מקויקנד : )

ligalosha

New member
../images/Emo181.gifLies Lies Lies../images/Emo181.gif

אחחחח איזה שיר
מצעד הלהיטים של מקפליי:
Lies
Corrupted
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Boy Band - Son Of Dork Party's Over - Son Of Dork Five Minutes To Midnight - Boys Like Girls I'll Be There For You - The Rembrandts שיר חמוד
Me & You - Fall Out Boy Kiss The Girl - Ashley Tisdale The Moment You Believe - Melanie C Outside Looking In - Jordan Pruitt Year 3000 - Busted
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי ו-SOD
אלבום שחרשתן עליו:
Radio:ACTIVE
קליפ שעשה לכן את זה:
כואב עד כמה שזה נכון... http://www.youtube.com/watch?v=qFbYW6bNViw
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
I Love NY זה פשוט קורע עד כמה שזה מטומטם...
סופ"ש מק בהיטס! היה שולט
חח תודה שנתת לי להתנחל אצלך לינוי...
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שלא היה OFTR במצעד UK
משהו ששימח:
צבעתי את הפוני לאדום והסתפרתי ^^
משהו שהעציב:
לא הייתי בים!
ציטוטיה:
ליגל אומר\ת: חח בדיוק באתי לקרוא כתבה אחת על גלידות שהכותרת שלה זה 'ליקוק קיצי' ואני קראתי אתזה 'ליקוק ציצי' |אופס| יובל אומר\ת: נו? ליגל אומר\ת: וזה היה מצחיק |מסמיק| יובל אומר\ת: פאק למה קוראים לכתבה ככה? OO ליגל אומר\ת: כי זה על גלידות... ><" יובל אומר\ת: אהההההה אני עיוורת חשבתי שרשמת פעמיים ציצי "XD ליגל אומר\ת: איזה שמלה יפה יש לניקי הילטון!!!
כמו העגיל של דאגי רק בשמלה |ריר2| יובל אומר\ת: לניקי הילטון ולניקול ריצ'י יש סטייל מדהים O: שלחי לי! ליגל אומר\ת: זה בעיתון <<" יובל אומר\ת: תמותי! [אהבתי שאמרת 'כמו העגיל של דאגי'. אם היית אומרת שמלה שחורה עם כוכבים לבנים זה היה מכוער D: ] נטע אומר/ת (22:42): הבריטים האלה התחרפנו לגמרי!!!!!! ליגלוש אומר/ת (22:42): חחח מה עכשיו????\ נטע אומר/ת (22:44): זוג בריטים החליטו לעשות חתונה באויר אז הם שכרו שלושה מטוסים שניים לכל אחד מהזוג ואחד לכומר! והם עמדו כמו מטומטמים [בעצם, למה 'כמו'?] על המטוסים!!! ממש על הגג וניסו להתחתן ליגלוש אומר/ת (22:44): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ליגלוש אומר/ת (22:45): אתה חושב שזהו, הם הוכיחו את הטמטום שלהם, אבל לא! הם חייבים לעשות אתזה כל פעם מחדש. נטע אומר/ת (22:45): לגמרי! נטע אומר/ת (22:45): רק בגלל זה הם צריכים פינה קבועה בספר השיאים של גינס. נטע אומר/ת (22:46): ואני מדגישה את -הפינה הקבועה-. ליגלוש אומר/ת (22:46): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נטע אומר/ת (22:46): לא! טעיתי. נטע אומר/ת (22:47): הם צריכים להוציא ספר גינס משלהם שיהיה מן שבועון כזה כל שבוע ספר חדש לשיאי הטמטום שלהם... ליגלוש אומר/ת (01:54): אני יודעת מה את צריכה לעשות שתהיי גדולה! ליגלוש אומר/ת (01:54): לפתוח קו-חם לנוער הרוצה להתאבד... עם התמיכה שלך הם לא יחשבו אפילו על להתאבד שוב... ><" יובל אומר/ת (01:56): ד"א זה רעיון גרוע. "יואו בא לי למות. מה נעשה? 0546757575757575... שלום? יובל? הי. בא לי להתאבד. מה?! באמת?! תקני לי ארטיק?! טוב אני לא מתאבדDDDDDDDDDDDDDDDDDD:" ליגלוש אומר/ת (01:56): את תרוויחי מיליונים! ליגלוש אומר/ת (01:56): אני אומרת לך! יובל אומר/ת (01:57): << יובל אומר/ת (01:57): לכי תממני את הארטיקים. ליגלוש אומר/ת (01:58): המ... לא חשבתי עלזה ... >< ליגלוש אומר/ת (18:22): ה'אב בית' המזורגג של הבניין בבית שלנו עכשיו כדי לקחת ועד בית << ליגלוש אומר/ת (18:22): ואני תקועה פה << ליגלוש אומר/ת (18:22): כי אני שונאת אותו ואמא שלי לא מרשה לי ללכת לסלון כי היא יודעת שאני אריב איתו ליגלוש אומר/ת (18:22): אז שמתי קורפטד בפול ווליום D:: ליגלוש אומר/ת (18:23): גזרתי לעצמי גזר דין מוות שעשיתי אתזה ד"א... יובל אומר/ת (18:23): חחחחח איך תריבי איתו? ליגלוש אומר/ת (18:23): הוא מעצבן אותי. ליגלוש אומר/ת (18:23): אני אגיד לו 'נו לך כבר יא מנקה' |מחייך| ליגלוש אומר/ת (18:23): איזה נחמדה אני D:: יובל אומר/ת (18:24): XD ליגלוש אומר/ת (18:24): הוא מעצבן כזה והוא מאוהב באמא שלי בסתר << יובל אומר/ת (18:26): חחחחחח מאוהב באמא שלך בסתר LOL יובל אומר/ת (18:26): "אז.. אמא של ליגל.. אולי תתחתני איתי ותהי פטורה מלשלם ועד עד סוף ימי חייך?" יובל אומר/ת (23:34): דני שמאלי טרלהלהלה. ליגלוש אומר/ת (23:34): חחחחחחח ליגלוש אומר/ת (23:34): בוקר טוב |מחייך| ליגלוש אומר/ת (23:35): אבל הוא מנגן ביד ימין :p יובל אומר/ת (23:35): אני יודעת את זה ממזמן מוח. יובל אומר/ת (23:35): אז מה, הוא כותב ומצייר ועושה ביד ביד שמאל. יובל אומר/ת (23:35): [בקשר לאחרון אני לא בטוחה.] יובל אומר/ת (17:57): 3 בנות מהרשימה שלי שומעות אדי'ס סונגXD ליגלוש אומר/ת (17:57): יש לי את השיר הזה בגרסת מקפליי יובל אומר/ת (17:57): אעהאע גרסת מקפליי? שלחי יובל אומר/ת (17:57): [הם שרים כן? <<] ליגלוש אומר/ת (17:57): חח לא, הם עושים פלוצים ברקע |צוחק| ~מהמפגש~ אפרת: "נמאס לי לדבר על מקפליי" טל: "אז בואו נדבר על טוקיו הוטל!" אפרת: "מה זה טוקיו הוטל?" ~כולם בוהים באפרת~ אפרת: "אה! זה אלה עם השיער?"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Year 3000 - Busted המלצת השבוע:
לכו לים! כל עוד אתם יכולים!
התמונה הכי חמה:
תודו שהסתכלתם על המקלדת אחרי זה...

ligalosha

New member
../images/Emo181.gif 'הבית של דאגי' \ יובל עסיס

ליגלוש אומר/ת (02:03): All my days have turned into nights, Cos living without, without, without you in my life ליגלוש אומר/ת (02:03): דאמט השורה הזאתי מוכרת לי אבל אני לא מצליחה להזכר מאיזה שיר זה... יובל אומר/ת (02:03): כנ"ל ליגלוש אומר/ת (02:03): חח זה היה בבלוג שלך! יובל אומר/ת (02:03): באבל ראפ! ליגלוש אומר/ת (02:04): חשבתי על BW, אבל באיזה קטע?!??! ליגלוש אומר/ת (02:04): סעמק ליגלוש אומר/ת (02:04): ~מזמזמת~ ליגלוש אומר/ת (02:04): אהא~! ליגלוש אומר/ת (02:04): אוקיי, פענחתי אתזה |מחייך| יובל אומר/ת (02:04): בבית של דני! יובל אומר/ת (02:04): "בבית של דני הרבה הפתעות, לרוב הוא אונס מע-ריצות"
ליגלוש אומר/ת (02:05): זה היה אמור להיות לצלילי 'הבית של פיסטוק'? יובל אומר/ת (02:05): יפה<: ליגלוש אומר/ת (02:05): |מחייך| ליגלוש אומר/ת (02:06): אבל אני לא זוכרת כלום חוץ מ'איזה בית יש לפיסטוק, פיסטוק ,פיסטוק, פיסטוק, פיסטוק...' ליגלוש אומר/ת (02:06): איך הולך הבית?? ליגלוש אומר/ת (02:06): חח על מה אנחנו מדברות ><" יובל אומר/ת (02:06): אמ יובל אומר/ת (02:06): אני אבדוק בשירונט. ליגלוש אומר/ת (02:06): הריי יובל אומר/ת (02:06): :p יובל אומר/ת (02:08): הבית של פיסטוק הוא בית מוזר, הולכים קצת ימינה עוברים את ההר, מעבר לשביל על יד הענן, יש בית מוזר ומצחיק וקטן. איזה בית יש לפיסטוק, טיק טוק טיק טוק טיק טוק טיק טוק איזה בית יש לפיסטוק, טיק טוק טיק טוק טיק טוק טיק טוק. ינשוף על הגג מבלה שם לא רע, ושני קיפודים שגרים במגרה, אוגר בסלון פסנתר בחצר, שירים בכיור ותווים במקרר. איזה בית יש לפיסטוק... הבית של פיסטוק מלא הפתעות, מכל השעונים שם ברחו השעות, וכל המחוגים שבשעונים, מראים בהחלט על דברים משונים. יש סיר עם פנים מחייך לו ושר, צלחת עם אף וספלים מסוכר, ורוח שובב קורא בספרים, ובכל הפינות מתפזרים סיפורים. איזה בית יש לפיסטוק... ליגלוש אומר/ת (02:08): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ליגלוש אומר/ת (02:08): אני לא מאמינה שהיתה לנו שיחה על הבית של פיסטוק... יובל אומר/ת (02:10): הבית של דאגי הוא בית מוזר, הולכים קצת ימינה עוברים את ההר, מעבר לשביל על יד הענן, יש בית מוזר ומצחיק וקטן. איזה בית יש לדאגי, דוג דיג דוג דיג דוג די דוג דוג, איזה בית יש לדאגי, סקס אפיל אחמאחמ דוג דוג. ינשוף על הגג מבלה שם לא רע, ושתי לטאות שנראות כמו פרה, יותר מדי נעליים לבנות, ויש שם פורנו לבנות. איזה בית יש לדאגי... הבית של דני מלא הפתעות, פורנו בשפע, סמים במגרות, וכל המחוגים שבשעונים, מראים בהחלט על דברים משונים. יש אליל מין עם אף כוסון אעש, להצית שיער-ערווה בG.A.Y הוא לא מתבייש, *מוחאהאעאהע* ואין לו חיים, כמה חבל, אז כל היום הוא עושה את יובל! איזה בית יש לדאגי... ליגלוש אומר/ת (02:11): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ליגלוש אומר/ת (02:11): אני מתה יובל אומר/ת (02:11): :p ליגלוש אומר/ת (02:11): לדני אין פורנו בשפע
ליגלוש אומר/ת (02:11): זרקתי לו הכל P: יובל אומר/ת (02:11): XD" אחח איזה משוררת הא?

Orange Sky

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח~צוחקת הרבה הרבה~

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הבית של דני יותר מצחיק מהבית של דאגי
"שתי לטאות שנראות כמו פרה"XDDDDDDDDDDDDDDD
!XD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDDDDDDDD

וגם ה-3 ציטוטים האחרונים למעלה
יש קצת מטאפורות אומנותיות בשיר של הבית של פיסטוק חחח ><" חוץ משאר השורות הטיפשיות

avivoOsh2

New member
יאו Year 3000 - Busted../images/Emo7.gif../images/Emo23.gif

לא הצלחתי להוריד. ישמצב מישו מעלה לי או משו פליזוש? *בוכיה*

Orange Sky

New member
We are young, heartache to heartache we stand

No promises, no demands Love is a battlefield We are strong, no one can tell us were wrong Searchin our hearts for so long, both of us knowing Love is a battlefield -- McWeekend שמאוהב בדני ארצ'ר
ובמארק דרסי
--
מצעד הלהיטים של מקפליי:
ברוקולי Smile OFTR Falling In Love Rockin Robin
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
The Kooks - Naive Pat Benatar - Love Is A Battlefield Madonna - Love Profusion Hilary Duff - What Dreams Are Made Of Three Days Grace - Are You Ready Train - Ordinary Train - Drops Of Jupiter U2 - Sometimes you can't make it on your own Ana Johnsson - We Are (Spider-man 2 soundtrack) Stop by Jamelia Bridget Jones - Will Young - Your Love is king Mary J. Blige sorry seems to be the hardest Baby it's fact - Hellogoodbye The end of the world - אלכס חולה אהבה, אסקימו לימון Boys Don't Cry
היה את זה ב"איך פגשתי את אמא"
Blood Sweat and Tears - V Misery Buisnedd - Paramore Swichfoot - You Swichfoot - I dare you to move Nickelback - Rockstar Pictures of you - The Last Goodnight Dreaming of you - The Coral
הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע:
Train
אלבום שחרשתן עליו:
מקפליי - רדיו אקטיב ST - הכי דומה לאהבה, ברידג'יט ג'ונס עובדות החיים
קליפ שעשה לכן את זה:
הרבה כריס קרוקרXDDD Train- Ordinary סרטון על אהבתם של ביצ'ר וקלר
XDD לא זוכרת עוד, דווקא השבוע ראיתי המון דברים ביוטוב
אה והמופע מהסרט ליזי מגוויר ברומא חח
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
זה הולך להיות ארוך. טלויזיה - דקסטר מחשבות פליליות גיבורים על טבעי אוז האוסי (וולצ'ק חתיך) בטי שנות ה70 עונה 1 (איזה קטנים הם שם יוXDDD והקול של פז לגמרי נשמע אחרת מיותר מאוחר
) נני! ~זו שתמיד צעקה "מיסטרררר שפילדדדדד" שעבדה בתור הנני לילדים שלו ~ טקס הפתיחה של האולימפיאדה
חחח סרט- לגעת ביהלום
דני ארצ'ר3> ברידג'יט ג'ונס עובדות החיים. מארק דארסי
קופים בחלל
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אמא שאני לא מרגישה טוב
משהו ששימח:
ירדתי קילו הביאו לי 100 ש"ח פגשתי את חמוטל:]
משהו שהעציב:
החיים העצובים שלי
ציטוטיה:
איגבי והנוסע האפל אומר/ת: אמרתי לחברה שלי "נפגשים ב9" ואז היא אומרת לי "במקס ברנר?" ואני כזה: "ניחוש יפה. מי אמר לך?" ואז היא עונה: "את". איגבי והנוסע האפל אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחח..אני מחר נוסעת לסבתא וסבתא שלי. איגבי והנוסע האפל אומר/ת: סבא* בוץ/ניצן אומר/ת: חח איפה הם גרים? איגבי והנוסע האפל אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחח ..ראשון לציון. בוץ/ניצן אומר/ת: (בהתחלה בטעות כתבתי "איפה הם גאים?"XDD) איגבי ילדה קורעתXDDDD
Emily says: ביום שישי איזה דוס קם בלילה והלך לשירותים Emily says: עכשיו Chuck Norris says: חחח אוקיי Emily says: לא היה אור Emily says: כי הוא דתי Emily says: הוא התיישב Emily says: על האסלה Emily says: ונחש צפע נשך אותו מתוך האסלה ~אני נקרעת מצחוק שעות~ Emily אומר/ת: זאת סיבה למה לא להיות דוס בוץ/ניצן אומר/ת: חחחחחחחח שלא יכיש אותך נחש צפע כשאתה רוצה להשתין בשבת Emily אומר/ת: יאפ=] חחחחח זה פשוט קרע אותי איך שהיא סיפרה כי היא מספרת באדישות כזו
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Stop -Jamelia Love is a battlefield The Kooks - Naive לא יוצא לי מהראש
המלצת השבוע:
Don't be stupid
התמונה הכי חמה:
דני ארצ'ר

avivoOsh2

New member
איזה סקסי ראור../images/Emo99.gif

חח והתמונה השנייה איזה חמודים

ligalosha

New member
../images/Emo181.gifLove is a battlefield ../images/Emo23.gif

זה תמיד מזכיר לי את הסרט 'פתאום 30'

zivelca

Member
זו אני איגבי

קורע XDDD הקטע עם הדוס XDDD טוב, כולם יודעים שאני סנילית XDD LOVE YOU <3 (סג, אדם סג XDDD )

Charley XD

New member
XDDDDD הציטוטים

זה טוב .. "זאת סיבה למה לא להיות דוס" על טבעי
ובלי שסאם ודין יהיו ביחד ! חולה ! ><" אני עוקבת אחרי ג'נסן מאז שהוא צעיר .. אני לא יכולה לדמיין אותו עם דין ! וניץ' .. אני לאהוב אותך 3>

למעלה