מקצועות סקסיים

דנדוש20

New member
מקצועות סקסיים

איזה מקצוע יהיה לבן זוג האידיאלי שלכם? מה הכי עושה לכם את זה? מורה לפיזיקה שמשליטה סדר? רופא שיכול להצליח חיים? כדורסלן בגלל הגוף המחייב? לי מדי מדים עושים את זה, שוטרים/כבאים בעיקר.

נועם m

New member
בשביל להיות פוליטיקלי קורקט...

אין דבר כזה "בן- זוג אידיאלי". אבל כדי שבכל זאת יהיה מעניין:
רופא ילדים
יש לי רק בעיה אחת עם זה והיא הריח של בתי החולים שבטח ינדוף ממנו כשבוא יחזור... וריח הלטקס של הכפפות מהידיים שלא יוצא כל החיים...
ואצל מישהו שנמצא בשנות ה-20-30 לחייו, גם מדריך חבורות רחוב או משהו בסגנון...

L y c a n

New member
מדריך חבורות רחוב

כמו צופים\נוער עובד ולומד או כמו חבורת הארנבות המתים? (--"כנופיות ניו-יורק", מדובר על די קפריו..) ?

נועם m

New member
לא זה ולא זה

מישהו שעובד עם מה שנקרא "נוער מנותק"- חבר'ה שנזרקים ברחוב אחרי שהם עזבו את הבית/ בית ספר/ כל מקום אחר בעולם. אין מה לעשות, "רגישות חברתית" עושה לי את זה

L y c a n

New member
וחוץ מזה,

די קפריו משחק בסרט אחד שהכינוי שלו זה HELL GATE, יענו, שער גיהנום, אחד שאפשר להגיד נזרק מהבית בשלב מוקדם בחייו, ושב לנקום נבלות.. לא חברתי מספיק?:p

L y c a n

New member
אף פעם לא חשבתי על זה..

מניח שכל מה שתאהב לעשות, אין תחום מועדף.. אוקיי אם משהו שלא, אז לא דוגמנית, בגלל הגוף הלא מחייב :S

Speak and Spell

New member
לי תמיד היתה מחלה לשוטרים

גברים במדי משטרה עושים לי את זה. עובדה, כמעט כל האקסים שלי הם שוטרים ביחידות מובחרות... שלא לדבר על כך שהם גם בנויים בהתאם ובהחלט עוזרים למדים לשבת עליהם יפה. יש משהו במדים שעושה לי את זה... הקטע של הסמכות, הרגשת הבטחון, ואולי גם קצת האזיקים ;) נשמע מצחיק כשזה בא משוטרת לשעבר...

pain is MY love

New member
אותי בכלל לא צריך לשאול...

בתאוריה לבן זוג האידיאלי שלי תהיה חולצה צהובה, מכנסיים קצרים צהובים ומספר על הגב
אכן כן, הבן זוג האידיאלי שלי חייב להיות כדורגלן. בגלל השרירים ברגליים, המסירות המוחלטת והתשוקה בעיניים... אבל היי.. אני בת 20. כשאני ארצה להתחתן או משהו בסגנון ממש לא יהיה משנה לי מה יהיה העיסוק של בן זוגי, כל עוד הוא ממלא יפה יפה את חשבון הבנק שלו... כדורגלן במקרה הזה גם מהווה אופציה מבחינת הכסף אבל פחות מציאותי מאחר ואני מכירה מקרוב את ה"נאמנות" של הכדורגלנים לנשותיהם...

Cobe Anan

New member
תמיד אמרתי..

אם הוא לא מסוגל להיות נאמן לקבוצה שלו, איך הוא יכול להיות נאמן לאישתו...?

pain is MY love

New member
מה קשור?!

בנוגע לקבוצה הכל עניין של כסף וקידום בחיים... מן הסתם קבוצה יותר בכירה שמציעה חוזה יותר משתלם תהיה מועדפת, סך הכל זאת הפרנסה שלו1 אבל בנוגע לאישתו... לצערי לא חסרות בחורות כמוני שמעדיפות את הגברים שלהן עם שרירי רגליים מפותחים.. והפיתויים בחוץ רבים מאוד... כדורגלנים אוהבים את חיי השפע והזוהר, הם לא יסתפקו באישה אחת...

L y c a n

New member
שטויות

לא כל הכדורגלנים ככה.. אבל מה שכן, כמו שזה נראה, רובם מאוד "חכמים", כמו אלון מזרחי למשל, שרצה לשחק או באירופה או בספרד

pain is MY love

New member
כן כי אלה לא שטויות

ממש כווווווווווולם כמו אלון מזרחי.. אני אישית מכירה כדורגלן שגם מסיים בימים אלה תואר במנהל עסקים.. יש גם כאלה.

L y c a n

New member
מסיים או קונה?

ומנהל עסקים זו לא תורה מסיני
וכן, רובם נראים לי באמת קצת.. הממ לא חכמים?

pain is MY love

New member
אויש נו..

מ-ס-י-י-ם ואני לא אומרת שהוא לומד תורה מסיני אבל לפחות הוא לומד וזה כבר משהו שאי אפשר להגיד על הרבה אנשים בגיל שלו.. ותפסיקו להאמין לכל סטיגמה. הכל שטויות.

L y c a n

New member
לא נעים להגיד

אבל את התחלת עם הסטיגמות "כדורגלנים אוהבים את חיי השפע והזוהר, הם לא יסתפקו באישה אחת..." מה זה אם לא סטיגמה? ואל תגידי בבקשה שאת מכירה את כל הכדורגלנים..

Piren

New member
../images/Emo13.gif

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?db=PubMed&cmd=Retrieve&list_uids=2008931&dopt=Abstract

אין לי ספציפי

אני אוהבת כאלה שהולכים בחליפות עם עניבות והם חתיכים שזה מסתדר ממש יפה
(בע"ה אצלי!!) תכלס שיתלבש יפה בטעם והוא מסודר
יום נעים!

זכוכיות

New member
העיקר שלא יהיו על מדים ../images/Emo6.gif

ממסדיות זה הדבר האחרון שיעשה לי את זה. מעבר לזה, אמנים, בלי ספק. מכל תחום, ממוזיקה, כתיבה, אומנות פלסטית וכו' וכו', אבל הכי- משוררים.

למעלה