../images/Emo41.gif../images/Emo79.gifYes I can feel the burn../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif
with things that I don't know about you baby
מצעד הלהיטים של מקפליי:
Do Ya Falling In Love don't wake me up Everybody Knows Lies POV Star Girl Corrupted smile
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Son Of Dork - Little Things All Time Low - Holly Would You Turn Me On All Time Low - Six Feet Under The Stars All TIme Low - Come One Come All Blink 182 - Dont Tell Me That Its Over Boys like girls - Dance hall drug Boys Like Girls - Thunder. Fall Out Boy - The Take Over, The Break Over
הלהקה המגניבה של השבוע:
מק
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
שנות ה-70 טרגדיה יפיפייה (או משהו כזה XD) נודל
שישי הפוך
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
ההורים שלי :|
משהו ששימח:
הייתי אצל בת דודה שלי וקניתי דברים
משהו שהעציב:
נשאר עוד ממש טיפה חופש
ציטוטידה:
הוהוהוההוווווו... חח תום: את יודעת, פעם הייתי ממש כאפה אני: אם את מחשיבה את אתמול לפעם.. בסדר... אמא שלי: מעכשיו את כל הנסיעות שלך את מארגנת לעצמך.. מתי את נוסעת מתי את חוזרת ואיך.. אני: טוב. מחר אני נוסעת לאנגליה ולא חוזרת אף פעם! אמא שלי: יופי.. ואיך תעשי את זה? אני: ברכבת אמא שלי: תטוסי ברכבת לאנגליה? אני: לא אני אסע ברכבת לשדה תעופה... אמא שלי: ואיך יהיה לך כסף בדיוק? אני: אני אקח לך את הכרטיס אשראי אמא שלי: תזהרי אני ובת דודה שלי ראינו את הסרט התיעודי הזה (טרגדיה יפיפייה
) על איזה נורווגית שרוצה להיות פרימה בלרינה.. וממש צחקנו עליה.. אז היא אמרה שם: "מעצבן אותי שהמורה כל הזמן קוראת לי בשם משפחה שלי, סמארק (או משו כזה חח), אני אחליף לשם משפחה של אמא שלי, אחשובמנובה, שתשבור את הלשון!" זה ממש הצחיק אותנו XDDD "do you know what it feels like לשבור את הלשון?" "תשאלי את הנורווגים" תום: את ממש כאפה! אני: רק שתדעי שירשתי את זה ממך! תום: אבל את נולדת קודם בטוח יש עוד ושכחתי >< הם גם לא כאלה מצחיקים חח
מתנגן בראש / בפלייליסט:
כלוםם
המלצת השבוע:
אל תשיבו להורים שלכם.. לפעמים זה משתלם
התמונה הכי חמה: