מקפיצה

../images/Emo127.gif !

ובכן אני יכולה ביום א', כי יש חופש מהאקדמיה ביום הזה! בתיה- נראה לי שהפארק שאת מדברת עליו נמצא ליד רכבת צפון ולא ליד רכבת מרכז, כי רכבת מרכז זה בעצם התחנה ע"י עזריאלי.... בכל אופן, אפשר להיפגש בעזריאלי, כי זו נקודת מפגש נוחה לכולם, ומשם לצעוד לפארק המדובר, מכיוון שמדובר ב-5 דקות הליכה בלבד... תודיעו לגבי שעה! ו-.... אין צורך בתחפושת...

דקלה9

New member
רכבת צפון היא רכבת מרכז

אלה שני השמות של התחנה, למרבית האבסורד. שמה השלישי, למתעניינים, הוא ארלוזורוב. הנה הקישור לאתר הרכבת.

באמת?!?

פעם הן היו שתי תחנות שונות... רכבת צפון = ארלוזורוב. רכבת מרכז = התחנה על יד עזריאלי. מוזר...

../images/Emo128.gif

מכיוון שגרתי בליברפול ההורים שלי רוצים לחזור לשם. אז אני בנתיים נוסעת שלושה חודשים לנסיון

Miss CB

New member
../images/Emo128.gif

ל"סתם מפגש" שכזה בחיים לא ירשו לי לבוא, מה שכן אני כנראה בת"א ביום שני, כולל את דיזינג' סנטר בעיקר, אז אם למישהו בא במקרה להיות שם אז ולתאם פגישה מקרית שכזו סתם להכיר קצת פרצופים, אני אשמח! אגב, אני מתנצלת בזאת על העדרותי... מי שאיתי בפורומים אחרים בוודא ישים לב שגם שם אני בקושי כותבת! אני קוראת כל הזמן, אבל עצלנית מדי לענות או שפשוט אין לי מה להגיד, עמכם הסליחה, ואני עדיין מתה עליכם
!!

ThePiper

New member
היי יכול להיות שאני אהיה בת"א...

ביום ראשון הזה... אבל אני לא מכירה מכאן ממש מישהו =(

אם אני אבוא אז זה חייב להיות

עם מישהו מכפר סבא (אהמ אהמ מאור...) וד"א- איפה זה רכבת מרכז? stupid me...

Another Girl

New member
טוב,אין מנוס

יום ראשון,ה-07.03, בשעה 11:00 בתחנת רכבת מרכז.(משם מחליטים לאן ממשיכים.) אנא אשרו השתתפותכם.

i am lucy

New member
בעקרון כן../images/Emo127.gifאבל יש לי שאלה:

זה הרכבת שליד ערזיאלי?

../images/Emo127.gif!

סיכוי גבוה שאבוה! מכרתי את הרמקולים שלי והשגתי קצת כסף נסיעות. רק אין לי (עדיין...) מושג איפה זה יוצא בדיוק. תבינו, אני כמעט לעולם לא הסתובבתי באזור המרכז (ובתל-אביב בפרט), וכל מה שאני מכיר זה עזריאלי וקניון איילון. הרכבת קרובה לעזריאלי? כמה קרובה? ואיך מגיעים מעזריאלי?

../images/Emo127.gif

אבל! בפעם המאה אלף!!! האם הכוונה היא לתחנת רכבת בארלוזורוב? אם כן אז היא ענקית, וצריך לקבוע בתוכה מקום מפגש מדוייק. ומי מביא מצלמה?

מאור 87

New member
../images/Emo128.gif

לצערי, אין לי אפילו דקה פנויה בפורים..
אולי במפגש הבא..

למעלה