אני חייבת לכתוב דוגרי, גילעד, שאני מקבלת
שיש לך צורך פנימי חזק לחפור דברים ברשת ולהביא לכאן ולנסות להשיג בעזרתם משהו, אם כי לא למרי ברור לי בדיוק מה. אני מכבדת את הצורך הזה שלך, אך חייבת להודות שאני לא שותפה לו. אני לא יכולה ולמען האמת גם ממש לא מעניין אותי להבין הלך מחשבה של אישה שאני לא מכירה ושאין לי מושג מה היו נסיבות חייה, יחסים עם אמה, אישיותה וכו'. אני בטוחה שאילו הייתי שמה לעצמי עכשיו למטרה למצוא ברשת (או במקום אחר) כל מיני דברים קשים שילדים כותבים על הוריהם הביולוגיים או שהורים כותבים על ילדיהם או שאחים כותבים על אחים וכו', לא הייתה לי בעיה למצוא. אך אני לא רואה שום סיבה לעשות זאת. מעבר לזה שזה לא ממש מעניין, אני אישית גם לא רואה במה זה יכול להועיל לי. העובדה שאני אמא לילדים או בת להוריי לא גורמת לי להתעניין בכל הבעיות בעולם שעלולות לצוץ ביחסים בין הורים לילדים. העובדה שאני נשואה (ושבעבר הייתי נשואה למישהו אחר והחלטתי שלא מתאים לי והתגרשתי) לא מביאה אותי לחפש את כל הבעיות שיכולות להיות בין בעלים לנשים. כשיש לי בעיות קונקרטיות, אני מחפשת דרכים לפתור אותן, אך אני לא מחפשת לדעת על כל מערכות היחסים שהשתבשו בעולם ועל כל הבעיות בעולם שיכולולת לצוץ, בדיוק כמו שאני לא לומדת מראש על כל המחלות בעולם שבני משפחתי עלולים לחלות בהן אי פעם ואיך אנשים אחרים סבלו מהן והתמודדו איתן, אלא רק במקרים שחלילה מישהו מיקיריי אכן חלה או שיש סימנים שעלול לחלות במחלה הזאת.
אז מצטערת, אבל אין לי ממש מה לעשות או מה להגיד על הציטוט שהבאת, לא לטוב ולא רע. אין לי דעה או רגש מיוחדים בעניין. אין מספיק מידע כדי להתחיל בכלל להתייחס לדברים, וגם לא מספיק מעניין כדי למצוא מידע כזה. אם מחפשים, ברחבי הרשת אפשר למצוא כל דבר. השאלה למה.