשבת בחוץ, ואז עברה מכונית עם ערסים והסתכלו עליי ועל חברות שלי ניסיתי לנסות לצעוק אבל לא הצלחתי ואז אחרי שהם נסעו צעקתי "אני יודעת שאני יפה לא צריך לבהות"[מה שממש לא נכון] ואז כזה חברות שלי נתנו לי כפאת דיליי [תאמצו את זה מזה כיף להרביץ לחברות בדיליי] ואח"כ אתן קולטות שהם חוזרים ואומרים "אז מה אם את יפה,אין עלייך שלט,אסור להסתכל" ואני מזה הסמקתי. מתנגן בראש / בפלייליסט: קדימה כולם! כל מי שכאן! אחת תשע אההא אחת תשע אההא וקדימה כפיים!! [אחרי שרצתי את כל האיצטדיון בדקה ותשע שניות הרמתי מורל] המלצת השבוע: אל תקבלו 71 במתמטיקה, אל תהייו צרודות כולם יגידו לכן "מה,הגעת לגיל הבגרות וסוף סוף השתנה לך הקול!?" התמונה הכי חמה: במהיר

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifלא שלחת לי בקשת אישור...

תני לי את שלך ואני אוסיף אוותך

just orr

New member
גשם../images/Emo99.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: The End DGAW Lies פשוט מושלמים
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: כלמיני של סימפל וארקטיק
הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי, SP
אלבום שחרשתן עליו: רדיואקטיב D:
קליפ שעשה לכן את זה: --
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האנטומיה של גריי, דארמה וגרג
משהו שהכעיס אתכם השבוע: בצפר, עומס של לימודים בסופ"ש
משהו ששימח: הסתפרתי והספרית עשתה לי פן, למרות שבכלל לא ביקשתי
הלילה לבן בבצפר היה ממש משעשע חח D: הייתי במקס ברנר אתמול והיה ממש נחמד :) ירד גשםםםם סימפל באים לארץ$#%^&***% מממ מה עוד... אה, כן. עוד יומיים ארה"ב#$%^&*)*^%&^# DDDDDDDDDDD:
משהו שהעציב: הפלא שלי נרטב
ציטוטיה: אורטל לקחה לי הכל ><
מתנגן בראש / בפלייליסט: נדבקתי לאיזה משו של AM
המלצת השבוע: המממ... "יש תירוצים מעולים, והצלחות מדהימות."
התמונה הכי חמה: שבוע טוב :)

sweet shir

New member
כפרוששש את צריכה לשלוח לי אסמס מחר להזכיר לי

לכתוב לך מכתבXDDD כלבה פוסטמית שיכולה לקנות אג זול בארה"ב.
333333>

just orr

New member
אם אני אזכור בעצמי ../images/Emo6.gif

מקסימום את יכולה לשלוח לי את המכתב עד יום שני בערב :) חיחי. 3333333>

Charley XD

New member
יש תירוצים מעולים, והצלחות מדהימות

אחח משפט מעולה XD מה גנבתי לך הכל ?! הקודם זוכה (?) ~חיוך מתנצל~ ארקטיק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את חייבת לשלוח לי את השירים .. אוף איתך .. אני גם רוצה ארה"ב .. אולי תפגשי איזה אשלי אחד .. אוו אשלי ...

just orr

New member
חהחה קרדיט[?] לאורלי ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחח כאילו שאשלי לא חי לפני 200 שנה. בעולם הדמיון. (אני עדיין תקועה בפרק 3!) ותזכירי לי לשלוח לך את השירים!%#

N e r d y

New member
ארה"ב?!?!

מתי זה קרה? יאו אני כל כך לא מחוברת ): חח גמני טסה עוד יומיים אולי ניפגש בנתב"ג XDDDDDD

just orr

New member
אכן DDD:

את רואה מה זה?! את לא עונה לי אפעם וזה מה שקורה! XD חחחחח כן הבנתי שאת טסה לסקוטלנד איזה מגניב לך חחחח תהני ובהצלחה (את מופיעה שם לא?) !
מתי את טסה?

Simple Girl 175

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo55.gifסופ"ש הגיעעעעע!@#$%^&*)(

אני כלכך שמחה שהשבוע הזה נגמר! זה היה השבוע הכי מטורף, שמח, עצוב, מגניב, מעצבן, מוזר והזווי היה לי בחיים!@#$%^&*)
מצעד הלהיטים של מקפליי:
Down Goes Another One The End Lies I Kissed A Girl
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Jonas Brothers - Out Of This World Iglu & Hartly - In This City
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי האחים ג'ונאס
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה:
בטי גיבורים הפיג'מות
סרט השבוע:
קדימה, תריץ אחורה ג'ונו מחליקים אותה
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
פאקינד אמא!@#$%^&* אני לא יכולה איתה יותרררר זה שהאוטו נדפק לנו ולא יכלתי לנסוע ללורי אחרי השבוע המיגע הזה!
משהו ששימח:
התחלתי ללמוד נהיגה
פתחתי פורום לאחים ג'ונאס [מ] סימפל פלאן באים! סימפל פלאן באים! סימפל פלאן באים! אני הולכת להיות דודה!!!!!
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
בהודעה השנייה...
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Iglu & Hartly - In This City
המלצת השבוע:
לפנ שיעור הנהיגה הראשון, תבקשו מאבא שיסביר לכם כמה דברים כדי שלא תצאו ממש מפגרים בשיעור הראשון
התמונה הכי חמה:

Simple Girl 175

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo55.gifהציטוטים../images/Emo27.gif

~אני וידיד שלי חושבים מה לכתוב בברכה לאחת מהילדות שלנו בכיתה~ שתמשיכי לסתובב חצי ערומה תמשיכי להיות להתנהג כמו זונה ~ ידיד שלי: כשהאחים ג'ונאס ימותו הם יצאו מהגוף שלהם עם סדין לבן וירוצו ויצעקו:EEEEEE IM A GHOST ~ ~שיחה שלי ושל ידיד שלי~ ?????HiTMaN????? אומר/ת: את יודעת למה הפנים של ג'רארד בתמונה שלי כ"כ לבנות << RAVEN.I never thought that I’d catch this Lovebug again >> אומר/ת: יותר מידי מייקאפ? ?????HiTMaN????? אומר/ת: כי הוא ראה את אחד מהאחים ג'ונאס עושה EEEEEEEE!I'M A GHOST ?????HiTMaN????? אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDD << RAVEN.I never thought that I’d catch this Lovebug again >> אומר/ת: לא מצחיק.. ?????HiTMaN????? אומר/ת: אבל היה עליו את הסדין וזה ?????HiTMaN????? אומר/ת: זה כן מצחיק ?????HiTMaN????? אומר/ת: אררג איזה מייבשת << RAVEN.I never thought that I’d catch this Lovebug again >> אומר/ת: כןכן, אני יודעת ~ ~שיחה באמצע שיעור מתמטיקה~ המורה: לפרופסורים הכי גאוני יש כתב חרטומים הוא: גמלי יש כתב נוראי, זה אומר שאני גאון? המורה: לא, זה אומר שאתה סתם ילד מפגר ~ ~בחצר אחרי מבחן באנגלית~ הוא: את סיימת את המבחן? היא: לא, סתם ברחתי באמצע השיעור ~ ~שיחה עם סיון על ידיד שלנו~ [c=55] Vansi™ ;;I try to drown you out so down goes another one [/c] אומר/ת: ?????HiTMaN????? אומר/ת: את רצינית אוהבת איך שמקפליי נראים? Vansi™ ;; I try to drown you out so down goes another one אומר/ת: אוקי מזה השאלה המפגרת הזאת? ?????HiTMaN????? אומר/ת: כדי לדעת אם את באמת אוהבת את זה? ?????HiTMaN????? אומר/ת: נראה לי הם חטפו מכות כל הילדות שלהם [c=55] Vansi™ ;;I try to drown you out so down goes another one [/c] אומר/ת:
<< RAVEN.I never thought that I’d catch this Lovebug again >> אומר/ת: אני אתן לו מכות מחר בשמך << RAVEN.I never thought that I’d catch this Lovebug again >> אומר/ת: ומשמי
[c=55] Vansi™ ;;I try to drown you out so down goes another one [/c] אומר/ת: הוא כזה מפגר יאו [c=55] Vansi™ ;;I try to drown you out so down goes another one [/c] אומר/ת: כאילו באמת [c=55] Vansi™ ;;I try to drown you out so down goes another one [/c] אומר/ת: רוני אומרת שאם איך שהוא נראה אינלו זכות לדבר בכלל על אנשים אחרים [c=55] Vansi™ ;;I try to drown you out so down goes another one [/c] אומר/ת: אני לא אגיב על זה
[c=55] Vansi™ ;;I try to drown you out so down goes another one [/c] אומר/ת: אבל את תביני את הפואנטה שלי << RAVEN.I never thought that I’d catch this Lovebug again >> אומר/ת: חחח << RAVEN.I never thought that I’d catch this Lovebug again >> אומר/ת: היא צודקת.. [c=55] Vansi™ ;;I try to drown you out so down goes another one [/c] אומר/ת:
<< RAVEN.I never thought that I’d catch this Lovebug again >> אומר/ת: ובמיוחד איך שהאנשים הגיבו אחרי שראו אותו עם ההחלקה
[c=55] Vansi™ ;;I try to drown you out so down goes another one [/c] אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD [c=55] Vansi™ ;;I try to drown you out so down goes another one [/c] אומר/ת: הוא אמר לי שכולם חשבו שהוא בתתתת << RAVEN.I never thought that I’d catch this Lovebug again >> אומר/ת: כי זה באמת מה שכולם אמרו [c=55] Vansi™ ;;I try to drown you out so down goes another one [/c] אומר/ת: זה לא שקודם הוא לא נראה כמו בת XD << RAVEN.I never thought that I’d catch this Lovebug again >> אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

למעלה