מקצועות סקסיים

Speak and Spell

New member
אכן רוקרים זה דבר סקסי

ניטים ועור עושים לי את זה. ואם הוא שם עפרון שחור בעיניים, או צללית כהה, או אודפ שחור, או שלושתם, אני בגן עדן. בתנאי שהוא נראה מספיק טוב כדי שזה יישב עליו טוב

Cobe Anan

New member
../images/emo45.gif

מי רוצה להיראות כמו דולף...?

נרקי

New member
רופא.. שוטר..../images/Emo99.gif

משהו שיהיה על מדים
אפילו איש קבע חתיך

עורך דין..

משהו עם כוח, רצון טוב וידע.. ושמצריך הופעה מכובדת. המראה הזה.. עם החליפה העניבה, משקפי השמש השחורים.. ממש ממש מושך אותי.

זכוכיות

New member
אני מכירה כמה עורכי דין,

מבטיחה לך שהיית פוסלת כל אחד מהם
יצורים אחד אחד...

הי הי הי..

אשמח להתעניין :) למרות שלפי מיטב זכרוני.. סטודנטים נראים כמו הנתבעים.. אולי בגלל שכר הלימוד המופלג..

חחחחח ../images/Emo6.gif

אני חייב להודות שיש בזה משהו למרות שאני משתדל לא לתת לזה להשפיע עליי.

הממ...

נגיד לבנות זה יכול להיות אחות.. או רופאה.. הממ גם שוטרת או קצינה... הממ מה עוד.. הא גם מדריכת כושר במכון יכול להיות נחמד... גם שפית יכול להיות נחמד.. במיוחד אם קוראים לה פנלופה קרוז... לבנים אני לא יודע.. ראיתי עכשיו חלק מטרויה.. ( לא ראיתי תסרט.. ) ואני חיב לומר.. שאם הייתי בחורה.. בראד פיט.. נראה הממ לא רע.. אז אולי מתאבק או מתאגרף... כי לא חושב שיש לוחמים עם חניתות היום..

Come Alive

New member
../images/Emo6.gif

כדי שהוא יחזור כל כמה ימים עם פנס חדש, פנים מלאות בחתכים, גוף חבול, ואולי אפילו בלי אוזן?

L y c a n

New member
משהו שעלה לי לראש:

האם הקטע הזה, שיש בן זוג עם מקצוע מסויים שמחפשים, זה מבליט איזה רצון מיוחד? אני אסביר: מי שרוצה כאלה כמו שוטר, מחפשת בעל עם כח וכו', שישלוט בבית? זה מעניין, כי הרי, ידוע ש"תגיד לי מחברייך ואגיד לך מי אתה" ככה זה גם אם בני זוג, מה אומרים?

Come Alive

New member
האמת היא,

שנראה לי שזה די נכון.. נראה לי שעלית פה על משהו..

Zoharrr

New member
לא משנה מה,

העיקר שיהיה חכם מאוד מאוד מאוד... חוכמה מושכת אותי. אינטלגנציה. אני יכולה להתאהב בבנאדם אדם רק כי הוא חכם ומעניין. (ובד"כ,הרוקרים הם החננות האלו עם כל התארים בפיזיקה ואלוהים יודע מה P:)

Cobe Anan

New member
כמו שחבר שלי פעם אמר..

``פריקים זה חננות שלמדו להחזיר``...

L y c a n

New member
מה שמוכיח שוב,

שלא כל הכנסה של מילים לגרשיים, הופכת את הדברים לדברי חכמה..

למעלה