מקוויקנד D:

rox love BSM

New member
XDDDDDDDDDD

יואו נראה לי זה הדבר הכי מצחיק שקראתי אי-פעם!![הציטוט] חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ממתי יש פורום דגים?XDDDDDDDDDDDD

Orange Sky

New member
D:

חחחח המורדיםD: נתפסת חזקXD (כאילו אני לאXD) אוי הפסדתי את הסרט הטרמפיסט?? רציתי לראות...=[ D:

sweet shir

New member
אוי נכון!!! שכחתי מקה סה סיינטה בשיר השבועXDD

חרשששששתי עליו!!
BJ
לאביו מותק3>

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifארוואי333333>

אין אין על הלהקה הזאת ידעתש אני לא לבדXD קפראליך

Orange Sky

New member
my McWeekend

מצעד הלהיטים של מקפליי: The Ballad Of Paul K הממ נראה לי כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: dreaming of you - the coral
הלהקה המגניבה של השבוע: בהחלט הbeach boys אלבום שחרשתם עליו: לא חורשת על אלבומים מלאים חח קליפ שעשה לכן את זה: you've got a friend (מקפליי) באוגנדה... תוכנית טלויזיה/ סרט השבוע: נמלטים
אומגד וונטוורת בן 38 (השבוע יומולדת) חח אני בהכחשה:) עקרות בית (חחח מכורה נואשת) חברים (כי הייתי אצל אחותי ויש לה הוט ויצא לי לראות הורייD: חחח הפרקים של החלפת הדירות פשוט קורעים...ואיך שכולם שונאים את אמילי..חהחה אולי כי היא קרייזי ביץ'?D:) סרט-מלון רואנדה.... משהו שהכעיס אתם השבוע: אמא שלי, העובדה שאין לי אמטיוי היטס.
משהו ששימח: מייקל סקופילד?XD אממ לסיים עם המתכונת במתמטיקה כבר (כבר שבועיים אני הולכת כל יום לשעתיים מורה פרטית. יצא יותר מ1000 שקל). היום ראיתי את הבית החדש שלי בחיפה והיה נחמד והיום זה מצעד הגאווה!
pride חח איזה כיף, אם הייתי יכולה לסוע, הייתי הולכת (מן הסתםXD) אבל לא נורא...תמיד יש עוד..D: משהו שהעציב: לעזוב את הבית שלי יותר מדכא מעצוב-אני לא לומדת למתכונת בהיסטוריה עוד כמה ימים. מדכא פשוט שאני צריכה לעשות משהו לגבי זה ואני לא עושה. גוררת את זה. אממ גוררת הרבה דברים-לדחות תור רופא (יופי, קבעו לי לפני שלושה שבועות, ואני צריכה כבר ללכת שבוע הבא, ולא דחיתי עדיין -יש מתכונת באותו יום. בהיסטוריהXD- ) ועוד ציטוטיה: יאי חח ציטוטים D: ~אחותי משחקת בטלויזיה אחד נגד מאה, בינתיים בטלפון איתי, שואלת אותי את השאלות~ אחותי: מאיזה חלק של האדם נבראה חווה? אני *מתפרצת בהתלהבות* מהכליה!!!!!!!!!!! אחותי (אחרי שקראה לי מטומטמת הרבה מאוד פעמים) : "איזה פרסומת אלי אוחנה עשה?" אני: אה כן נו הזה עם המלבין כביסה. אחותי: מטומטמת!!!! אין דבר כזה מלבין כביסה!! מלבין זה כלור לניקוי רצפות!! את מכבסת עם זה והכביסה יוצאת לבנה!! חחחח *היסטוריית ההודעות לא שמרה לי את השבועות האחרונים. אז זה ציטוט מפעםD: * ניצן/בוץ אומרת: כשאני חושבת על העונה הראשונה אני חושבת "כיף". פשוט כיף לשים את זה בDVD ולצפות בזה סתם ככה. זה כיף..כשאני חושבת על העונה ה5 למשל. פשוט תחושת דיכאון.. של נגמר, וכל הפרקים מתמקדים בכלל בכל דמות אחרת בסידרה שהיא לא בריאן וג'סטין אז אין טעם אפילו לצפות. *nafשירD: אומרת: שאני חושבת על העונה ה-1 אני חושבת על: ג'סטין הכאפות. בריאן בן זונה. סקס. עונה 2: דיכאון, התחת של ג'סטין. (XD מה האסוסיאציות שעולות לי בראש!! XD) עונה 3: שיער יפה. מושללללללללללללללללמת
עונה 4: דיכאון טוב, רציניות, תובנות. עונה 5: בריאן מעצבן, ג'סטין חמודיייי, לבכות.
מתנגן בראש/פלייליסט: fun fun fun של הביץ' בויז, הפסקול של הכי דומה לאהבה (brighter then sunshine
) חח המלצת השבוע: לכו לים (אני בעצמי עוד לא הלכתי אבל עדיין) ואם אתם לא בים, תשהו במזגן כי נורא חםXD סתם, המלצה נורמלית- הממ תראו נמלטים ותאהבו את מקפליי (פשש המלצה נורמלית הא?) התמונה הכי חמה: |אומגד אומגד אומגד. הפרק היה אתמול והם הלכו מכות. אומגד. מייקל הלך מכות עם לינק.
| what a feeling in my soul. love burns brighter the sunshine מזכיר לי עונה חמישית של הכי גאים שיש (אומגד לא להכנס לדיכאון) ומזכיר את אשטון קוצ'ר (ראיתם את "מה שקורה בוגאס"? חח מעניין איך זה) מקוויקנד עליז וקריר (או חם
לכולםD:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני אוהבת את המקווי שלך*__*

דבר ראשון-התמונה#$@%# מייקל ולינקולן333> מייקל |אוהב| דבר שני-מייקל בן 38 >: הכי הכחשה בעולם חחחחחח אני וחברה שלי מהבצפר (שחולה לו על הצורה) קנינו מאפינס ואיחלנו לו יומולדת XDDD (וכמובן שאחרכך טחנו את המאפינס) דבר שלישי-הכי דומה לאהבה ואשטון
איזה סרט מושי ואיזה פסקול מושי333> 33333333>

Orange Sky

New member
תודהD:

מייקל ולינק |שלמות|XD חחחח באמת חגגתן?? חחחח חמודות כפרה עליכןXD וואי אני יכולה פשוט לחלום על חברה שתהיה חולה על מייקל...(נכנסת לדיכאוןXD) אשטון
אהבתי אותו בצעירותו, ואוהב אותו לנצחXD (רק כי הוא מייקל קלסו עבורי, לא משנה מה!) אני יודעת333> 333333333>

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמייקל איז דה בסט../images/Emo23.gif

sweet shir

New member
מלון רואנדה סרט חזק.

חפיף, תלכי למצעד של חיפה מקסימום חחחח :) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אומגד אני זוכרת את הציטוט הזה
ממזמן!! עכשיו אם טל תקרא את זה פה היא תכנס לדיכאון ותחתוך ורידים. יופי ניצן!
33333>

Orange Sky

New member
חחח בחיפה?

חיפה נותן לי קונוטציה של מעפןXD חחחחחחחחחחח כה היינו מדברות שעות על טיב כל עונהXD (ואף פעם לא מגיעות להסכמה חח) חחחחחחחחחח אז אני אהיה פה לנחם אותה ולמנוע את זה ממנה!XDDDDDDDDD 3333>

sweet shir

New member
כן חחחח יש ב-19 לחודש.

מה לעשות, זה מה שהופך את השיחות למעניינות XD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל עכשיו את לא פה!!!!!!!! >: 3333>

Orange Sky

New member
אה חח באמת?

חחחח נו רוצי כבר לראות הכי גאים שיש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!XD (כן כן, התחילו לשדר הכי גאים שיש בהוט)&^%$#@!^%$#@ זונות!!XD)

sweet shir

New member
אל תדאגי, ראיתי!!!! ../images/Emo6.gif

ואת מודעת לכך כי חפרתי לך במסן בהתלהבות. וואי, זה מושלם.
אם ישדרו גם את עונות 3-5 (למרות שזה לא כ"כ הגיוני חחח) אני אהיה המאושרת שבאדם.
אבל למה הזונות לא עשו לזה פרסומות?!

Orange Sky

New member
חחחח לא דואגתD:

חחחחח כן, היה נחמדXD אני יודעת
זה באמת מושלם3> חחח הממ כי הם זונות? ויס הם זכיינים של כל דבר ביקום הזה?!XDDDDDD

just orr

New member
מייקל ולינק, אהוביי../images/Emo99.gif

בדיוק היום ראיתי את הפרק הזה טחח אז איך הבית החדש שלך בחיפה? DDD:

למעלה