מקוויקנד D:

blackroses

New member
../images/Emo59.gifהלכת למצעד הגאווה?:-O

סורי שאני ככה, אני פשוט דתיה אז קצת קשה לי עם כל הסיטואציה הזאת של מצעדי הגאווה. אני לא נגד זה,באמת שלא!, אני פשוט חושבת שכדי לא להרגיז אנשים וכו' (נו אתן יודעות למה אני מתכוונת..) אפשר לעשות את זה במקום סגור בלי כל הצעדה. מבחינת התורה כל העיניין הזה של הומואים ולסביות וביסקסואליים וכו', הוא ממש ממש מסובך. זה לא שמחנכים אותנו (לפחות לא את הדתיים הלאומיים.) לא לכבד אותם, אלא להפך תמיד למדו אותנו לכבד כל אדם כפי שהוא, וכל העניין הזה שהחרדים (וכן יש כמה סוגים של דתיים אבל אני לא אפרט עליהם עכשיו..) לא יכולים לכבד אנשים שהם שונים מהבחינה הזאת שהם אוהבים גברים ולא נשים (ולהפך) יכול להיות די מעצבן בשבילכם. אני בטוחה (בלי לפגוע בכן..) שיש עוד כמה בנות פה שזה די מפריע להן כל הקטע של מצעד הגאווה (ולא המשפט הזה לא נכתב כדי לעצבן אתכן.). בהצלחה
נעם.

LosingMyself

New member
יפה לך שהלכת! D:

לא צריך להיות אכפת לך ממה שאנשים חושבים, ולא להתעצבן אל אפחד [במיוחד לא על סבא שלך!] שנה הבאה ניראה לי גם אני הולכת.....

OneStepCloser

New member
חחחח ברור...אבל זה מעצבן שיש המשפחה שלי

הומופובים ><" תלכי תלכי D: היה פשוט שולט

sweet shir

New member
תגידי תודה שאין לך את המשפחה שלי ><

למרות שסבתא שלי מאוד ליברלית! היום היא הייתה בהלם מאבא שלי XD "למה שהיא לא תלך למצעד הגאווה? אם היא נהנית שם ,למה לא?!" חחח כפרעליה P:

LosingMyself

New member
שנה הבאה נראה לי אני הולכת D:

כן, אני מניחה שגם המשפחה שלי תתנגד ><" את יודעת מה הכי מעצבן? שבכיתה ה' נסענו למשפחה, ושמתי דיסק של עברי במערכת וסבא שלי שמע שהוא הומו , אז הוא פשוט בא והוציא את הדיסק מהמערכת ואמר שהוא "Pufter"- לעג להומו באנגלית. אני , ילדה קטנה פשוט בכיתי והתעצבנתי ודודים שלי היו צריכים לבוא ולהרגיע אותי !

m o r 1 0 2

New member
אהבתי את התמונות../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

את ממש מתוקה
יפה מצידך להישתתף

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif../images/Emo34.gif גמני רציתי ללכת ../images/Emo10.gif

הכל בגלל שהמתכונת במת' נמשכה עד מאוחר ולא נשאר לי עם מי ללכת ><" אבל קבלתי ח"ח על תמיכתך, שירבו כמוך! DDD: החולצה
ואת מהממת

למעלה