מרד באח הגדול - הדיירים מתארגנים להדחה עצמית

היא לא מנסה להפיל אותו

מה שהיא אמרה זה נכון. יוסי העלה את הרעיון של ההדחה הקולקטיבית. הוא הציב את זה לכולם כאתגר.

a10a

New member
רוכב הכוכבים אתה ממש לא מעודכן..תתחיל לראות

בלילה!! חפש הקלטה של היום ב4 בבוקר...את השיחה של רנין עינב ושפרה.. שם הרעיון התחיל ומי הציעה אותו???? רניןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן עכשיו שהיא מבינה שזה לא רעיון טוב ומסוכן היא ישר מפילה אותו על יוסי!! היא בטוחה שאנשים ראו בצהרים ולא ב4 בלילה ולכן היא חושבת שאנחנו מפגרים!!!! חייבים להפיץ את ההקלטה של 4 לפנות בוקר..מי מקליט??????????? מי שכן חייב לעלות את זה ליוטיוב....יש לי תחושה שההפקה תעשה תרגיל ותראה רק את הקטע של יוסי ותעמיד את יוסי ואת מי שבא לה להדחה!! אתם תראו שזה מה שיקרה!!!

ראיתי אתמול כל הלילה והבוקר צפיתי בהם

למעשה אני זה שעדכנתי בבוקר בפורום לגבי מה שהתרחש בלילה, תחפש בארכיון ותראה.

SharonPL

New member
זה נכון גם אני ראיתי את השיחה הזאת ../images/Emo26.gif

רנין ועינב ישבו על הספה בסלון בערך בארבע בבוקר ומישהי מהן העלתה את זה ואז שפרה באה והן הציעו לה את זה והיא אמרה שהיא בפנים. אני לא יודעת אם זאת הייתה השיחה הראשונה על זה, אולי באמת יוסי גם הציע את זה לפני כן או אחרי כ,ן אבל השיחה הזאת התקיימה בוודאות.

ראיתי את זה אבל אז הן דיברו רק על עצמן

לא על כולם. הן אפילו נכנסו עם זה לחדר של האח הגדול ולא יודע מה היה שם כי לא הראו. אבל שהם יצאו משם הם דיברו על זה שיש אח גדול חדש ויש לו קול סקסי, רנין בכלל היתה מעולפת מהקול שלו ולא הפסיקה לדבר עליו, אבל גם עינב.

גיל124

New member
רוכב הכוכבים

נכנס לפורום ברגע שאינה נכנסה לתוכנית לא? אני רואה שהוא בעניין שלה ומגן עליה

בולשיט. נכנסתי עוד לפני זה ואתה יכול לבדוק.

ומה קשור עכשיו אינה? אנחנו מדברים על רנין עינב ושפרה...

גיל124

New member
נכון לא קשור

מביעה דיעה ללא שום קשר, על מי מדברים. מותר לי

a10a

New member
מול בלילה לעינב שכל אחד יעמיד את עצמו..

להדחה. עינב הסכימה ואז גם שפרה הן הלכו לאח הגדול ב4 בבוקר ואמרו לו שהן חושבות לעשות את זה! היום יוסי אמר בחוץ "אם יש לכם אומץ ..כל אחד את עצמו" אבל זה היה היום!!! אחרי שרנין כבר אמרה לו מה שהן עשו אתמול בלילה! רק שיוסי עשה את זה בפורום יותר גדול! ועכשיו שצבר אומר שהוא מתנגד ומתעצבן, הן מתחרטות והולכות לאח הגדול שאומר להן לשמור על הכללים! עכשיו צבר רנין ושפרה פוחדים שיעמידו אותם להדחה בכל זאת, רנין מנסה להפיל את כל האשמה על יוסי שהוא זה שהציע את הרעיון ושהכל באשמתו.......בקיצור רומזת שהוא זה שצריך להענש! פשוט בחורה מגעילההההההההההה היא מחממת את כולם על יוסי שבעצם ההצעה היתה שלה!!! חייבים להראות את הקטע של אתמול בלילה שהציעה את הרעיון ואז לאחר מכן את הקטע שיוסי אחר רק הרבה שעות אחריה!! הבחורה הזאת פשוט מגעילה!! אבל אני בטוחה שהאח הגדול אמר לה לעשות את זה כדי שיוסי יעלה בטוח להדחה כדיח להרוויח כסף כרגיל!!

לא יאומן איך אתם מעוותים הכל...

אתמול לא דיבר אף אחד על זה שכולם יעמידו את עצמם להדחה, הרעיון עלה רק היום. אתמול רק שפרה רנין ועינב רצו להעמיד עצמן להדחה. הן בכלל לא דיברו על כל השאר. אז למה סתם להמציא המצאות?

JasPoint

New member
רנין שוב מצטיירת רע מאוד היא שוכחת שהכל מתועד

עלק הרעיון של יוסי... נכון שהוא עודד אותם אחרי שסיפרו לו אבל זה התחיל ממנה, עינב ושפרה.

דנה1982

New member
צבר יצא קצת פארש

הוא מתייחס לשפרה ורנין בזלזול על כל הקטע של ההדחה העצמית. הוא דיבר לשפרה בטון נוראי ובגלל זה היא עזבה אותו בחוץ ונכנסה לאזור של המדרגות. הוא מעצבן אותי, וזה חדש כי עד לפני יומיים מאוד אהבתי אותו. חבל, צבר. במקום לחבק את שפרה ולהבין שדווקא אנושיות, חום וקרבה עם בחורה (גם עם ונסה או עינב) זה משהו שיכול להעלות את המניות שלו אצל הקהל.

צבר הוא אידיוט. הוא וונסה דפקו להם את התוכנית

הם יכלו לצאת כולם גדולים, אבל צבר הזה פחדן ונמושה. כנראה שבובליל צדק לגביו.

TLV GUY2

New member
צבר וונסה נטו מפחדים לעמוד להדחה

יודעים שהם יכולים לעוף בקלות והכל מאינטרס בסופו של דבר.

Lomsahne

New member
איזה שטויות...

צבר יודע שהוא על הגריל בכל מקרה ואין לו מה להפסיד.להפך הוא אמור להיות בעד הצעד הזה אבל כנראה שעוד לא הכרת את צבר שהוא איש של עקרונות וזה מה שאני הכי אוהב בו.

droriko

New member
למה אידיוט? כי הוא לא נגרר אחרי כולם?

כי גם במצב כזה הוא טורח לשחק ולארגן מניפולציה כנגד עינב?

דנה1982

New member
כאן הטעות שלך, דוריקו

האחדות של הדיירים הותיקים מאוד הגיונית. גם עינב מעדיפה לדחות את הדחתה של שפרה ב-4 שבועות עד לאחר שיודחו כל החדשים. כי גם עינב יודעת שזה לא הוגן ששפרה תודח לאחר 60 יום, בזמן שטיפוסים כמו חגית, שחר, אינה ויוני נכנסים מבחוץ, נהנים מחסינות וגם מאיימים עליהם. צבר צריך לעשות את אותו הדבר. צבר צריך להצטרף לשפרה, רנין ולאון, כי הם מבינים טוב מאוד שזה לא הוגן להכניס דיירים חדשים ולהגן עליהם.

droriko

New member
אז זה מה שאת מעדיפה?

ש-4 שבועות נשב רגל על רגל מול המסך ונראה באופן הכי צפוי ומשעמם את החדשים עפים אחד אחרי השני? אם את חושבת שמישהו ישאר לצפות בתוכנית אחרי שה-4 שבועות יעברו את טועה טעות מרה.

למעלה