מקצועות סקסיים

Paranoid Eyes

New member
לא בדיוק..

רק נתתי קונטרה, שכנראה אתה כבר נתת ואני בטיפשותי..
לא שמתי לב. בעניין הצומי, אני לא ממש מסכימה. תעשה איתי שלום בית יאללה מה אכפת לך...

מיטללל

New member
../images/Emo26.gif נמחקו פה מספר הודעות../images/Emo36.gif

אחד הדברים שאני הכי אוהבת בפורום שלנו זה האנשים. האווירה. למרות זאת, פעם בכמה זמן, נוצר מצב שאנשים, כתוצאה מחום/שעמום/לחץ דם גבוה, תוקפים אחד את השניה. יש דרך להעביר אי הסכמה. יש דרך לכתוב דעה. אבל לא לעניין לרדת לרמה נמוכה. לא לעניין לשפוט אחד את השניה. לא לעניין לרדת לפסים אישיים. בטח שלא לעניין לקלל. תבינו, בשורה התחתונה, אנחנו פה בגללל שעמום/בשביל הכיף/כתוצאה מעניין. לא בשביל להתעצבן. בטח שלא בשביל לריב. אם אתם רוצים לריב - תעשו את זה לא על גבי הפורום. והכי חשוב - תזכרו שבצד השני, אין רק ניק, יש בן אדם ולפני שאתם לוחצים על "שלח", תחשבו 5 שניות.

Piren

New member
בהתעלמות מהצחוקים שהיו בינכם ../images/Emo13.gif

אני אחזור ואגיד, שאני מכיר (אני חושב) את רוב האנשים שאת מכירה, ואין לי שמץ של מושג למה את חושבת שכולם גיאונים. אם כבר, הרוב המוחלט שם ממש לא אינטלגנטים, וגם הרמה התיכונית היתה סיבוך בשבילם. וממה שראיתי, ככל שהמוזיקה שלהם יותר קיצונית לכיוון כלשהו (בייחוד כלפי דאת' מטאל, וכלפי אימו) האינטליגנציה (הרגילה, לא הריגשית) שלהם נופלת. בכל מקרה, לפחות בחוג שאנחנו מכירים, את טועה... את פשוט מתמקדת באלו שאת זוכרת, ומתעלמת מהרוב האמיתי. אני חושב שאם היית מבלה קצת יותר במוסד, או בהופעות מטאל (ולא, סינרגיה ממש לא מתקרבים לאצבעוני של המטאל), היית חושבת קצת אחרת על הקהל הזה. בכל מקרה, אם ננתח את הפלח אוכלוסיה שאני מכיר באוניברסיטה, נראה שרוב האינטליגנטים (יענתו סטודנטים) אין להם העדפה ספציפית, אבל נוטים לשמוע האוס ופופ. לגבי מזרחית VS מטאל - בתחומי האוניברסיטה, במגמות שאני מסתובב בהן (מדעי המחשב, הנדסת תוכנה, הנדסת מערכות מידע, הנדסת חשמל) יש הרבה יותר אוהבי מזרחית, מאשר אוהבי מטאל. אם כבר, אני מכיר בסך הכל בן אדם אחד, שאשכרה שומע מטאל מלבדי. את צריכה לראות את הפרצופים שאני מקבל כשהפלאפון שלי מצלצל
(Voices של Disturbed
)

Zoharrr

New member
אין לי כוח להתווכח איתך

גם אני צודקת, אני אצא טועה, אין לי כוח, זאת דעתי, תחשבו מה שבא לכם...בחיי... :)

Piren

New member
חחחח

תראי, את יכולה לחשוב מה שבא לך, לי זה נשמע שאת מחשיבה גאונים גם אנשים שהם לא משהו בתכלס. אם את רוצה, את מוזמנת לשלוח לי רשימה של שמות של גאונים שאנחנו מכירים, ואני אדפוק לך רשימה פי 3 באורך עם שמות של חברים שלך שהם ממש לא גאונים

Zoharrr

New member
קפרעליך...אני סחוטה...לילה טוב...

ונסכים על זה שאתה גאון ושומע מטאל D:

מיטללל

New member
חח

הערכתי אותך יותר מזה שמציע "למדוד אורך" כדי להוכיח את הטענה שלו. כמובן, שאני מסכימה עם דנדוש. > צריך לבקש מתפוז לשים אייקון של פיהוק <

Piren

New member
על מה את מדברת?

מה זה קשור למדוד אורך? היא מדברת על קבוצה של אנשים וטוענת שהם כולם גאונים. אני במקרה מכיר את הקבוצת אנשים האלו ויודע בוודאות שממש לא כולם (או אפילו רובם) גאונים. אז הדרך היחידה לפתור את זה שהיא תתן רשימת שמות של הגאונים שהיא מכירה ... הרי הם אלו שגורמים לה לחשוב שכל הפריקים והמטאליסטים גאונים גם ככה. אם לא טרחת להבין מה הולך פה, אל תרדי עלי בבקשה. הערכתי אותך יותר מזו שלא קוראת וכותבת תגובות בכל זאת.

דנדוש20

New member
כל כך חפרתם

כמו בכל קבוצה, יש ויש. כל הכללה היא מטומטמת ורקובה מיסודה.

Dark Muse

New member
../images/Emo127.gif וכל מילה בסלע...

לא כל מי ששומע רדיוהד הוא גאון ולא כל מי ששומע עמיר בניון הוא טיפש... הכללה של "הרוב" בנוגע למוזיקה וצורת לבוש לגבי אינטלגנציה הוא דבר שלא עושים. יצא לי לראות בנות שאוהבות מוזיקת MTV שהן ממש לא טיפשות, ויצא לי לראות בנות שששומעות רוק ולובשת שחור עם שפיצים בצוואר שהן ברמה של נעל בית. בסופו של דבר, מה שקובע אדם חכם,גאון,מיוחד זה האישיות שלו ולא הטעם המוזיקלי או צורת הלבוש. לי יש דעה בנוגע לקיצוניות שבלבוש, אבל זה משהו אחר

Come Alive

New member
אממ..

זה די קשה. הייתי רוצה לצאת עם כדורסלן, אבל אידאלי? אני לא יודעת אם ריח הזיעה התמידי והכביסות התכופות זה משהו אידאלי ממש.. אני חושבת ששוטר זה באמת די סקסי.. פחות עבודת זיעה, פחות עבודה מחוספסת, פחות גבר מקריח עם כרס מתחלק במורד מוט-כאבים.. יותר משליט סדר, מדים יותר סקסיים, יותר יודע מה הוא עושה, פחות זיעה, ויש מצב ליותר סכנה. אז כן, נראה לי שבחרתי בשוטר

../images/Emo4.gif

לפי מה שאני רואה כאן... לא כדאי להמשיך עם ההנדסה
אבל.. כל מי שהיא "מנהלת" של תחום מסויים, זה תמיד מדליק משום מה

למעלה