מקפליי אוהבים אותנו

אני בשווווווווווווווווווווווווווווק

יאאאאאאאאאאאאאאא איזה כייף!!!!!!!!! אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מתה עליהם!!!!!!!
עשית לי את היום, השבוע, החודש, הש-נ-ה!!! איזה כייף לדעת את זה!!!!!!!!! תודה רבה רבה רבהההההההה!!!!!!!!!!!!!!

T a l14

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני לא מאמינה- אני כזה נכנסת לפורום, פתאום אני רואה את השירשור, ונפלט לי מהפה גיחוך קטן, כמו שהילדים הקטנים צוחקים...חח...עזבו...
יואו אני כ"כ מתרגשת! טום אוהב אותי
דאגי יודע על קיומי
חחח... חן, עשית לי את היום!

T a l14

New member
זה כ"כ אירוני

בדיוק אתמול עברתי על מלא עמודים בהייד פארק (אני חברה סמויה
) בשירשור של התמוננות וראיתי מלא תמונות שלהם עם מעריצות והתחלטי לדמיים איך אני הולכת לי ברחובות לונדון ופתאום אני רואה את האנשים ממקפלי ומבאסטד (משום מה, לא דימיינתי אותם ביחד) וצועקת להם הייייייי! טום\דאגי\צ'ארלי\ג'יימס ומאט (חח...פסחתי על דני והארי) ומתחילה לדבר איתם ולהזכיר שאני מישראל (כי מעריצות מישראל זה משו מיוחד
).... לפעמים יש לי קטעים כאלה שאחרי זה אני מסתכלת לעצמי ואומרת-עצמי, מה לעזעזל אני עושה?! אבל זה כיף...
לפנטז...

mayoosh4

New member
../images/Emo45.gif

חחחחחחח גמני ככה! אני יכולה פשוט לשכב על המיטה שעות ולדמיין איך אני יפגוש אותם ומה אני יגיד ומה הם יגידו ומה יקרה. זה קצת פישי, וזה די לחיות בעולם משלך, אבל זה כיף

PunK RocK 1o1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif

חחחחח תמיד דימיינתי לי ככה עד התקרית עם ג'יימס מאז אני באמת לא יודעת איך באים אליהם "היי.. אפשר תמונה?"
אחחח אני כ"כ ביישנית=/

T a l14

New member
כן...

תמיד שאני מדמיינת אני נורא נורא פתוחה וזה.. אבל מעניין איך זה באמת לעמוד מולם ולבקש תמונה... הבנאדם היחיד שבאמת ניגשתי אליו והייתי "פתוחה" (כמה שאפשר להיות פתוחה) היה דריק שארפ...חח (ושתבינו שרק הגשתי לו דף לחתום עליו...) אבל לעמוד מול מקפלי... אני בטח ארגיש נורא קטנה..חח

T a l14

New member
../images/Emo2.gif

סתם.. הוא שחקן במכבי תל אביב, והוא חמודדדדדדייי את רצינית? את לא מכירה אותו?

T a l14

New member
הוא כושי עם שפתיים ענקיות

והוא היה בגיא פינס לפני כמה זמן, זה שאמר שהמלכת יופי של ישראל נראת דווקא לא רע

loner in love

New member
../images/Emo45.gif

אתמול אחרי מה שקרה התחלתי לחיות בסרט משל עצמי... ממש אבל.... זה הרגיש כל כך אמיתי היו לי פרפרים כאלה בבטן והייתי בלחץ חחח עזבו אני מוזרה

Acuningfairy

New member
יאיי.

נורא, נורא, נורא.. שמחתי לשמוע. מאיפה היא פגשה אותם? נצל"ש..: אני hevanstears... פשוט האימייל עשה לי בלאגן, וגם הסיסמא ולא יכולתי לעשות איזכור סיסמא לכן נאלצתי לפתוח משתמש חדש. אבל נורא שמחתי לשמוע.. במיוחד על טום!
זה מביא רק גאווה לישראל =)

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif הוו זה כ"כ חמודדד../images/Emo23.gif

הם כה שולטים
. אני מקווה שהם יבינו את הרמז ויבואו לבקר אותנו
. הם כ"כ חמודים

קרניjack

New member
איזו יופי! בואו נפתח עצומה!!!

זה רעיון ממש טוב ונשלח את הצומה לאתר הרישמי שלהם למפיקים! זה כל כך יפה מצידם!

DesertRose7

New member
תרשו לי להיות פסימית לרגע

ויש כאלה שיקראו לי מציאותית.. אנחנו בחיים לא נגיע לכמות שצריך כדי למלא הופעה

למעלה