מקצועות סקסיים

Cobe Anan

New member
רק מה..

עם זה שהוא אמר את זה בצחוק, (וגם אני הבאתי את הציטוט הזה בצחוק), בהרבה מאד מקרים זה דווקא נכון. ברור שלא כל הפריקים כאלה, אבל אתה סתם... אתה סתם... סתם.. קיצר- אלטע זאכען, טוב?

Zoharrr

New member
זה ממש נכון...

בעיקר בארץ שאנשים לא ממש מצליחים להתפרנס רק ממוזיקה, כל תרבות ה"סקס,סמים ורוקנרול" מתה מזמן... יש אלכוהול,סיגריות,סקס,וחננות!!! כל הנגנים של כל הלהקות הם בחיים האמיתיים עורכי דין/מתכנתים/רואי חשבון ובכלל,כל הקהל (פריקים?) הם גאונים... זה ממש מוזר...

L y c a n

New member
סתם סטיגמות הפוכות

יש גם מלא פריקים לא גאונים כמו שיש כאלה שכן. יש גם ערסים שהם אחלה אנשים, נו ו..? כל ניסיון להכליל מלכתחילה הוא נדון לכישלון

Zoharrr

New member
תרשה לי לתקן,לא כולם,רובם.

תשאל אנשים שמסתובבים בחברה הזאת,רוב האנשים האלו הם גאונים.

L y c a n

New member
אין לי מה לשאול, הייתי והסתובבתי..

איזה סוג של גאון?

Zoharrr

New member
תקשיב,

אני מכירה כל כך הרבה אנשים כאלו שהם גאונים, גאונים מתמטיים,אמרתי כבר,מתכנתים,מתעסקים בפיזיקה,חדו"א ברמות מפחידות בשיעורים באוניברסיטה,רוב האנשים האלו הם גאונים.

Piren

New member
לא יודע באיזה סרט את חיה בו

אבל בהתחשב בזה שאני מכיר כמעט את כל מי שאת מכירה מהסצינה (ואף יותר), אני יכול בוודאות להגיד שממש, אבל ממש לא הרוב גאונים. רם הוא ממש לא דוגמה, ומתוך הסצינה, אולי אחד מ-10 לומד באוניברסיטה בכלל (לא שצריך להיות גאון בשביל ללמוד באוניברסיטה).

Zoharrr

New member
אני ממש לא חושבת ככה

אפילו הילדים שעדיין לא הגיעו לאוניבריסטה הם ממש חכמים אורי...

Dark Muse

New member
די לחפור זוהר...

בעיני פריקים הם הצד השני של הערסים. אנשים מטומטמים שמחפשים צומי.

Zoharrr

New member
אוי באמת...

אני לא מתכוונת לפריקים בצובעים את השיער שלהם לוורוד וירוק וצורחים על הגג של עזריאלי, אני פשוט מתכוונת לאנשים שמסתובבים בחוג הזה של רוק ומטאל,שומעים את זה ומגיעים להופעות. ואם לא שמת לב,זה פורום של חפרנים, יש לך בעיה? אתה יכול ללכת.

Dark Muse

New member
אה נכון

כל מי ששומע רוק ומטאל הוא גאון וחכם, כן, נכון צודקת. לפני שאת אומרת לי אם ללכת או לא, אולי תסתכלי טוב על מה את רושמת ותביני כמה מגוחכת את יוצאת.

Paranoid Eyes

New member
חבר'ה.. הרגעו נא.

לא כל מי ששומע כך וכך הוא גאון , ואין לזה קשר למוזיקה. זוהר, אני מכירה מישהו שהוא רחוק מלהיות פריק, רחוק מלשמוע את כל המטאל וכו.. אוהב מזרחית, האוס, פופ וכו... והוא סטודנט בטכניון... תסבירי את זה:) אין פה קשר למוזיקה. אני מסכימה איתך שלרוב, יצא כך שאילו החבר'ה בתיכון שאהבו רוק, הם דווקא אילו שלמדו את המקצועות הריאלים בעיקר, כך זה גם היה אצלי. אבל, אני לא למדתי שום דבר ריאלי.. והייתי האבא והאמא של הפריקים.. אני עדיין, אבל בנורמל:) וגיא, אני קצת לוקחת אישית את ההערה של ה"מחפשים צומי" אני לא יודעת מה לגבי אחרים.. אבל כשאני התלבשתי כמו שהתלבשתי אז והיום.. זה לא כי חיפשתי צומי, זה רק כי אני אהבתי את הסגנון.. את הבגדים.. את האביזרים.. ממש ממש לא קשור.

L y c a n

New member
לא רק היית, את עדיין מוזרה../images/Emo3.gif

Dark Muse

New member
זה תלוי גם בקיצוניות שבדבר...

בסופו של דבר, אנשים שמתאפרים והולכים עם בגדים שנראים כמו ליצנים, הם אנשים שלדעתי מחפשים משהו... אני גם שומע רוק ומטאל, ואף פעם לא הרגשתי צורך להתלבש מיוחד... אני לובש מה שנוח

L y c a n

New member
אתה לא חושב ש..

כל אחד מתלבש איך שהוא רוצה? באותה הרוח ניתן להגיד שאתה שומע למוזיקה הזו, ובניגוד להלך הרוח, מתלבש רגיל ובכך בעצם מחפש צומי?:p

Dark Muse

New member
ברור שכל אחד מתלבש איך שהוא רוצה

השאלה היא מה הוא רוצה בדיוק
ולשאלתך השניה, לא

Paranoid Eyes

New member
שמע..

גם אני לובשת אך ורק מה שנוח לי, ומה שיפה לדעתי. גם אם זה יהיה מראה גותי, או צבעוני מדי. אולי, אילו שמחפשים תשומת לב... הם גם "ערסים" עם הגורמטים המוגזמים? עזוב אותך מותק, לרגע הזכרת לי את הערסים שהפריקים לא היו באים להם טוב בגלל המראה, אז היו מפוצצים אותם מכות.. ככה.. כי בא להם.
יאללה נו בוא נעשה שלום בית.:)

Dark Muse

New member
שלום בית עם מי? הכל בסדר לא? ../images/Emo13.gif

אגב למה שרשמת: "אולי, אילו שמחפשים תשומת לב... הם גם "ערסים" עם הגורמטים המוגזמים?" אז כפי שרשמתי: "בעיני פריקים הם הצד השני של הערסים. אנשים מטומטמים שמחפשים צומי." מה שאומר שאת מסכימה איתי?

למעלה