דיברגנט חדש
Well-known member
לא מכחיש וגם עומד מאחורי דבריי, קרא לזה "הערה הומופובית מובהקת" ואני אקרא לזה מציאות.דיבר, איש יקר
כתבת מפורשות שלא יראו שרק הומואים רוקדים, את זה לא תוכל להכחיש.
זו הערה הומופובית מובהקת.
כל השאר חסר ערך.
לא מכחיש וגם עומד מאחורי דבריי, קרא לזה "הערה הומופובית מובהקת" ואני אקרא לזה מציאות.דיבר, איש יקר
כתבת מפורשות שלא יראו שרק הומואים רוקדים, את זה לא תוכל להכחיש.
זו הערה הומופובית מובהקת.
כל השאר חסר ערך.
דברי.לא מכחיש וגם עומד מאחורי דבריי, קרא לזה "הערה הומופובית מובהקת" ואני אקרא לזה מציאות.
טעות בידך, לא אני ההומו, אלא אתה ולכן זה יושב עליך חזקדברי.
בימי ציד המכשפות של סנטור מקארתי, בלשים מתדפקים על דלת אדם.
הוא פותח הדלת.
הם "באנו לעצור אותך. אתה קומוניסט".
הוא "אבל אני אנטי-קומוניסט".
הם "לא משנה לנו איזה מין קומוניסט אתה".
הומופוב, או הומופיל - לא משנה איזה מין הומו אתה...![]()
כן, אני באמת סוג של הומו...Homo sapiens...ואם אינך Homo, אזי אתה לבטח לא יותר מסתם Primate...טעות בידך, לא אני ההומו, אלא אתה ולכן זה יושב עליך חזק![]()
אכן ולא התפתחת מאזכן, אני באמת סוג של הומו...Homo sapiens...ואם אינך Homo, אזי אתה לבטח לא יותר מסתם Primate...
Homo sapiens הוא המין האנושי המצוי (Extant) עתה.אכן ולא התפתחת מאז![]()
הוא האב הקדמון שלנו ואנו תת קבוצה שלו שנקראת אדם נבון מודרני.Homo sapiens הוא המין האנושי המצוי (Extant) עתה.
Primates הוא שם קבוצי למגוון מינים גדול יותר...
אולם הכחשת שאתה הומו.הוא האב הקדמון שלנו ואנו תת קבוצה שלו שנקראת אדם נבון מודרני.
ידוע שאדםאולם הכחשת שאתה הומו.
אם אינך הומו אזי אתה סתם פרימאט...
אני homo sapiens ועמדת המוצא שלי היא שגם אחרים כמוני...עד שהם מוכיחים כי טעיתי בהם...ידוע שאדםחושב שכולם כמותו, כך שאם אתה הומו, אתה חושב שכולם כמותך
![]()
אתה נשארת כאב הקדמון שלך ולא התפתחת לקבוצה שלנואני homo sapiens ועמדת המוצא שלי היא שגם אחרים כמוני...עד שהם מוכיחים כי טעיתי בהם...
אינני טוען דבר אלא מניח שאחרים כמוני.אתה נשארת כאב הקדמון שלך ולא התפתחת לקבוצה שלנו![]()
לא, אחרים התקדמו לקבוצה התבונית.אינני טוען דבר אלא מניח שאחרים כמוני.
מי שמפריך הנחה זו הם אחרים, לא אני...![]()
בלשון סגי נהור...כשם ש"רב אור" הוא כנוי לעיוור...לא, אחרים התקדמו לקבוצה התבונית.
מוזר שאתה משתמש במונחים שאין לך, אפילו, מושג קלוש מה הם מציינים, אחרת לא היית כותב את אשר כתבת על הקבוצה התבונית שנולדה מהאב הקדמון.בלשון סגי נהור...כשם ש"רב אור" הוא כנוי לעיוור...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחאני מאמין שזה תחת פרויקט בית ספרי של כיתות רוקדות.
לדעתי, זה פרויקט חשוב, מקרב בין המינים וגם מראה שלא רק הומואים רוקדים.
התייחסתי לריקודים אציליים כדוגמת בלט וריקודים סלוניים ובבלט זה עוד יותר מובהק.חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
OMG
פרוייקט שלם רק כדי להראות ש"שלא רק הומואים רוקדים", מה יגידו אברכי וצעירי החסידים הרוקדים כמו מטורפים בחתונות, או חסידי הבראסלאבער הרוקדים ומחבקים עצים, הפכת אותם להומואים בשניה.
"אציליים"?התייחסתי לריקודים אציליים כדוגמת בלט וריקודים סלוניים ובבלט זה עוד יותר מובהק.
יש המון ריקודים שגם גברים רוקדים, כמו ברייקדאנס, היפ הופ, קפוארה וגם האברכים שנתת כדוגמה.
אכן, לדוג', בלט הוא ריקוד אצילי. במקורו מגיע מחצר המלוכה של איטליה במאה ה15, שם המלכה טיפחה אצילות צעירות לרקוד. משם הריקוד התפשט לצרפת ולרוסיה, ורכש את הדיוק והטכניקה שאנחנו מכירים היום."אציליים"?
בלט - אולי. דלת העם לא "השקיע" בבלט ולא עסק בו.אכן, לדוג', בלט הוא ריקוד אצילי. במקורו מגיע מחצר המלוכה של איטליה במאה ה15, שם המלכה טיפחה אצילות צעירות לרקוד. משם הריקוד התפשט לצרפת ולרוסיה, ורכש את הדיוק והטכניקה שאנחנו מכירים היום.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.