מקוויקנד *_*

\=\=

איך קראו לה? מצטערת חמודה... אני מכירה את המצב הזה טוב מידי..\= אני פה אם את צריכה, כולנו

McFly rullz

New member
יואווווווווווווווו../images/Emo10.gif

כם הכלב של דוד שלי מת! מסכן הוא היה זקן וחולה><
מתטערת לשמוע!!!!!

YuvalJones

New member
מקוויקנד 00'

-שיר השבוע של מקפליי: the heart never lies לא לגמרי, אבל בכל זאת שלהם. שיר השבוע לא של מקפליי: chills in the evning - V להקת / אלבום השבוע: חתיכוס כמובן P: קליפ השבוע: אממ.. אין. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: זאק וקודי! לייקק דאהאעא!~ כאלה חמודים! משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן- אמ.. מנותקת מהעולם, 32 מעלות, שעמום נורא, שומנים. שימח - קניתי סקיני שחור! D: וגם שהגיע TOTP ציטוט השבוע: אני מנותקת. די קשה למצוא כן ציטוטים בעלי ערך ^^ מתנגן בראש / פלייליסט: שיר מפלוריסיינטה. -_- מכריחים אותי לשמוע כאן ^,^ תמונת השבוע:
סתם כי באלי P: שבת שלום 3>

LironPoynter

New member
וויקנדD:

שיר השבוע של מקפליי: The heart never lies, לגמרי
שיר השבוע לא של מקפליי: We're not alone/SOD Complicated/Avril lavigne יחי הנוסטלגיה.>< להקת / אלבום השבוע: מק3> קליפ השבוע: הממ הממ לאב טודאיי. כי זה היחיד שראיתי.
למי היה זמן השבוע לטלוויזיה? תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: רקוויאם לחלום. כ"כ. היה אתמול בהוט דרמה. די מזעזע למען האמת. אבל ג'ראד!D: משהו שעיצבן / שימח השבוע: הממ עיצבן? יותר מדי ישיבות צוות. שימח? סיימתי את הארי פוטרD: ואהבתי למרות הכל. וחזרתי עכשיו מיום עבודה בשבט, והיה פשוט אחד המצחיקיםXD ציטוט השבוע: "מה זה הגבות האלה? זה נראה כאילו הדביקו לה שני חתולים עם דבק חם!" XDD פניני חברה שלי, מנדבושקס אמיתי:) מתנגן בראש / פלייליסט: The heart never lies. כל הזמן מזמזמת אותו. אבל עכשיו אני שומעת את דה בסט דיי אוף מיי לייףXD של ג'סי מקרטני וזה. תמונת השבוע: בצהD: יצאתי מטושטש ויצא לי אף עצום, אבל בצה שובD:

Yu vi

New member
הווו גמני ראיתי רקוויאם לחלום ><'../images/Emo85.gif

פעם שנייה שאני רואה.. בפעם הראשונה לא הפסקתי לבכות שעתיים !! ואשכרה ממש בכי בכי .. זה סרט פשוט מזעזע אבל בכל זאת מדהים. וג'רד
!!!!! הוא שחקן כלכך טוווווווווווב !

T h a t G i r l

New member
את מהממת לירוניק../images/Emo99.gif!

אין לך שום אף עצום
את יפיפיייהה!!
הציטוטט שלך הרס אותייי XDDD לאב יו 3>>

HiLa0mcfly

New member
חם לי X: ואני עם מזגן

שיר השבוע של מקפליי: silence is a scary sound Mr Brightside You've Got A Friend שיר השבוע לא של מקפליי: Withney Huston - I Will Always love you queen-Another one bites the dust Queen - Bohemian Rhapsody אהבה בוערת-שלומי בראל 3> להקת / אלבום השבוע: מקפליי קויין קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=2XUTUxlBbxk&mode=related&search= תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: אממ השבוע לא ראיתי סרט מעניין אבל ראיתי חברים ראיתי דאבל דייט סופסוף יש =] אממ האנה מונטנה זאק וקודי כרגיל דרייק וג'וש ועוד ועוד ועוד משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן-ראיתי ילד שאני שונאת עיצבן-היה לי סעורה בעין:S שימח-שיש שביתה ציטוט השבוע: "hey dougie " "what Danny?" "dont you wish a hot like a pussycat dolls?-don't cha? "i always said phreak like me and i always said mmmm no" עינב ואופיר עוד ציטוט למענכם XD "שיט שיט שיט שיט שיט" מתנגן בראש / פלייליסט: פריידי נייט תמונת השבוע: התוכי הכי סקסי בעולם =] סופשבוע רגוע עם גלגל"צ =]

שוליטה

New member
אני..

שיר השבוע של מקפליי: פליז פליז tcfc שיר השבוע לא של מקפליי: שיר שאני המצאתי... להקת / אלבום השבוע:מקפליי קליפ השבוע: נמ.. אין משו מיוחד תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: זאק וקודי משהו שעיצבן / שימח השבוע: עצבן-סתם היה לי מצב רוח חרא וחשק להתאבד שימח-בת דודה שלי ישנה אצלי ציטוט השבוע:היו מלא! אבל אני לא זוכרת אף אחד!!! מתנגן בראש / פלייליסט:משו לא ברור מהטלוויזיה תמונת השבוע: חמודים... היה לי שבוע משעמם ביותר...

sweet shir

New member
פפפפ P:

שיר השבוע של מקפליי: ממ סטאר גירל. שיר השבוע לא של מקפליי: שנים חסומות - מוניקה סקס. להקת / אלבום השבוע: מוניקה סקס. קליפ השבוע: המפ. אייר הוסטס - באסטדD: תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: שוגר ראש ואחים ואחיות. אין סרט. משהו שעיצבן / שימח השבוע: נולד לי אח$#@$#@$ קוראים לו יונתן והוא שלמווווווווווות 33333> ציטוט השבוע: שיר שאני וחברה שלי חיברנו: ~בלי כוונה יצאXD~ "הקיסר של יפן... היא וואז אה בוי.. הי פלייד בליי.. וואט מור קאן איי סיי? ... מנפנף בדגל!" מתנגן בראש / פלייליסט: דאמנ ריגרט של לא זוכרת מי. XD תמונת השבוע: אין לי תמונה של יונתן על המחשב>:

sweet shir

New member
תודהD:

הוא מושללללללללם חח הוא כ"כ חמוד.. כל שניה אני הולכת לחדר שהוא נמצא בו ומחייכת אליו XDD

למעלה