סיכמנו על רכבת מרכז (שהיא הרכבת השנייה בת"א: זו שאחרי האוניברסיטה ולפני עזריאלי) וכיוון שאני לא מכירה אותה ממש, מי שכן מוזמן להציע מקום מפגש בתוך התחנה. המפגש יהיה בשעה 11:00,ואפשר אפילו קצת מאוחר יותר,לעצלנים שבינינו. הנה רעיון נוסף: אולי נארגן משלוחי מנות בינינו,למי שבא? הכוונה היא לא משלוחים ענקיים ומפוצצים, אלא משהו קטן וסמלי, אולי עם משהו שקשור לביטלס נחמד בפנים...כשנגיע לשם נגריל מי יקבל מה. סתם בשביל לעשות את זה נחמד.
לכל המתלבטים- פשוט תגידו לנהג "ארלוזרוב", זה השם הכי מוכר וככה לא יהיו טעויות. בקשר לנקודת מפגש בתוך התחנת רכבת: זה מתחם ענק שכולל בתוכו מגרשי חנייה ותחנות אוטובוס. אבל!!! בתוך המתחם הזה יש את *הבניין* של תחנת הרכבת עצמה. בפתח הבניין הזה/ בכניסה אליו- אני מציעה שניפגש. חוץ מזה, אם בתיה תוכל לתת את הפלאפון שלה, כדי שנוכל ליצור קשר, להתרכז במקום אחד, ולא ללכת לאיבוד- זה יהיה מצויין. ו- מי מביא מצלמה?!?
אין לי סורק, ככה שלא נוכל להעלות את התמונות לפורום, אז זה לא שווה.... בקשר למשלוחי מנות- כרגע אין לי זמן לנשום אז לא נראה לי שזה ייצא לפועל... (המשלוחי מנות, לא המפגש כמובן). בכל אופן בתיה- מה עם פרסום מספר הטלפון שלך?