מקוויקנד ^.^

למה?

m i c k e y 15

New member
כפי שרמשתי למעלה

תקנון הפורום
אסור על פי חוקי תפוז לפרסם כתבות מעיתונים, תמונות מעיתונים ושאר דברים שעלולים לפגוע בזכויות היוצרים שיש עליהם. במקום זה אפשר לתת לינק לאתר ממנו הדבר נלקח.

m o r 1 0 2

New member
חח...טובה הרגה אותי עם הציטוט הזה../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

רק כסף בראש שלהXDD

מאיושSP

New member
And please remember that I never lied"

And please remember how I felt inside now honey You gotta make it your own way But you'll be allright now sugar You'll feel better tomorrow "Come the morning light now baby שיר השבוע של מקפליי: The ballad of paul k Not alone I'll be okay Bubble wrap שיר השבוע לא של מקפליי: Avril Lavigne - When you're gone Incubus - I miss you The used - Bird and the worm Busted - Nerdy Enrique Iglesias - Do you know להקת / אלבום השבוע: מקפליי
קליפ השבוע: הקליפ של אבריל when you're gone.. הוא ממש יפה ועצוב. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: תוכנית - הטופ מודל 6, אבודים. סרט - הסימפסונס משהו שעיצבן / שימח השבוע: ממ לא זוכרת. ציטוט השבוע: אני וחברות התלבטנו איזה סרט לראות בוי או די: אני: נוו בואו נראה אני אתה והוא, מתחשק לי קומדיה. חברה: לאא, רואים 102 כלבים דלמטים! חחחח זה היה ממש מצחיק.
מתנגן בראש / פלייליסט: Guns And Roses - Don't cry תמונת השבוע: כמה שלמוווווות.
סופשבוע נעים.. =]

m o r 1 0 2

New member
גאנ'ס../images/Emo99.gif נכון שיר מדהים?../images/Emo168.gif

זה אחד השירים המדהימים שלהם
אני מאוהבת בו קשות

MyTearsDontFall

New member
><"

שיר השבוע של מקפליי: אין שיר השבוע לא של מקפליי: The Red Jumpsuit Apparatus - You'r Guardian Angel והרבה שירים של טוקיו הוטל להקת / אלבום השבוע: דה רד. וטוקיו הוטל קליפ השבוע: ממ..Goo Goo Dollz - Before Its Too Late תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: נמנמ. האלופה#@! D:::: משהו שעיצבן / שימח השבוע: מחשב.... שימח הרבה ציטוט השבוע: לאדעת מתנגן בראש / פלייליסט:כלום תמונת השבוע

../images/Emo54.gif../images/Emo204.gifמיי וייקנד../images/Emo70.gif ../images/Emo175.gifמטקה|../images/Emo180.gif

שיר השבוע של מקפליי: הגירסה המוזרה של "הבלדה על..." ופורגט אול יו נו שיר השבוע לא של מקפליי: אמ... REAL GIRL סתם כי חורשים עליו ב-MTV להקת / אלבום השבוע: אמ.. מק=]] ואקווה קליפ השבוע: אין משו ספציפי... אבל פליז פליז... תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: עדי אשכנזי-העונה החדשה... קורעעעעעעXD!!! משהו שעיצבן / שימח השבוע:שימח: לאדעת כל השבוע הייתי ממש מאושרת!
עיצבן: אמ.. כלום! ציטוט השבוע: אני ישנה אצל חברה שלי באתי להגיד לה:"מתנגן לי בראש..." ואיזשהו שיר ויצא לי:"מתנגן לי בראש\פלייליסט.." מוווווושפעת....XP אני צוחקת על זה עד עכשיו... מתנגן בראש / פלייליסט: דה בלד אוף פול קיי או משו כזהה תמונת השבוע: מצורף..:]] Happy Weekend Everybody

DoLi it is Me

New member
איזה חמוד דאגגגגג והציטוט ../images/Emo6.gif

חח.. רגע ורק עכשיו שמתי לב O.O הסמיילי שלך בחתימה זה כמו הסמיילי שלי
האמ האמ האמ אחותי...

סורי...../images/Emo10.gif

אהבתייייי>>>אימצתי!! אם יש בעיה אני אמחוק.. אהמ.. ודאאאאאג תמייייייייייייד חמוד!!!!!!
!!!!!!!

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo41.gifעונה../images/Emo168.gif

שיר השבוע של מקפליי: She Loves You
שיר השבוע לא של מקפליי: bon jovi-Alive להקת / אלבום השבוע: בונג' בהחלט
קליפ השבוע: אינלי... תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: טום מודל,חברים
עוד מעט נגמר
משהו שעיצבן / שימח השבוע:אממ...חברה שלי קנתה לי פוסטר ענקי של בון ג'ובי
ציטוט השבוע:אין.. מתנגן בראש / פלייליסט:She Loves You חולה על השיר הזהה
תמונת השבוע:
נכון כוסון?? אני כל כך אוהבת אותך
שבוע מדהים לכולם

ShellyJones

New member
מקוויקנד../images/Emo180.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

שיר השבוע של מקפליי: walk in the sun, don't know why, look at the sky, all about u, the ballda of paul k שיר השבוע לא של מקפליי: two princes-sod, ready ,set,go-th להקת / אלבום השבוע: McFLY
sod th קליפ השבוע: smokers outside the hospital doors תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: היפיפיה והיחפן 2 (אהבתי את הסרט כשהיית בת 8 ואני אמשיך לאהוב אותו גם היום!^^) משהו שעיצבן / שימח השבוע: שימח- אין משהו ספציפי שאני זוכרת^^ עיצבן- שוב פרצו לפורם HP =( ציטוט השבוע: (בבר מצווה של ידיד קרוב) חברה : שלי, הגעתי למסקנה. אני: מה? חברה : מלצרים הם אנשים פשוט מוכשרים! תראי, הם צריכים להחזיק מגש על יד אחת, כשיש על זה נניח כוס, שהיא מלאה עד הסוף, בלי להפיל או לשבור כלום!!! אני:צודקת... חברה: בואי נלך לבקש חתימה! ידיד: השתגעתן?!! מתנגן בראש / פלייליסט: sod- two princes (ההתמכרות אמורה לעבור לי בקרוב^^) תמונת השבוע: חתלתול(= הוא פרוותי!

m o r 1 0 2

New member
חתימה../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

יש לי משפט על מלצרים
"אל תסתכלי בתוך קנקן המים,אלא במצלר החתיך שמביא לך אותו" איזה משפט חמוד נכון?...

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהוהוהו וויקנד ^___^

שיר השבוע של מקפליי: Silnence Is A Scary Sound Down By The Lake אוי אני חולה עליו D: Room On The Third Floor Not Alone שיר השבוע לא של מקפליי: Straightjacket Feeling-The All American Rejects Break Apart Her Heart-Good Charlotte Boybend-SOD להקת / אלבום השבוע: מקפליי, דה אול אמריקן רג'קטס/מושן אין דה אושן D:::::::: קליפ השבוע: כל מה שהיה בUCAP של מקפליי D: Dirrty Little Secret-The All American Rejects תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: חברים כרגיל P: / אין סרט
משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן-לא שידרו את הווישליסט !!!!!!!!!1111111111 אררררררררר. וזה שנשאר רק עוד חודש לחופש ;[[ שימח-יום שני D: ציטוט השבוע: *מורידים תמונה של ג'ון לנון מהקיר בסלון* אבא:אני רוצה להעביר אותה לחדר שלנו אמא:בשום פנים ואופן היא לא מתאימה לקיר !!!!!!!1111 אני:אני אקח אותה D: אמא:בכיייייף אבא:אבל תאכילי אותה טוב? ותשמרי עליה ותנקי אותה כל יום טוב? ;[ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD זה היה מצחיק מתנגן בראש / פלייליסט: Right Now-SR-71 תמונת השבוע:
אני סופית מאוהבת בו.

איזה קושקוש LOL...

את יודעת מה בא לי? בא לי לתפוס את הלחי המגוממת (רואים שכרגע המצאתי את המילה, הא?) שלו ופשוט *עושה תנועת באווויר* לקמט לו אותה$#@%@%$#^ איזה חמוד הוא.... הוא מצחיק אותי חיחיחי

shiraz cohen

New member
זה מה שכל הזמן עושים לי!

וזה לא נחמד!
יש לי גומה בגדול של חצי מהלחי שלי,וכוווולם אוהבים לתפוס אותה... וזה ממש לא נעים. XD אל תנסו את זה.

למעלה