מקפיצה

i am lucy

New member
אני לא באה סורי...

דווקא ממש רציתי לבוא אבל אין אף אחד בגילי!

אני מאוד מאוד ישתדל לבא.

אם זה היה קצת יותר מאוחר, אז בטוח שהייתי בא. (אתם יודעים, כל הלילה חוגגים, ועל הבוקר נסיעה לתל אביב נראית משימה לא קלה...), אבל כמו שאמרתי אני מאוד אשתדל? נ.ב. אפשר להביא איתי איזה חבר? פשוט הוא מכיר את המקום, ואין לי פלאפון כדי שמישהו ידריך אותי טלפונית...

Anna Karenina

New member
גם אני לא באה, והודעתי על כך כבר

בהתחלה. התאריך יוצא מאוד לא נוח..עדלאידע והכל.
סורי, תהנו לכם חבר'ה.

Another Girl

New member
טוב,המפגש מבוטל

עקב מיעוט משתתפים או יותר נכון-ביטול השתתפות ברגע האחרון. כשתחליטו להיות רציניים דברו איתי.

אליאור-

רצינו, באמת שרצינו. אבל מסתבר שבסוף זה רק אני, בתיה ואולי אתה, אז אין בזה טעם. כולם ביטלו ברגע האחרון. ולכן לצערנו זה לא יצא לפועל.

Anna Karenina

New member
ומה לגבי תאריכים אחרים?

אני חושבת שהביטולים נעשו לא בגלל אי רצון של אנשים להופיע למפגש, אלא בגלל סיבות כאלה ואחרות שמנעו מהם להגיע, (כולל הסיבה שלי - שלצערי לא תלויה בי, אלא בגורמים אחרים..) אולי שווה לבדוק אופציות אחרות.

Another Girl

New member
תקבעו ותחשבו על משהו שמוסכם על

כולכם, ואם יהיו מספיק אנשים נראה. אבל אני לא יוזמת בינתיים, לא בא לי להתייבש שוב.

אלרוס

New member
מה יש כאן להתבייש?

יזמת, בדקת, בהתחלה היו הרבה שרצו, אבל היו ביטולים לא בגלל שאנחנו לא רוצים אלא בעל כורחינו, אני אמרתי שאם הייתי יכול הייתי בטוח מגיע, אני מת לפגוש אתכם אבל אני לא יכול...

Another Girl

New member
לא להתבייש,להתייבש

וזאת מפני שכבר השקעתי והכנתי משלוחה מנות במיוחד למפגש,ונשארתי איתו. ואני לא מאשימה אתכם בביטולים,אבל רצוי לוודא לפני שמסכימים שבאמת יכולים להגיע בתאריך הזה,במקום שכולם יבטלו פתאום יום לפני.

i am lucy

New member
תקשיבו כולם

אני ממש מצטערת אבל גם לא יכולתי לבוא כי לא היה אף אחד בגילי ואתמול גיליתי שהפורימון שלנו נדחה להיום ואני חייבת לבוא כי אני בצופים אז בכל מקרה לא יכולתי לבוא... וגם! אם זה יהיה בפסח אז אני מקווה שזה יהיה אחרי ה10 באפריל כי אני חוזרת לישראל מלונדון וגם ממש חשוב לי לבוא ותכננתי גם להביא לכולם מזכרות... אזז פסח יכול ליהיות ממש ממש נחמד!

../images/Emo128.gif אילוצי צבא...

אני כל כך רוצה לבוא למפגש, אבל כל השבוע הקרוב אני אהיה סגור בצריפין :( למפגש הבא אני בא!

למעלה