מרד באח הגדול - הדיירים מתארגנים להדחה עצמית

ordiki

New member
מה יעשו להם?

יעמידו אותם להדחה? דווקא מרד זה דבר שעוזר לרייטינג.

בהכנסת הדיירים החדשים הם הצליחו

לעורר את מה שהם רצו בהפקה אקשן ושיהיה מה להראות ביום ראשון

יNOT

New member
../images/Emo4.gif מה כבר יהיה לך לראות ביום ראשון ?

את כל מה שלא מראים לך עכשיו? את השידורים הערוכים של מה שכבר ראית, ואתה יודע שייסלפו את הכל בעריכה מגמתית שתתאים להדחות הצפויות ? את מי יהיה מועמד להדחה?

DoubleN

New member
היא חוזרת ומדגישה

אינספור פעמים לליאון (ולמצלמות) שיוסי הגה את הרעיון

JasPoint

New member
וכמובן שזה לא נכון

הרעיון הזה התגבש אתמול בלילה שרנין, שפרה ועינב היו ערות כל הלילה. כמה נוח להאשים את יוסי, אה רנין?

למה לשקר?

רנין ושפרה רצו להדיח את עצמן וגם עינב דרך אגב. להזכירך: עינב ונין נכנסו אתמול לחדר האח הגדול ואחריהן שפרה. אף אחת מהן לא דיברה אז על הדחה עצמית קולקטיבית. רק שהם דיברו על זה עם יוסי, הוא אמר להם "אתם גברים שנעשה את זה כולנו?" ומזה זה התחיל. ישר אח"כ רנין ושפרה נקראו לחדר האח הגדול. וזה ממש לא פייר שליוסי לא קראו. זה מצביע על כך שמשהו מסריח כאן...

a10a

New member
קראו לרנין כי היא זאת שהתחילה עם כל הרעיון...

וכן היא רצתה לדבר היום עם כולם...רק שליוסי היה את האומץ להגיד את זה.... בכל מקרה רק מזה שהן דיברו על זה אתמול בלילה שלושתן חייבות לעמוד להדחה!! אפילו עינב שאותה אני מאוד אוהבת!! חבל שעינב התחברה לצבועות וריחמה על שפרה עכשיו הן תוקעות לה סכין בגב וחושבות על התחת שלהן!! ובנוסף לזה רנין מנסה להפיל הכל על יוסי!! שאמר רק משפט אחד והיא זאת שלא הפסיקה לדבר על זה!! אם ההפקה תראה רק את הקטע של יוסי ותעשה שזה כאילו היה הרעיון שלו ובגללו כולם עומדים להדחה הפעם אני ממש לא אשתוק!!!!!!!!!!!!!

רנין לא מנסהלהפיל שום דבר על יוסי

היא אמרה באופן ברור "כולנו אשמים, כל אחד ואחד מאיתנו". ומה שהיא אמרה על יוסי זה נכון. אבל בשום פנים ואופן היא לא הטילה את האשמה על יוסי. רק המוח הקודח שלכם יכול לעוות את דבריה בצורה כזאת.

a10a

New member
טוב רוכב כוכבים...תטוס לכוכבים ותישאר שם!!

אתה כבר בעננים אז לא נשאר לך עוד הרבה! רנין במפורש אמרה "רק בגלל יוסי שהציע את הרעיון"!!!! היא כל הזמן עושה נשיקה וסתירה! היא פשוט מגעילה,שקרנית,צבועה ופשוט כלבהההההההההההההההההההההההההה אני ממש מאחלת לה רק רע! והיא היחידה שאני מאחלת לה את זה, כי היא פשוט לא מפסיקה עם הצביעות הזה שזה ממש נמאס!

ברור, כי היא ערביה והגזענות צצה על פני המיים

תמשיכי להתעלם מהעובדה שאם כבר כל מי שצופה בשידורים באינטרנט ובערוץ 20 ראה בבירור שעינב זו שהעלתה את הרעיון הזה שכולם ידיחו את עצמם ואפילו צעקה לשפרה שהיא טיפשה או משהו כזה... על זה שלא היא העלתה את הרעיון הגאוני הזה. אבל לא עינב הציבה את זה כאתגר לכל המתמודדים, כי אם אבא שלה יוסי בובליל, ששאל אותם הערב "אתם גברים שכולנו נעשה את זה?". כך שאם כבר מישהו מרחף בעננים, זו את, לא אני. כי את לא מסוגלת להיות אובייקטיבית ולהיצמד לעובדות. ועוד לעובדות מתועדות שלפחות חצי מדינה צפתה בהן.

a10a

New member
תצפה שוב בקטע של אתמול ואז נדבר!!

ואגב אם תחשוב על זה בצורה אחרת - יוסי גם ככה יודע שהוא יהיה מועמד אז אם נגיד הוא באמת היה מציע את ההצעה זה היה בשביל המועמדים שבטוח יעמדו נגדו כמו שפרה ואולי איתי שכנראה יעמדו מחר להדחה, הוא יודע שהוא ישאר בכל מקרה ולכן אם כולם יעמדו להדחה ייהיה להם(שפרה ואיתי) יותר סיכוי להינצל!!! תחשוב על זה גם בצורה הזאת!!

גיל124

New member
רוכב

אולי אתה תענה לי. למה רנין לא ממהרת לאמר ליוסי ועינב על מה שהאח הגדול אמר לה להעביר לכל הדיירים? יש מצב שהיא תכשיל אותם ויעמידו את עצמם להדחה? אתה נראה לי אחד שמבין

בגלל שאסור שהחדשים ישמעו על זה

ויוסי ועינב נמצאים ליד החדשים. רנין גם ככה תכננה לספר לעינב והיא בטוח תעשה את זה עד מחר בערב.

24שעות1

New member
בשיחה עם ליאון בשירותים הפילה בגדול

הזכירה פעמים רבות שזה התחיל מיוסי חזרה על זה מספר פעמים רב מול המצלמה ואחר כך המשיכה כן גם אנחנו הסכמנו לרעיון וליאון שואל אבל את ושיפרה לא תודחו זה הכי חשוב לי

למעלה