מרד באח הגדול - הדיירים מתארגנים להדחה עצמית

זה מה שקורה כשאובססיבים

שום דבר לא מעניין אותם, בטח לא העובדות שמדברות בעד עצמן, והעובדה היא שעינב העלתה את הרעיון, אבל מי שקרא להוציא אותו לפועל היה אבא של עינב יוסי בובליל הערב.

rinatt1

New member
אתה תשים לב על מה הגבתי.. וכל פעם על משהו אחר

אמרתי שרנין האשימה את יוסי שהוא הציע את ההדחות ראשון.. אח"כ אמרתי שבטח ההפקה תפיל את זה על יוסי בגלל שרנין אמרה את זה ..כרגיל!! וגם הגבתי על זה שרנין ושיפרה יזמו את השיחה מלכתחילה.... אז זה שאתה לא עוקב זה בעיה שלך לא שלי.. מאמי!!!

א ו ח נ ה

New member
אני מתכוון לחזק רק את יוסי ועינב בהצבעות

מבחינתי התכנית הגיעה לשלב שכבר אני יודע את מי אני רוצה בגמר כל השאר לא מעניינים אותי, ואל תהיו בטוחים שאיתי או וונסה עפים איתי אולי קצת משעמם אבל הטוב לב שיש בו קורץ ללא מעט צופים אני חושב שדווקא צבא בעמדה הכי מסוכנת להדחה ע"י הצופים.

droriko

New member
היום בבוקר כתבת שאתה תצביע לשיפרה

אם תעמוד מול צבר מה השתנה הלילה הזה?

א ו ח נ ה

New member
השתנה ששיפרה העבירה הילוך במשחק

היא לא שבורה ומרוסקת מההתנהגות של צבר, כל עניין המרד בא כדי להעניק לה שבוע נוסף ללא סכנת הדחה מהתכנית וכדי לראות עד כמה היא פופולרית בחוץ, אבל זה ממש לא חוכמה בהדחה רגילה יש סיכוי גבוה שהיא תעמוד מול 2-3 מדיירי הבית ואז הסיכוי שלה לשרוד יהיה נמוך מאוד אני אמרתי שאני אצביע לה אם היא תהיה ראש בראש מול צבר - ואכן זה מה שאני אעשה במידה ונגיע למצב הזה.

קמבילי

New member
רנין יודעת שהדיירים החדשים יודעים עליה הכל

וראו את כל השקרים שלה. היא יודעת שהיא בסכנה, ובאמתלה של "אחדות הוותיקים" ו"זה לא פייר" היא מארגנת לעצמה הדחה של כולם. אבל היא תעוף בכל מקרה.

Yaki J

New member
דרוריקו אולי תרפה? אתה בכח מגיב להודעות שלה

ומנסה להעליב ולריב, אבל יוצא ילד קטן. הספיק לנו NOTי אין צורך בעוד אחד.

יNOT

New member
סייג לחוכמה שתיקה

לא כל דבר דבר שאתם פולטים, מצריך תגובה .

droriko

New member
אני מציין שקמבילי תצביע לאיש הנכון ולא אני

כי אני מחרים את ההצבעות (וקור אלכולם לעשות כמוני) אבל אם מישהו כאן כבר מצביע אז שיצביע לאנשים הנכונים (איתי וצבר)

d a n 6

New member
אני נורא מקווה שרנין תעוף

אתם חושבים שלאיתי יהיה סיכוי נגדה?

droriko

New member
אם הפורום יתגייס לטובתו (מה שנאי מקווה שיקרה)

אז כן

קמבילי

New member
לאיתי בוודאות יש סיכוי, יש לו אהדה

בתור הבחור הטוב והמסכן. הבעיה תהיה אם ונסה תעלה ובעקבות התעלול שלה מאתמול אין לדעת.

Megie

New member
אם אפשר לשאול..

איזה שקרים? בזמן האחרון לא ראיתי מה הולך שם.. היו כמה דברים קטנים כמו אותו מיקרה שרנין הדיחה את עינב ואז עינב אמרה לה שהיא חושבת ששיפרה אמרה תשם שלה בהדחה ורנין שתקה ואז רנין אמרה לה "איך את יודעת?" אז עינב ענתה לה "אני בטוחה שחברים שלי לא יצבעו בי,אני בטוחה שאת שאת איתי ואוהבת אותי מחבקת וכו' לא תלכי ותצביעי נגדי מאחורי הגב שלי ואם כן הצופים רואים הכל והם כבר ידעו מה לעשות.." ואז רנין רצה לאח הגדול ואמרה שהיא "מתחרטת" על כך שהצביעה לעינב וכו'.. מן הסתם שזה צביעות כי היא לא חשבה על מה שעינב אמרה לה לפני וניסתה לתקן את המצב.. בכל אופן האם לחלק הזה התכוונת?

קמבילי

New member
מגי יקרה זו מסכת ארוכה מאד

אין לי כוח כרגע להתחיל לפרט, אני מקווה ש"תשלימי חומר" דרך הפורום.

אז זה שזה רעיון של עינב

שהובא לידיעת הכלל על ידי יוסי ... זה לא משנה לך את הלך המחשבה ? אבל כל סיבה היא סיבה טובה להעליל על רנין לא ? חחחחח....

למעלה