איזה מקצוע יהיה לבן זוג האידיאלי שלכם? מה הכי עושה לכם את זה? מורה לפיזיקה שמשליטה סדר? רופא שיכול להצליח חיים? כדורסלן בגלל הגוף המחייב? לי מדי מדים עושים את זה, שוטרים/כבאים בעיקר.
מישהו שעובד עם מה שנקרא "נוער מנותק"- חבר'ה שנזרקים ברחוב אחרי שהם עזבו את הבית/ בית ספר/ כל מקום אחר בעולם. אין מה לעשות, "רגישות חברתית" עושה לי את זה
גברים במדי משטרה עושים לי את זה. עובדה, כמעט כל האקסים שלי הם שוטרים ביחידות מובחרות... שלא לדבר על כך שהם גם בנויים בהתאם ובהחלט עוזרים למדים לשבת עליהם יפה. יש משהו במדים שעושה לי את זה... הקטע של הסמכות, הרגשת הבטחון, ואולי גם קצת האזיקים נשמע מצחיק כשזה בא משוטרת לשעבר...
בתאוריה לבן זוג האידיאלי שלי תהיה חולצה צהובה, מכנסיים קצרים צהובים ומספר על הגב
אכן כן, הבן זוג האידיאלי שלי חייב להיות כדורגלן. בגלל השרירים ברגליים, המסירות המוחלטת והתשוקה בעיניים... אבל היי.. אני בת 20. כשאני ארצה להתחתן או משהו בסגנון ממש לא יהיה משנה לי מה יהיה העיסוק של בן זוגי, כל עוד הוא ממלא יפה יפה את חשבון הבנק שלו... כדורגלן במקרה הזה גם מהווה אופציה מבחינת הכסף אבל פחות מציאותי מאחר ואני מכירה מקרוב את ה"נאמנות" של הכדורגלנים לנשותיהם...
בנוגע לקבוצה הכל עניין של כסף וקידום בחיים... מן הסתם קבוצה יותר בכירה שמציעה חוזה יותר משתלם תהיה מועדפת, סך הכל זאת הפרנסה שלו1 אבל בנוגע לאישתו... לצערי לא חסרות בחורות כמוני שמעדיפות את הגברים שלהן עם שרירי רגליים מפותחים.. והפיתויים בחוץ רבים מאוד... כדורגלנים אוהבים את חיי השפע והזוהר, הם לא יסתפקו באישה אחת...
מ-ס-י-י-ם ואני לא אומרת שהוא לומד תורה מסיני אבל לפחות הוא לומד וזה כבר משהו שאי אפשר להגיד על הרבה אנשים בגיל שלו.. ותפסיקו להאמין לכל סטיגמה. הכל שטויות.
אבל את התחלת עם הסטיגמות "כדורגלנים אוהבים את חיי השפע והזוהר, הם לא יסתפקו באישה אחת..." מה זה אם לא סטיגמה? ואל תגידי בבקשה שאת מכירה את כל הכדורגלנים..