מקפליי אוהבים אותנו

beyonce3

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה!גם אני חשבתי על זה האמת...שאולי אנחנו לא בכמות שמאפשרת למלא את הוומבלי,או את פארק הירקון..אבל אם אני הייתי במקומם..והייתי יודעת שיש לי מעריצים מארץ רחוקה...שלא מוכרים שם את הדיסקים שלי,ובכל זאת יש יותר מ-10 מעריצים...הייתי עושה את כל הדרך,רק בשבילם...כי בתכלס תראו...אנחנו ממש משקיעות בשבילם..למרות שאין פה אפילו דיסק אחד שלהם..ואף אחד אחר לא שם עליהם/מכיר/שמע עליהם בכלל!ואנחנו יותר מ-5 בנות!....ואני חייבת לציין..שכל אחת ואחת כאן שווה את זה!באמת....!אני לא חושבת שמעריצה אחרת שלהן בארה"ב..הייתה נותנת להם אהבה,ותמיכה כמו שאנחנו נותנות להם כאן..אפילו שהם לא יודעים על זה!.אני חושבת שהגיע שהם יידעו...לא......?

loner in love

New member
הכל טוב ויפה...

אבל אני לא חושבת שזה בדיוק תלוי בהם אם לבוא או לא ואני בספק אם הם יכולים לבוא רק בשביל ה"מחווה" כשאין להם הרבה מעריצים בארץ מסוימת... כי תכלס... הם יפסידו הרבה אם הם יביאו לפה להופעה ולא ימלאו אולמות הכסף ירד לטימיון והם יצאו לא מורווחים והם לא יבואו להופיע בארץ שהם יפסידו מהביקור בה וזה לא קשור למקפליי, זה קשור לחברת תקליטים

beyonce3

New member
אמת...

אני בטוחה שאם זה לא היה קשור בחברת התקליטים..הם אולי היו עושים קצת מאמץ.....אהמ....אבל נסתפק אם ייבואו לחופשה ככה.....ונסדר משהו ש-"נחטוף"...אותם לאנשהו......ואני מודה שאני דיי בונה על הבית של מקדונלס/אגוז..*המבין יבין
*...נארגן ככה 2 גיטרות..אני אביא את שלי..ואשאיל מידיד באס..ואקח מאח שלי תוף מרים..ונהיה מסודרות...לא?....*אחח..אשליות.......*

beyonce3

New member
לא...............

באס לריבונו של פתח תקווה.....ברור שלדאגי!
....את הגיטרה הפשוטה שלי אתן לטום,לא לפניי שאדפוק אותה על הראש של דני...זה משהו שאני פשוט חייבת לעשות,ואם לא אעשה אצטער על זה לכל החיים!....וכמו שאמרתי מקודם..תוף מרים להארי...הבאס שלך לגאדי...שלי לטום...ואני חושבת שדני ייסתפק בפעמון.......

קרניjack

New member
כמה אנשים נראה לך שצריך

שיהיו בהופעה, הרי גם ככה תמיד מגיעים הרבה אנשים נילווים יותר מן המעריצים עצמם..

למעלה