מקויקנד : )

Orange Sky

New member
that's not my name לא מציק!../images/Emo6.gif הוא סבבה^^

למרות שלא שמעתי אותו כזה הרבהXDDD

גרבע

New member
../images/Emo105.gif הוא מ-א-ו-ד מציק XD

נסעתי אתמול באוטובוס והיה אותו ברדיו והנהג שם פול ווליום X_X

avivoOsh2

New member
בראד../images/Emo99.gif

וכה הוא במת קצת מציק אבל לאדעת נדבקתי אליו הייתי חייבת להוריד^^"

rox love BSM

New member
../images/Emo45.gifזה כבר מציק,בהתחלה זה היה מגניב

אבל עכשיו באמת חרשו עליו,והוא ממש מציק חחח

AlmA XP

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo79.gifYes I can feel the burn../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif

with things that I don't know about you baby
מצעד הלהיטים של מקפליי:
Do Ya Falling In Love don't wake me up Everybody Knows Lies POV Star Girl Corrupted smile
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Son Of Dork - Little Things All Time Low - Holly Would You Turn Me On All Time Low - Six Feet Under The Stars All TIme Low - Come One Come All Blink 182 - Dont Tell Me That Its Over Boys like girls - Dance hall drug Boys Like Girls - Thunder. Fall Out Boy - The Take Over, The Break Over
הלהקה המגניבה של השבוע:
מק
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
שנות ה-70 טרגדיה יפיפייה (או משהו כזה XD) נודל
שישי הפוך
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
ההורים שלי :|
משהו ששימח:
הייתי אצל בת דודה שלי וקניתי דברים
משהו שהעציב:
נשאר עוד ממש טיפה חופש
ציטוטידה:
הוהוהוההוווווו... חח תום: את יודעת, פעם הייתי ממש כאפה אני: אם את מחשיבה את אתמול לפעם.. בסדר... אמא שלי: מעכשיו את כל הנסיעות שלך את מארגנת לעצמך.. מתי את נוסעת מתי את חוזרת ואיך.. אני: טוב. מחר אני נוסעת לאנגליה ולא חוזרת אף פעם! אמא שלי: יופי.. ואיך תעשי את זה? אני: ברכבת אמא שלי: תטוסי ברכבת לאנגליה? אני: לא אני אסע ברכבת לשדה תעופה... אמא שלי: ואיך יהיה לך כסף בדיוק? אני: אני אקח לך את הכרטיס אשראי אמא שלי: תזהרי אני ובת דודה שלי ראינו את הסרט התיעודי הזה (טרגדיה יפיפייה
) על איזה נורווגית שרוצה להיות פרימה בלרינה.. וממש צחקנו עליה.. אז היא אמרה שם: "מעצבן אותי שהמורה כל הזמן קוראת לי בשם משפחה שלי, סמארק (או משו כזה חח), אני אחליף לשם משפחה של אמא שלי, אחשובמנובה, שתשבור את הלשון!" זה ממש הצחיק אותנו XDDD "do you know what it feels like לשבור את הלשון?" "תשאלי את הנורווגים" תום: את ממש כאפה! אני: רק שתדעי שירשתי את זה ממך! תום: אבל את נולדת קודם בטוח יש עוד ושכחתי >< הם גם לא כאלה מצחיקים חח
מתנגן בראש / בפלייליסט:
כלוםם
המלצת השבוע:
אל תשיבו להורים שלכם.. לפעמים זה משתלם
התמונה הכי חמה:

AlmA XP

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo41.gifתמונה 2 :]

צילמתי בחוף הים
יצא יפה :> (כרגע נודע לי שאתמול אח שלי וחבר שלו זימרו כל היום טרני :O )

Tom pointer

New member
XDDDDDDDDDD היה גם עוד אחד!

אני אכלתי נודלס (ממש ממש חמים) ועלמה ניסתה ליגנוב לי. עלמה: "תביאי לי!" אני: "לא!!" ~ עלמה מנסה לקחת עם היד~ ~חוטפת כויה~ אני: "היי! על ראש הגנב בוער הזנב!" (מהפתגם הידוע 'על ראש הגנב בוער הכובע') די!! תיצחקו!

Charley XD

New member
אני D:

מצעד הלהיטים של מקפליי: השירים מההופעות של הגריטס היטס ועוד כמה חדשים .. כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: אממ של הסטף דילנס האולטרהויולט הזה XD הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע: מק' וסטאף דילנס .. אלבום שחרשתן עליו: GH .. קליפ שעשה לכן את זה: XX תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אל תתעסקו על הזוהן מאמא מיה .. (אל תסתכלו עלי ככה ! זה הידיד המתחזה לגיי שלי גרר אותי ><" אבל סבבה דווקא XD) וזהו OO" לא ראיתי בכלל טלווזיה .. משהו שהכעיס אתכם השבוע: הבוסית שלי עינב
ועוד כמה ילדים מהקייטנה ><" משהו ששימח: עוד מעט סוף הקייטנה D: עוד יומיים אחרונים בשבילי וזהו D: משהו שהעציב: הצעדה של הנכים לירושלים
הם עצרו בקיבוץ
כל הכבוד להם ! ציטוטיה: ~עובר סוס פוני~ קווין : "וואו !! איזה כלב עצום !" וזה רציני ><" גל : "יש לך חמוס ?" (החייה חמוס כן ?) אני : "לא" גל : "חה ! ניצחתי" אני : "נשר !" אני + נשר : "דיי ! שב ! נשר ! שב ! נשר דיי" עזבו לא תבינו כלום ><" מתנגן בראש / בפלייליסט: כלום OO" אמא ישנה ויש שקט גמור OO" המלצת השבוע: שיהיה לכן ידיד שאוהב אבבא. וכמו שפרנצ'סקה אמר מתי שהו .. הוא גיי. התמונה הכי חמה:

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחח כפרעל ידידך הגאה. מתי מועד היציאה

מהארון? למרות שכמו שכריס קרוקר אמר (הפסיכי עם ליב בריטני אלון): "וורז איז דיס קלוזט פול אוף גיי מאן? אנד וואי אם איי נוט אין איט?" אין קשר, סתם היה בא לי לתקוע את זה איפושהו כי זה קורע אותי. XD

Charley XD

New member
וואי איזה ציטוט טוב !!!!! ~מתה פה~

איזה פסיכי ? OO" זה נשמע מוכר .. אני לא יודעת .. הוא טוען שהוא לא .. את יודעת איך זה .. קשה לו... זה לא כמו ג'סטין בהג"ש .. זאת המציאות מאי פראנד !

Orange Sky

New member
חחחחחחחחח חתיכת ציטוט טוב יצא לכריס קרוקרXDDD

ולמה הוא לא בתוכו? הוא לא נראה לי כמו טיפוס שיהיה בארון לאורך זמן

adiozery101

New member
8\8\8 עהעהעהע מאגנייב

מצעד הלהיטים של מקפליי: יגנורנס OFTR
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: doo boom boom ואממ עד כמה של כריס בראוןן
הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע: ליביי המושלםם !! ..
אלבום שחרשתן עליו: ---------------------------------
קליפ שעשה לכן את זה: doo boom boom
|Eדימה|מ-ו-ש-ל-מ-י-ם-! http://nl.youtube.com/watch?v=lv7ys4iceWo
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: פוליגרףף שוט של אהבה הרווק אי לוב נויורק ואממ כל ערוץ 16 ( יס )
משהו שהכעיס אתכם השבוע: מממ לא זוכרת
משהו ששימח: גם
משהו שהעציב: גם
ציטוטיה: --------------------
מתנגן בראש / בפלייליסט: NO HIR
המלצת השבוע: אממ להצביעע לליבי
התמונה הכי חמה:

ZivMusic

New member
אני משקיעה מזמני היקר, אז אנא ממכם, תקראו.XD

מצעד הלהיטים של מקפליי: lies FIL כלכך!@#
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: system of a down - chop shuey ממכר. מאוד. הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע: system of a down מקפליי סאם 41 אלבום שחרשתן עליו: כלמיני
קליפ שעשה לכן את זה: ><" תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: המרדף לאושר
21 משהו שהכעיס אתכם השבוע: אחים -.- משהו ששימח: לאדעת חח משהו שהעציב: ש.ש.ש...כלום
ציטוטיה: מהסופשבוע לפני שבוע ~שחושבים על זה לעומק המשפט הזה אגיוני
~ הייתה שם מישהי שמתייחסת לכלב שלה כאילו הוא תינוק, היא אפילו לא נותנת לו ללכת לבד על הריצפה. X_X ילדה אחת:"מה, אתה מקלחת אותו כל יום?" האישה:"כן" הילדה "אבל צריך לחסוך במים!" האישה: "כן, אבל גם אנחנו מתקלחים מה הוא לא בן אדם?! XDD ~טיפשהXX~ אמאשלי : "חשבתי לנסוע עם חברות לשישי שבת" ~אחרי שניה~ "אבל אין לי חברות~ XDD צחקתי עליה שעות
מתנגן בראש / בפלייליסט: POV ^^ המלצת השבוע: התמונה הכי חמה:
כפרעליו

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

הציטוטיםXDDD לאביו3>

Orange Sky

New member
חחחחחXD המרדף לאושר../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif סרט מדהים../images/Emo13.gif

והוא שיחק שם עם הבן שלו במציאות:)

למעלה