מקפיצה

Another Girl

New member
יום שבת הכי לא ../images/Emo4.gif

איך כולם אמורים להגיע בלי תחבורה?

Another Girl

New member
סיכום הפרטים

סיכמנו על רכבת מרכז (שהיא הרכבת השנייה בת"א: זו שאחרי האוניברסיטה ולפני עזריאלי) וכיוון שאני לא מכירה אותה ממש, מי שכן מוזמן להציע מקום מפגש בתוך התחנה. המפגש יהיה בשעה 11:00,ואפשר אפילו קצת מאוחר יותר,לעצלנים שבינינו. הנה רעיון נוסף: אולי נארגן משלוחי מנות בינינו,למי שבא? הכוונה היא לא משלוחים ענקיים ומפוצצים, אלא משהו קטן וסמלי, אולי עם משהו שקשור לביטלס נחמד בפנים...כשנגיע לשם נגריל מי יקבל מה. סתם בשביל לעשות את זה נחמד.

i am lucy

New member
אלרוס לכאן!

אני צריכה לדעת אם אתה בטוח בטוח בא... כי אם כן אז גם אני יבוא כי אתה היחיד בגילי...!

אלרוס

New member
99 אחוז שאני בא

בוסית, אני כמעט כמעט בטוח מגיע (שום דבר לא בטוח באמת, מי יודע מהמ יקרה)

אלרוס

New member
לוסי, בסוף אני לא יכול

מצטער, דווקא ממש רציתי לפגוש את כולכם.

דקלה9

New member
אני נאלצת לוותר

מצטערת, יוצאים אצלנו (מאגוגת הסטודנטים) לבקר בבתי חולים ולשמח אותם... ניפגש בפעם אחרת.

אליאור- זה היינו הך.

לכל המתלבטים- פשוט תגידו לנהג "ארלוזרוב", זה השם הכי מוכר וככה לא יהיו טעויות. בקשר לנקודת מפגש בתוך התחנת רכבת: זה מתחם ענק שכולל בתוכו מגרשי חנייה ותחנות אוטובוס. אבל!!! בתוך המתחם הזה יש את *הבניין* של תחנת הרכבת עצמה. בפתח הבניין הזה/ בכניסה אליו- אני מציעה שניפגש. חוץ מזה, אם בתיה תוכל לתת את הפלאפון שלה, כדי שנוכל ליצור קשר, להתרכז במקום אחד, ולא ללכת לאיבוד- זה יהיה מצויין. ו- מי מביא מצלמה?!?

Another Girl

New member
מקפיצה ../images/Emo149.gif

נא לגלגל למטה אל הודעת הסיכום ולהגיב...

Another Girl

New member
מה בנוגע למשלוחים,חבר'ה?

ומי שיכול-שיביא מצלמה.לי אישית אין כרגע...או ש...טוב,נראה.

יש לי מצלמה אבל-

אין לי סורק, ככה שלא נוכל להעלות את התמונות לפורום, אז זה לא שווה.... בקשר למשלוחי מנות- כרגע אין לי זמן לנשום אז לא נראה לי שזה ייצא לפועל... (המשלוחי מנות, לא המפגש כמובן). בכל אופן בתיה- מה עם פרסום מספר הטלפון שלך?

Another Girl

New member
כנראה שאביא מצלמה דיגיטלית

ולא,אין מצב שאני מפרסמת את הפלאפון בפורום...מי שמעוניין-במסר.

Another Girl

New member
נראה הכי סביר

ואתם מבאסים עם משלוחי המנות,אה?
טוב,בכל מקרה אני מכינה אחד ממש מושקע (שאמנם טיפה נהרס אבל אתם תתגברו) שיוגרל למי מבין הבאים למפגש. אבל תביאו גם!

Another Girl

New member
לכל מי שבא

וחושש שיסתבך,יכול לקבל במסר את הפלאפון שלי או של סינתיה. השתמשו בהם בחוכמה

למעלה