דיברגנט חדש
Well-known member
ברור, אנחנו אשמים ולא המפלצות שלךבאשמתנו...מי שאינו יכול להשלים עם אשמתנו - יחזור על שגיאותיו...
כולי תקווה שאין לך ילדים
ברור, אנחנו אשמים ולא המפלצות שלךבאשמתנו...מי שאינו יכול להשלים עם אשמתנו - יחזור על שגיאותיו...
וזה שהיה סך הכל מאחז-עיניים זריז ידיים עושה אותו גבור תרבות בעיניך?חזר ב־2016 מ־46 שנה בחו"ל, רובן באנגליה, טוען שלמרות שהיה לו שם טירה, אף פעם לא הרגיש בבית וחסרה לו האנרגיה של ישראל.
לא נקיתי איש מאשמה.ברור, אנחנו אשמים ולא המפלצות שלך
כולי תקווה שאין לך ילדים![]()
מאחז עיניים? את הכסף הגדול שלו עשה מגילוי אסדות נפט.וזה שהיה סך הכל מאחז-עיניים זריז ידיים עושה אותו גבור תרבות בעיניך?
ברור שזה כשלון שלנו, אך לא מסיבת פרו מפלצתות שלך שציינת, מה שמראה כפי שנאמר עליך ממזמן, אתה לא יהודי.לא נקיתי איש מאשמה.
זהו כשלון שלנו בדיוק כמו כשלון מלחמת יום-כפור...קונספציה...
אין שום בעיה לגלות אסדות נפט.
שמת לב שאתה סותר את עצמך?אין שום בעיה לגלות אסדות נפט.
תן לי הליקופטר ואגלה אותן...רמז - הן צפות בגלוי.
גלר לא גלה ולו טפת נפט אחת.
בערמומיותו, הצהיר כי ביכלתו לגלות היכן אין נפט.
גלוי שדה נפט והפקה ממנו הם עסק יקר ביותר ומעין הימור גבוה.
חברות נפט החליטו להעזר בו והטיסו אותו מעל אזורים שונים ברחבי העולם, הוא הצביע על מקומות בהם אין נפט ואיש לא קדח שם על מנת להפריכו.
אורי גלר...ממש עלבון לתבונה האנושית...
צברת מוניטין של בוט איראני.אשר ליהדותי...ובכן אינך מצוי בפוזיציה המסמיכה אותך לחלק ציונים ביהדות.
אם להיות יהודי פרושו להיות מֶנְטְשׁ (יידיש, בן אדם) אזי אינך יהודי בעצמך...
לא, לא שמתי לב. היכן הסתירה?שמת לב שאתה סותר את עצמך?
כתבת "אין שום בעיה לגלות אסדות נפט..." ואח"כ כתבת את הדבר הנכון "גלוי שדה נפט והפקה ממנו הם עסק יקר ביותר ומעין הימור גבוה."
אם זה היה כזה קל, זה לא היה הימור גדול.
צברת מוניטין של בוט איראני.
אכן התכוונתי לשדה נפט.לא, לא שמתי לב. היכן הסתירה?
טענת "את הכסף הגדול שלו עשה מגילוי אסדות נפט".
עניתי "תן לי הליקופטר ואגלה אותן...רמז - הן צפות בגלוי".
רגע...נראה כי אינך יודע מהי אסדה (oil rig) וסבור שמדובר בשדה (oil field) עקב הדמיון הפונטי העברי בין המלים.
אסדת נפט - גלויה, שדה נפט - סמוי וטעון גלוי.
אני לא יהיר כמוך בשביל לשפוט אם כל לקוחותיו אהבלים, אני מניח שלא, בדיוק כפי שאני לא שופט ולא מחשיב כאהבלים פרופסורים שמאמינים בקיומו של אל.גלר לא גלה טפת נפט אחת. הוא תעתע בלקוחותיו האהבלים והורה להם היכן לא לחפש.
זאת גם אני יודע לעשות ובתעריפים אטרקטיביים יותר.
מה הקשר? לא אני הדבקתי לך את זה, רק קורא תגובות של גולשים שציינו זאת.צברתי מוניטין של בוט אירני?
משמע אזלו מליך.
ידוע לי שקיבל אזרחות מקסיקנית כאות הוקרה על כך שהצליח לאתר בהצלחה נפט ומתכות יקרות עבור חברת הנפט הלאומית של מקסיקו "Pemex".אגב, גלר נסה בעקביות להשתיק בקורות באמצעות תביעות דבה אך הפסיד בכולן.
הצלחתו - רק הודות לאהבליות המין האנושי...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.