מקפיצה

Another Girl

New member
מפגש פורום בפורים ../images/Emo152.gif

טוב, החלטנו שיש לעשות מעשה ולקבוע כבר מעכשיו מפגש,שלא ייצא ברגע האחרון כמו קודם...
התאריך: ה-7.3, ביום הראשון של חופשת פורים, בשעות הבוקר-סביבות 11:00. המיקום: כיוון ששמעתי הסתייגות בנוגע לעזריאלי, ובצדק,שיהיו עוד מפגשי פורומים באותו יום באותו מקום, חשבנו על הפארק שליד רכבת מרכז,בהנחה שיהיה יום נעים. כל מי שבא,נא לשרשר לכאן,עם הסימן
בכותרת. מי שלא,או חושב שלא, לשרשר
עם סיבות והסתייגויות... כמו כן כתבו בהודעה אם תרצו לבוא מחופשים,ועל פי הרוב נקבע. (הערה: אם התאריך הנ"ל לא טוב, אפשר אולי לתכנן ליום שלמחרת,בלי כל מפגשי הפורומים האחרים סביב...)

Anna Karenina

New member
../images/Emo4.gif

בהנחה ואני מוגדרת כחברת פורום, על אף ואני חדשה יחסית..
לצערי, אני לא אוכל להגיע, מאחר ואני חולונית, וכיאה לכל שנה, עורכים אצלנו את העדלאידע המסורתית. אז מעבר לעובדה שכל הכבישים ליציאה מהעיר יהיו חסומים עד שעות הצהריים, אחותי הצעירה משתתפת השנה בעדלאידע, ו..אני חייבת להיות שם. אז..האם יש סיכוי לתאריך אחר, או למפגש בשעות הערב? אם לא, אז אני פשוט לא אגיע, למרות שאני מאוד רוצה..

לאאא!../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif../images/Emo128.gif

אני טסה לשוויץ בפורים! אל תיפגשו בלעדי! תמיד הייתי טובה אליכם! תמיד ארגנתי מפגשים!

Another Girl

New member
פורים זה הזמן הכי טוב

להיפגש.אח"כ זה כבר יהיה,אם בכלל, בפסח.

../images/Emo128.gif

אני ירושלמי...
אין לי מושג איפה המקום הזה (מעולם לא נסעתי ברכבת...)
אין לי נסיעות... בכל אופן תגידו איך היה, ואם למישהו יש אפשרות להנציח כמה רגעים משם, זה יהיה טוב.

BlueAdder

New member
../images/Emo128.gif

אני ככל הנראה לא אגיע כי:
באקדמיה אין חופש בפורים כמו בבית ספר, אז נראה לי שאני לומד באותו יום. בכל מקרה אם ןכאשר אני אגיע ( מה שלא סביר שיקרה ) זה יהיה ב - 100% ללא תחפושת.

דקלה9

New member
אבל...

אצלנו יש חופש...(אונ' חיפה) אומנם ליום אחד, אבל לפחות את זה יש...

BlueAdder

New member
צודקת....

אני כל כך לא בעיניינים שלא ידעתי שיש חופש ביום ראשון בכל המוסדות... טוב נו, אז אולי בכל זאת אני אוכל להגיע...

דקלה9

New member
את יכולה לראות

לפי הכרטיסים האישיים. לכל אחד יש כרטיס ואת יכולה לראות אותם אם תלחצי על השם של כל אחד.

BlueAdder

New member
חלק מפרסמים

אפשר לקחת מדגם של אלה שכן פרסמו, ולבצע חישוב סטטיסטי שיראה מה ממוצע הגילאים של כל אוכלוסיית הקהילה ברמת דיוק מסויימת. ( רווח סמך עם התפלגות T ). אם זה מעניין מישהו...

Another Girl

New member
אפשר לעשות משהו פשוט יותר ../images/Emo13.gif

להיכנס למאמרים לרשימת "חברי הפורום"...שם תוכלי לבדוק את טווח הגילאים,פחות או יותר,למרות שלא כולם מופיעים שם.

למעלה