מקוויקנד *_*

1AnastaciA1

New member
ג'וני בויייייי../images/Emo99.gif

תתחדשי! XDDDDDDDD

sweet shir

New member
XD

היינו אמורות להיפגש לפני חצי שעה. XD טוב זזתי להמשיך להתארגן XD 33>

מיי מקוויקנד!!../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי: HERO בחי של הארי- זה כזה חמוד... שיר השבוע לא של מקפליי: דר' ג'ונס של אקווה להקת / אלבום השבוע: מיי כימיקאל רומאנס-האלבום החדש שאין לי מושג איך קוראים לו.. קליפ השבוע: שריי באיזשהי תוכנית טלויזיה-ט"ה תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: פרוייקט המכשפה מבלייר 2-אימאלהההה משהו שעיצבן / שימח השבוע:שבועעעע טוווב במיוחד!!!!
ציטוט השבוע:אין
מתנגן בראש / פלייליסט: YEAR 3000 תמונת השבוע: מצורפתתת סווופשבועעע נעיים!!!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif"Been spending most our lives,

Living in a gangsta's paradise..." ><
שיר השבוע של מקפליי:
The Heart Never Lies דפנטלי
.
שיר השבוע לא של מקפליי:
Anti-Flag - One People, One Struggle. Ben Harper [הגעתי למסקנה שיש המון שירים בשם הזה]. Brand New - The No Seatbelt Song. James Blunt - Billy. James Blunt - Fall At Your Feet (Acoustic) [Crowded House Cover]. Joseph Arthur - Honey And The Moon. Slipknot - Vermilion, Pt. 2. Busted - Mummy Trade ~חרישה~. Busted - Loner In Love. Busted - Thunderbirds Are Go (Acoustic). 2 שירים שכתבתי והלחנתי
.
להקת / אלבום השבוע:
מק באסטד James Blunt - Back To Bedlam
קליפ השבוע:
לא מצליחה להיזכר בקליפ מרתק ><
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
שנות ה-70 [הגיעה העונה השנייה לוי.או.די! XD]. ורוניקה מארס 3. הטופ מודל הבאה 6. יריחו. / לזכות בדייט עם טד [פאטתית שכמותי
]. אלביס של הפרסלים.
משהו שעיצבן / שימח השבוע:
כמה שאני לא יעשה שיעורים בפסיכו' זה לעולם לא ייגמר! וגם צריך להתחיל את הביוטופ
. קנו לי גיטרה+תיק+ספר ליומולדת [טוב שנזכרו באמת
]! *קיפצתי בבית כמו ילדה קטנה*
ציטוט השבוע:
בגלל שהחיים שלי סובבים בעיקר סביב הקורס הכנה לפסיכו' אז רוב הציטוטים שלי משם [לפחות מזל שהמדריך מצחיק או שאפשר לצחוק עליו..]. *לומדים על משולשים ישרי-זוית שהם גם משולשי כסף וזהב והמורה מצייר משולש ישר-זווית על הלוח* המורה: איזה משולש זה? ילד [ובמקרה שמו דני והוא מנומש ><]: משולש ברונזה! *המורה מלמד אותנו על משפחת המרובעים ע"י טלנובלה [XD כל הסיפור היה מצחיק אבל זה חלק אחד], ומצייר מלבן על הלוח* ילד צועק: ואז הצטרף למשפחה גרוזיני קטן! המורה |בהמשך|: ואז היא פגשה במלבן מסתורי.. *לומדים על מספרים ראשוניים* המורה: 0 הוא מספר ראשוני? דני: סופר ראשוני! [והוא לא ראשוני בכלל..
]. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ומהשיר שכתבתי, השורה הזאת לא מצליחה לצאת לי מהראש: "בבית קברות של אהבות ישנות, מניחה עוד קוץ וגם ורד..".
מתנגן בראש / פלייליסט:
ילד אסור, ילד מותר [אין לי מושג למה
]/ FOB - G.I.N.A.S.F.S.
תמונת השבוע:
הייתי היום בים ויצאה תמונה חביבה להפליא שהייתי בשוק בעצמי
סיימתי לחפור
, שיהיה סופ"ש נעים

מאיושSP

New member
James Blunt - Billy ../images/Emo99.gif

אני רוצה לשמוע את מה שכתבת והלחנת! D: תביאי מסן! אעע עוד מישהי חוץ ממני שרואה שנות ה-70 בוי או די!!!! ראיתי את כל הפרקים ואני שנה מחכה לעונה שניה וסופסוף שמו!
תמונה יפה ד"א.

Lex 1

New member
אווו ברגע זה הרטטת לי את הלב! ../images/Emo99.gif

חחחחח אין לי תוכנת הקלטה כלשהי והקול שלי מזעזע אז השירים לא מוקלטים, מה שהולך זה שאני כותבת+מלחינה שיר, נפגשת עם חברה [שהקול שלה מדהים] ואז מקליטים בתוכנה שלה, הבעיה >> נשבר לה המיקרופון >< חחח וכן אני מכורה לשנות ה-70! אריק עושה לי את זה...
ותנקס
אניווי אני בכייף אשמח להמשיך לשוחח איתך, תוכלי לקרוא רק את המילים של השירים בנתיים אם את מעוניינת..
: [email protected]

מאיושSP

New member
האא בקטנה:) לפחות מתישהו

היא תתקן אותו ותוכלו להקליט ואז אני אשמע! D: חחח אבל ברור שקודם את שולחת לי את המילים:) חחחחחח אריק
אם כבר קלסוXD הוספתי אותך

מאיושSP

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אממ הכינוי שלי זה פשוט May ונראלי היא סגרה את זה כי את לא מחוברת אצלי כל היום.. אז פשוט תוסיפי אותי:) [email protected]

Lex 1

New member
חחחח אחותי מרשעת קטנה ../images/Emo123.gif. הוספתי ../images/Emo9.gif

Lex 1

New member
נמנמ...

חחח יש לי חולשה לאנורקסים ולשם 'אריק', תסכלי אותי מה אני יכולה לעשות?
אממ אחותי הייתה היום בבוקר במחשב ואין לי מושג מה היא עשתה.. היא אישרה אותך? ומממ.. מה הכינוי..? ><

McFly rullz

New member
אעאעאעאעאעאעאעאעאע../images/Emo99.gif

אללכסססססססנדרהה שלייXDD אתתת סופר דופר יפיופיתהה
מאוהבת בך!טחחחח לא.
סתם!
אותך!!!

Lex 1

New member
זאת הפעם האחרונה שאת קוראת לי ככה ../images/Emo11.gif.

חחחחחח סתם.. XDD יש לך מבחר של כינויים להשתמש בהם את יכולה רק לבחור
לאב יו 2!

McSon of Busted

New member
אני רוצה את

mummy trade ו- ט'אנדרבירדס אקוסטי מיד! סתם. אני חמודה, אז תעלי בשבילי??

למעלה