מר שללאשוילי הוא מורה לריקוד בבית ספר ומואשם במגע חשוד עם תלמידותיו, אבל, זה לא מה שמענין

certified.woke

Well-known member
צר לי, אך זה טייפ קאסט שלך ושלו וזה הוסבר לך מעלה.
אל לך להצטער.
בצלמך, ואסביר:
אתה מנסה לצייר אותי מבלי שראיתני אי-פעם ואתה עושה זאת בצלמך.
כשהאנושות היתה פגאנית, האמינה בקיום אלים - ציירה או כיירה את האלים בדמות אדם באמצעות תרפים, פסלים, פסלונים, פיגורינות - הבעל בדמות גבר, עשתורת אשתו בדמות נקבה, לפעמים גם את צאצאיהם כילדים.
זה אך טבעי, אנושי.
איש לא זכה לחזות באלים עצמם, אבל "ידעו" כיצד ליצגם חזותית בציורי-קיר, טבלאות אבן וכמובן פסלים, פסלונים, פיגורינות.
היצוג החזותי "נאסר" משהשתלטו האמונות המונותאיסטיות והודגשה היותם של האלים לא-מוחשיים, אי-מטריאליים, מופשטים (וזה עורר בעיות תפישה אחרות).

שורה תחתונה: כשאתה מנסה לתאר משהו שלא ראית - תעצב אותו מבלי משים בצלמך...

דיברגנט חדש

Well-known member
אל לך להצטער.
בצלמך, ואסביר:
אתה מנסה לצייר אותי מבלי שראיתני אי-פעם ואתה עושה זאת בצלמך.
כשהאנושות היתה פגאנית, האמינה בקיום אלים - ציירה או כיירה את האלים בדמות אדם באמצעות תרפים, פסלים, פסלונים, פיגורינות - הבעל בדמות גבר, עשתורת אשתו בדמות נקבה, לפעמים גם את צאצאיהם כילדים.
זה אך טבעי, אנושי.
איש לא זכה לחזות באלים עצמם, אבל "ידעו" כיצד ליצגם חזותית בציורי-קיר, טבלאות אבן וכמובן פסלים, פסלונים, פיגורינות.
היצוג החזותי "נאסר" משהשתלטו האמונות המונותאיסטיות והודגשה היותם של האלים לא-מוחשיים, אי-מטריאליים, מופשטים (וזה עורר בעיות תפישה אחרות).

שורה תחתונה: כשאתה מנסה לתאר משהו שלא ראית - תעצב אותו מבלי משים בצלמך...
לא ניסיתי לצייר אלא ציירתי אותך עפ"י חברך ששם לנו תמונה שלו וכפי שנאמר, הראה לי מי חברך ואגיד לך מי אתה |נחמה|

דיברגנט חדש

Well-known member
ציירת בצלמך והטרוף שם בשבעה העמודים, שהפגנת יותר מפעם אחת בעבר - מעיד כאלף עדים על עכוב התפתחותי...
זה שתחזור על הדברים לא ייעשו אותם נכונים בעוד העובדות מראות אחרת, כמו לדוג', שבגילך המופלג ניסית להשלים בגרויות, כנראה ללא הצלחה |נחמה|
לא סתם, קוראים למבחן זה, מבחן בגרות :)

certified.woke

Well-known member
זה שתחזור על הדברים לא ייעשו אותם נכונים בעוד העובדות מראות אחרת, כמו לדוג', שבגילך המופלג ניסית להשלים בגרויות, כנראה ללא הצלחה |נחמה|
לא סתם, קוראים למבחן זה, מבחן בגרות :)
חמור נושא-תעודות כושל, העובדות מראות כי עקב אינפנטיליותך תהיה לעולם פגיע לתעלולי.
לא סתם קוראים לזה מבחן בגרות...:) |נחמה|

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
חמור נושא-תעודות כושל, העובדות מראות כי עקב אינפנטיליותך תהיה לעולם פגיע לתעלולי.
לא סתם קוראים לזה מבחן בגרות...:) |נחמה|
היבלת מאוד כואבת? |חבול| חייך חסרי תכלית, משיב לי, אפילו ב-3 בבוקר, נמצא בפורומים |נחמה| יאללה, כישלון חסר חיים, תוך 30 שניות, אני רוצה לראות מענה :)
לוזר שעובד בעבודה שחורה בלילות ומשבש את שעות שינתו |נחמה|
ככה זה שלא לומדים |טמבל|

certified.woke

Well-known member
היבלת מאוד כואבת? |חבול| חייך חסרי תכלית, משיב לי, אפילו ב-3 בבוקר, נמצא בפורומים |נחמה| יאללה, כישלון חסר חיים, תוך 30 שניות, אני רוצה לראות מענה :)
לוזר שעובד בעבודה שחורה בלילות ומשבש את שעות שינתו |נחמה|
ככה זה שלא לומדים |טמבל|
נו, עברת לשמוש בגופן מודגש.
מתי תעבור גם לגופן מוגדל?
ומתי תצרף צלום מקום מגוריך?
"תוך 30 שניות אני רוצה לראות מענה" הוא statement ילדותי, צפוי, אולם צפיתי גם ל"דיברגנט חדש שׁוׂלֵטטטט..." שלא הגיע.
אגב, ד"ש חמה לעמך...

דיברגנט חדש

Well-known member
נו, עברת לשמוש בגופן מודגש.
מתי תעבור גם לגופן מוגדל?
ומתי תצרף צלום מקום מגוריך?
"תוך 30 שניות אני רוצה לראות מענה" הוא statement ילדותי, צפוי, אולם צפיתי גם ל"דיברגנט חדש שׁוׂלֵטטטט..." שלא הגיע.
אגב, ד"ש חמה לעמך...
מגיע לך, שתישרף בגהנום, זבל כימי שכמותך, מערב הורים ולא בפעם הראשונה, עלוב נפש והלוואי שייפול עליך טיל ושלא תקבל את 72 הבתולות שאתה מייחל להם בעודך בתול ערירי שאף אחת לא פוזלת לעברו, פשוט בא לי להקיא ממך ועליך 🤮
פח מלא.png

דיברגנט חדש

Well-known member
לא אשמתי שאתה כותב בכתיב חסר ללא ניקוד ועובר על התקנות של האקדמיה (דבר הזר לך |נחמה|) ללשון שקבעה שכתיב ללא ניקוד הוא כתיב מלא |אקדמאי|
דבריי.png

certified.woke

Well-known member
לא אשמתי שאתה כותב בכתיב חסר ללא ניקוד ועובר על התקנות של האקדמיה (דבר הזר לך |נחמה|) ללשון שקבעה שכתיב ללא ניקוד הוא כתיב מלא |אקדמאי|
צפה בקובץ המצורף 123120
זה משהו חדש יחסית, כעשור ומשהו בלבד, "כניעה" לרחוב של האקדמיה ללשון העברית.
הכתיב הזה לא נראה מעולם קודם לכן.
כל בר-אורין זע בכסאו באי-נחת למראה "חדוש" זה.
ההכרעה בין דְבָרִי לדְבָרַי נעשית על פי ההקשר, על פי הטקסט סביב.
זו אולי בעיה לעולים חדשים, אך אינה מצדיקה השחתת הכתיב.
השלב הבא - הכשרת "(אני) יקרא" במקום "אקרא"...

נערך לאחרונה ב:

eקא זו או

Well-known member
אתה צודק, יש מחסור חמור של בנים בתחום הזה :( יוצא שבנות רוקדות עם בנות כי אין להם בני זוג.
מטרת פרויקט כיתות רוקדות היא להלהיב את הבנים, ללמד אותם צעדים ראשונים, איך לאחוז בת זוג בריקוד, לשבור את הקרח בין בנים לבנות בגיל הזה, יש במהלך הריקוד חילופי זוגות רבים בכדי להתנסות כמה שיותר.
הפרויקט מיועד לכיתות ד' וחלק מבתי הספר עושים אותו בכיתה ה'.
מפרסמים את הפרויקט כריקודים סלונים בשביל שילכו אח"כ לחוג ריקודים סלוניים, מהפרויקט הם נשלחים לחוג לריקודים סלוניים, שם הם לומדים הכול מהתחלה, שם מתאימים לכ"א בן/בת קבועים שמתחרים בתחרויות.
OMG
כמה תלמידים שלי, לא הומואים, מעליות בריה"מ המפוארות היו רקדנים בתחרויות ריקוד בינלאומיות.
מה רע בריקוד? במה התעמלות טובה יותר?

OMG
כמה תלמידים שלי, לא הומואים, מעליות בריה"מ המפוארות היו רקדנים בתחרויות ריקוד בינלאומיות.
מה רע בריקוד? במה התעמלות טובה יותר?
היכן כתבתי שרע בריקוד? האחרונה שיכולת לפנות אליה בעניין זה אני, כרקדנית ריקודים סלוניים לשעבר, לרבות השתתפות בתחרויות הן בארץ והן בחו"ל.
גם לא מובן, למה הדגשת בפניי שהיו גם לא הומואים?

eקא זו או

Well-known member
היכן כתבתי שרע בריקוד? האחרונה שיכולת לפנות אליה בעניין זה אני, כרקדנית ריקודים סלוניים לשעבר, לרבות השתתפות בתחרויות הן בארץ והן בחו"ל.
גם לא מובן, למה הדגשת בפניי שהיו גם לא הומואים?
שורשר אלייך בטעות.
כרוקד ריקודים סלוניים, כרקדן מקצועי לשעבר חובב בנות מושבע, הסטיגמה על גברים רוקדים :) אבל שורשר אלייך בטעות.

אל תעוף על עצמך, אינך יכול להעליב איש.
מטרת האגודה - רקודים סלוניים כליבה.
קרא את תגובתי לדיברגנט, הוא צודק במה שכתב לך.
ילדים אלה אולי יגדלו להיות אהבלים בוהים בתכניות ריאליטי "רוקדים עם כוכבים".
לא שיש, אלא כשיש.
הצחקת אותי, החלק של הריקודים הסלוניים הוא מינורי בתוכנית, גם יש לך שני שופטים שכמעט ולא מבינים כלום בריקודים סלוניים, גם כאשר עושים את עצמם מבינים והבולט ביותר הוא דויד דביר שפולט המון שטויות שאנה ארונוב מתקנת אותו והוא בשלו.
כל ההרמות הן גימיקים, אין הרמות בריקודים סלוניים, זה לא החלקה על הקרח, לא ריקודים מודרניים שזהו תחום התמחותו של דויד דביר.
רק שלא תבין לא נכון, מאוד יפה לראות את הריקודים בתוכנית, אני סאקרית של התוכנית, אולם קשר ביניהם לריקודים סלוניים הוא מיקרי לחלוטין.

למעלה