../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif"Been spending most our lives,
Living in a gangsta's paradise..." ><
שיר השבוע של מקפליי:
The Heart Never Lies דפנטלי
.
שיר השבוע לא של מקפליי:
Anti-Flag - One People, One Struggle. Ben Harper [הגעתי למסקנה שיש המון שירים בשם הזה]. Brand New - The No Seatbelt Song. James Blunt - Billy. James Blunt - Fall At Your Feet (Acoustic) [Crowded House Cover]. Joseph Arthur - Honey And The Moon. Slipknot - Vermilion, Pt. 2. Busted - Mummy Trade ~חרישה~. Busted - Loner In Love. Busted - Thunderbirds Are Go (Acoustic). 2 שירים שכתבתי והלחנתי
.
להקת / אלבום השבוע:
מק באסטד James Blunt - Back To Bedlam
קליפ השבוע:
לא מצליחה להיזכר בקליפ מרתק ><
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
שנות ה-70 [הגיעה העונה השנייה לוי.או.די! XD]. ורוניקה מארס 3. הטופ מודל הבאה 6. יריחו. / לזכות בדייט עם טד [פאטתית שכמותי
]. אלביס של הפרסלים.
משהו שעיצבן / שימח השבוע:
כמה שאני לא יעשה שיעורים בפסיכו' זה לעולם לא ייגמר! וגם צריך להתחיל את הביוטופ
. קנו לי גיטרה+תיק+ספר ליומולדת [טוב שנזכרו באמת
]! *קיפצתי בבית כמו ילדה קטנה*
ציטוט השבוע:
בגלל שהחיים שלי סובבים בעיקר סביב הקורס הכנה לפסיכו' אז רוב הציטוטים שלי משם [לפחות מזל שהמדריך מצחיק או שאפשר לצחוק עליו..]. *לומדים על משולשים ישרי-זוית שהם גם משולשי כסף וזהב והמורה מצייר משולש ישר-זווית על הלוח* המורה: איזה משולש זה? ילד [ובמקרה שמו דני והוא מנומש ><]: משולש ברונזה! *המורה מלמד אותנו על משפחת המרובעים ע"י טלנובלה [XD כל הסיפור היה מצחיק אבל זה חלק אחד], ומצייר מלבן על הלוח* ילד צועק: ואז הצטרף למשפחה גרוזיני קטן! המורה |בהמשך|: ואז היא פגשה במלבן מסתורי.. *לומדים על מספרים ראשוניים* המורה: 0 הוא מספר ראשוני? דני: סופר ראשוני! [והוא לא ראשוני בכלל..
]. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ומהשיר שכתבתי, השורה הזאת לא מצליחה לצאת לי מהראש: "בבית קברות של אהבות ישנות, מניחה עוד קוץ וגם ורד..".
מתנגן בראש / פלייליסט:
ילד אסור, ילד מותר [אין לי מושג למה
]/ FOB - G.I.N.A.S.F.S.
תמונת השבוע:
הייתי היום בים ויצאה תמונה חביבה להפליא שהייתי בשוק בעצמי
סיימתי לחפור
, שיהיה סופ"ש נעים