מקוויקנד D:

rox love BSM

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo172.gifI Do Want To Love You

מצעד הלהיטים של מקפליי: OFTR ממש התאהבתי בו
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע שירים של HEDEY ובכלל הגעתי למסקנה שיש הרבה להקות קנדיות מעולות
הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי HEDLEY ואואזיס
קליפ שעשה לכן את זה: סרטון מיוטיוב מה-UC&P שטום שופך על דאגי קמחXD
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: חשופים,האוס,קאשמיר מאפיה
משהו ששימח: ציון טוב במגן באנגליתXDD
משהו שהעציב: ציון גרוע
במתכונת במתמטיקה,לונרא התנחמתי בזה שכל הכיתה נכשלה
ציטוטיה:
Have you ever snogged a fan? Tom:Dougie's my fan and i've snogged him
מתנגן בראש / בפלייליסט: רעש של המאווררXD
התמונה הכי חמה:

JuSt My LuCk

New member
עונה ../images/Emo6.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: SG,THNL,IWHY,BCB כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע -I'M NOY OVER Crazy Town - Drowning Air Traffic Control hey Mickey! YOU'RE EVERYTHING I NEED down הצגה יומית אחרי שאפרת התאבדה אבות ובנים אחריות חמאה נפוליאון THE MIDDLE הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי :) אלבום שחרשתן עליו: אמממממ של בלינק קליפ שעשה לכן את זה: לא זוכרת... תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הדייט שתקע אותי, מה שקורה בוואגס משהו שהכעיס אתכם השבוע: אמממ... חברות משהו ששימח: אמ... לא יודעת משהו שהעציב: לא עולה לי ציטוטיה: "hooo it tast like rainbow!!!" (מהסרט-הדייט שתקע אותי XD ) ידיד שלי:"קלטתי עד כמה בר(המדריכה שהייתה לנו בטיול שדומה בול לדנה עדיני XD ...)כוסית אחרי שראיתי את דנה עדיני בטלוויזיה ואז חשבתי לעצמי עד כמה אני מפגר של הצצתי לה במקלחת" והיו לי עוד אבל אני לא זוכרת אותם עכשיו XD מתנגן בראש / בפלייליסט: HEY MIKI המלצת השבוע: אמ... תראו את מה שקורה בווגאס סרט טובבבבב
התמונה הכי חמה:

JuSt My LuCk

New member
../images/Emo6.gif אני יודעת אני כל הזמן אומרת לו את זה!

הוא טיפש שהוא לא הלך לאומנות ועיצוב XD

N e r d y

New member
../images/Emo79.gifהייהייהוהוהומופוביזגאטהגו :)

מצעד הלהיטים של מקפליי:
One for the redio
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
ShortStack – princess
Republica - Ready To Go
David Cook - Billie Jean David Cook-I-'m Alive David Cook - Dream Big David Cook - I Don't Want to Miss a Thing David Cook - I Still Haven't Found What I'm Looking For Bon Jovi – Misunderstood me first and the gimme gimmes - Somewhere Over The Rainbow [יופי אורטל XD] Elliot Minor - She Gets Around All Time Low- Shameless New Found Glory - My Heart Will Go On Busted- Teenage kicks Busted (ft. McFLY) – Lola You Me At Six – Gossip Madina Lake- One Last Kiss Erreway- Vivo Como Vivo Erreway- Que Se Siente Erreway- Memoria Erreway- No Hay Que Llorar
הלהקה המגניבה של השבוע:
מק באסטד ארווי [נוסטלגיותתת] אול טיים לאו בויז לייק גירלז מדינלייק
אלבום שחרשתן עליו:
של בויז לייק גירלז ואול טיים לאו והשלישי של המורדים XDD
קליפ שעשה לכן את זה:
הג"ש RTG
[סקסגייז] |http://www.youtube.com/watch?v=XkdXN3-3N-o טיימפו http://www.youtube.com/watch?v=IAIcqO_C41c
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
הג"ש האנטומיה של גריי מגרש ביתי סרט- הטרמפיסט
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
בצפר
משהו ששימח:
כלום . בעצם למדינלה יוצא אלבום חדש DD: [עוד פול זמן
]
משהו שהעציב:
בצפר
ציטוטיה:
גנבתי לשיר אבל שיהיה
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=732&msgid=19744823 זה קורעעעעעעעעע
מתנגן בראש / בפלייליסט:
בדיוק התחיל easy way out
המלצת השבוע:
אל תחיו באשליות
התמונה הכי חמה:
1 3333> >:

למעלה