$%^%#@$#$#$#@$#@$#@ *המשך* ><
כוס אמא של תפוז, המחשב שלי והוירוס המזויין שנשלח אלי בפייסבוק$#@%#@$ והכותרת גם לא הייתה אמורה להיות זה. היא הייתה אמורה להיות "אני שרופה, כואב, רע ועצוב לי.
" יש הרבה הבדל! |חותך|
מצעד הלהיטים של מקפליי: Lies בעיקר חח חרישה של הלייף. אוו וגם השיר ההוא שהוא השיר תשובה לSFA. הוא נשמע מדהההההים למרות ששמעתי רק 2 שניות. XD
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Here Comes The Sun - The Beatles Pictures Of You - The Last Goodnight I'm Gay - BFS Falling Into You - Mat Willis Ultra Violet - The Stiff Dylans לבד - עברי לידר. זכיתי לאהוב - עברי לידר. תמיד אהבה - לי בירן. אני אוהבת תגרסא שלו יותר משל עברי XD ~יש למישהו?XD~ כמה כוכב - אביב מושלם. (כי אפעם לא שמעתי את של עברי. למישהו יש להעלות לי את של אביב? ^^) ניסים - עברי לידר
הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע: מקפליי וכל מה שיש בשירי השבוע.
אלבום שחרשתן עליו: רדיו:אקטיב.
קליפ שעשה לכן את זה: כל מיני דברים קורעים של כריס קרוקר XD וגם אומגד שוז של קלי XDDDDD נוסטלגיות
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: תוכנית~ כוכב נולד-עברי לידר
, הסשן של מקפליי, בטי ושנות ה-70. סרט~ האביר האפל למרות שנרדמתי ><" ובאיזה קטגוריה נכנס הדיוידי? חח
משהו שהכעיס אתכם השבוע: זה שאני אפעם לא יכולה להשתזף%#@$ ונשרפתי למרות ששמתי פול קרם הגנה והייתי מתחת לפאקינג שמשייה %#@%#@$
משהו ששימח: חברים, הדיוידי ומקפליי<:
משהו שהעציב: זה שכואב לי עכשיו ואני נראית כמו לובסטר
ציטוטיה: טומי המוששששי מושלם: "וואי דיד יו טייק מיי ווילי? מייט, קאן איי האב מיי ווילי באק? פליז. יו דונט האב וואן אוף יור אואן? מייט, פליז." די הוא כזה מושלם שם. וחמוד. ו100מם. עאעאעאעאעא כפרררררררעליווווו333> just... orr says (18:33): היי D: *naf שיר. D: says (18:34): היוש just... orr says (18:35): מה קורה? *naf שיר. D: says (18:35): אחת לסבית מנסה לשכנע אותי להתפשט במצלמה *naf שיר. D: says (18:35): איתך? *naf שיר. D: says (18:35): XDDDDDD ~פנטזנו מה היה קורה אם היה לנו פול כסף~ (02:01) שיר. D:: טוב לודעת מה איתך, אני הייתי טסה לבריטניה (02:01) שיר. D:: עושה שופינג היסטרי (02:01) YuvaL ; רון3>: כן!! ברור!! (02:01) שיר. D:: קונה את מקפליי (02:01) YuvaL ; רון3>: אומגש!!!!! (02:01) שיר. D:: כאילו אבא שלי היה ביל גייטס אז הייתי מפורסמת וזה (02:02) YuvaL ; רון3>: באאאאאאאאאארורר איך שכחתי אתזה?!??!? XDDDDDDDDDDDDDD (02:02) שיר. D:: אבל הייתי מאומצת ככה שלא הייתי מכוערת כמוהו (02:02) YuvaL ; רון3>: כן שיואו (02:02) YuvaL ; רון3>: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (02:02) שיר. D:: טוב אז אבוש היה קונה לי את מקפליי לסוויט 16 (02:02) YuvaL ; רון3>: ואפילו לא היינו צריכות להיות סטוקריות של מקפליי ~כן, אנחנו!!~ (02:03) YuvaL ; רון3>: אבוש שלך אימץ גם אותי אז סתמי (02:03) שיר. D:: ואז הזמנתי אותך לבית שלי ואת כזה ישנה אצלי בחופש הגדול חודשיים (02:03) YuvaL ; רון3>: לכי זדייני זה גם הבית שלי! (02:03) שיר. D:: ומקפליי אצלנו כזה וזה (02:03) YuvaL ; רון3>: אני אחותך האבודה (02:03) שיר. D:: שתקי זה הפנטזיה שלי!!! (02:03) שיר. D:: טוב קיצור הבגדים שלי היו 100ממים ומדהימים ו-"איזה יפה היא לבושה!" (02:03) YuvaL ; רון3>: *בטח היית נראית כמו אלה מגוסיפ גירל* (02:04) שיר. D:: כןכן הייתי לבושה מדההההההההההההים (02:04) שיר. D:: אבל לא טו מאצ' כמוהן זה עושה לי כאב ראש לפעמים (02:04) YuvaL ; רון3>: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (02:04) שיר. D:: טוב אז אבוש קנה לי את מקפליי ליומולדת ואנחנו משחקים אמת או חובה, ואז הבקבוק נופל עליך (02:05) YuvaL ; רון3>: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (02:05) שיר. D:: ואני צריכה לתת לך חובה אז אני אומרת לך חובה עליך לעשות אורגיה עם טום (02:05) YuvaL ; רון3>: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (02:05) שיר. D:: אורגיה עם טום. את וטום אורגיה. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (02:05) YuvaL ; רון3>: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (02:05) YuvaL ; רון3>: הרגע כמעט שברתי תמשקפיים שלי (02:05) שיר. D:: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (02:05) YuvaL ; רון3>: כי דפקתי תיד בטעות בפרצוף, וזה לא היה בפרצוף זה היה במשקפיים (02:06) YuvaL ; רון3>: וחבל עליהן הן יקרות ולי אין אבוש עשיר שייקנה לי עוד זוג יקר (02:06) YuvaL ; רון3>: קיצור אני אורגיה עם טום. אני ואני אורגיה עם טום. (02:07) YuvaL ; רון3>: אני, הפרצוף של טום והתחת שלו. (02:07) YuvaL ; רון3>: והבגדים שלו והשיער שלו (02:07) YuvaL ; רון3>: והידיים המושימושלמות שלוXDDDDDDDDDDDDD (02:09) שיר. D:: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (02:09) שיר. D:: קיצור אתם חוזרים מהאורגיה פרועים אך מרוצים והמשחק ממשיך. ואז הבקבוק נוחת עלי! (02:09) YuvaL ; רון3>: הוראיי! (02:10) שיר. D:: ודאגי אותי שואל אמת או חובה, ואני אומרת חובה כי זה מקפליי וול דה! (02:12) שיר. D:: והוא חובה עלייך להתנשק עם יובל כי דאגי מנסה להסתיר את העובדה שהוא גיי (02:13) שיר. D:: ואני "רק אם אתה והארי תתנשקו!" (02:13) YuvaL ; רון3>: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (02:13) שיר. D:: והוא "מה אבל מה הקשר זה חובה שלך לא שלי!" (02:13) YuvaL ; רון3>: שנייה אבל רגע! איך זה יכול להיות שדאגי אומר שהוא מנסה להסתיר את העובדה שהוא גיי!?? ישלך טעות חומד! (02:14) שיר. D:: לאלא דאגי לא אומר את זה! (02:14) שיר. D:: אני אומרת, זה הערת המספר. הערת ביניים. מאמר מוסגר. (02:14) YuvaL ; רון3>: האאאאאאאאאאאאאאאאאאא XDDDDDDDDDD (02:17) שיר. D:: טוב אז דאגי אמר על זה החובה שזה שלי לא שלו ואני "אווו קום און דאגז, יו נואו יור דיינג טו דו איט!" והוא "אם נוט!" ואני "דו טו!" (02:17) YuvaL ; רון3>: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (02:17) YuvaL ; רון3>: כפרוש על דאגוש (02:17) שיר. D:: ואז טום "יה ליינג יה ליינג" (02:17) שיר. D:: (מהראיון ההוא שהוא ניסה לחקות אמריקאיXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD) ואז זה נגמר כי גיליתי שיובל לא מכירה תראיון הזה אז הייתי עסוקה בלתרגם לה אותו בלייב כדי שהיא תקרע מצחוק. XD ואז זה נגמר כי גיליתי שיובל לא מכירה תראיון הזה אז הייתי עסוקה בלתרגם לה אותו בלייב כדי שהיא תקרע מצחוק. XD
מתנגן בראש / בפלייליסט: ממ מה שבשירי השבוע.
המלצת השבוע: אל תשרפו, זה כואב. ><
התמונה הכי חמה: איך נראה החלון שיחה המוווושימושלם שלי ושל אורטלי במסן<: