דיברגנט חדש
Well-known member
לא אני קופץ להגן עליהם בכל הזדמנות כשם שהרינגטון קופץ להגן על החרדים שלו.אין לי אף מוסלמי.
המוסלמים הם "שלי" לא יותר משהם "שלך"...
לא אני קופץ להגן עליהם בכל הזדמנות כשם שהרינגטון קופץ להגן על החרדים שלו.אין לי אף מוסלמי.
המוסלמים הם "שלי" לא יותר משהם "שלך"...
איסלאם אינו מענין אותי במיוחד. כל האמונות חסרות ערך במדה שווה.לא אני קופץ להגן עליהם בכל הזדמנות כשם שהרינגטון קופץ להגן על החרדים שלו.
אולי לא מעניין אותך איסלאם, אך מעניין אותך אלו שמאמינים בזה.איסלאם אינו מענין אותי במיוחד. כל האמונות חסרות ערך במדה שווה.
דכוי מחשבה חפשית, הגבלת חפש הבטוי ואפליה - אינם מסבים לי נחת. לאחרים הם מסבים...והם גם נהנים ליטול חלק ולהוסיף עליהם.
אדם נחות חייב למצא מישהו שניתן לישם עליו אדנות...פן יהיה מר-נפש...
לא!
אבל המיעוטים האלו הם מאמינים בקיום אל, אז למה אתה מסנגר עליהם?לא!
אינני מעריך מאמינים בקיום אֵל. כל אמונה, ואינני מתענין במאמינים בעולם. המאמינים הם פשוט אידיוטים.
אני טוען כי ההצקה הבלתי פוסקת למעוטים בישראל היא פרי רגשי נחיתות.
אדם אסרטיבי אינו מתעסק בזאת...
אין לאמונתם קשר עם התיחסותי אליהם...קהי-חושים לא יבינו זאת...אדם צריך להיות מסוגל לזהות התעמרות, אי-צדק...אבל המיעוטים האלו הם מאמינים בקיום אל, אז למה את המסנגר עליהם?
היכן אתה רואה אי צדק?אין לאמונתם קשר עם התיחסותי אליהם...קהי-חושים לא יבינו זאת...אדם צריך להיות מסוגל לזהות התעמרות, אי-צדק...
באשמתנו...מי שאינו יכול להשלים עם אשמתנו - יחזור על שגיאותיו...היכן אתה רואה אי צדק?
אם כבר להפך, את בנותנו אנסו, את ילדנו רצחו, את אזרחינו עינו ומנעו מהם צרכים הומניטריים בשעה שהמפלצות שלך קיבלו גם בשביל החטופים.
ברור, אנחנו אשמים ולא המפלצות שלךבאשמתנו...מי שאינו יכול להשלים עם אשמתנו - יחזור על שגיאותיו...
וזה שהיה סך הכל מאחז-עיניים זריז ידיים עושה אותו גבור תרבות בעיניך?חזר ב־2016 מ־46 שנה בחו"ל, רובן באנגליה, טוען שלמרות שהיה לו שם טירה, אף פעם לא הרגיש בבית וחסרה לו האנרגיה של ישראל.
לא נקיתי איש מאשמה.ברור, אנחנו אשמים ולא המפלצות שלך
כולי תקווה שאין לך ילדים![]()
מאחז עיניים? את הכסף הגדול שלו עשה מגילוי אסדות נפט.וזה שהיה סך הכל מאחז-עיניים זריז ידיים עושה אותו גבור תרבות בעיניך?
ברור שזה כשלון שלנו, אך לא מסיבת פרו מפלצתות שלך שציינת, מה שמראה כפי שנאמר עליך ממזמן, אתה לא יהודי.לא נקיתי איש מאשמה.
זהו כשלון שלנו בדיוק כמו כשלון מלחמת יום-כפור...קונספציה...
אין שום בעיה לגלות אסדות נפט.
יהודי לא יכול לכתוב שאנו אשמים שבנותנו נאנסו, ילדנו נרצחו ואזרחינו עונו"אשר ליהדותי...ובכן אינך מצוי בפוזיציה המסמיכה אותך לחלק ציונים ביהדות.
אם להיות יהודי פרושו להיות מֶנְטְשׁ (בן אדם) אזי אינך יהודי בעצמך..."
לענ"ד אפילו אחד כאן לא יכול לשפוט יהדותו של זולתו.
שיפשפשו במילתם ויפסיקו להתעסק במילות אחרים. [הומואים לטנטיים]
שמת לב שאתה סותר את עצמך?אין שום בעיה לגלות אסדות נפט.
תן לי הליקופטר ואגלה אותן...רמז - הן צפות בגלוי.
גלר לא גלה ולו טפת נפט אחת.
בערמומיותו, הצהיר כי ביכלתו לגלות היכן אין נפט.
גלוי שדה נפט והפקה ממנו הם עסק יקר ביותר ומעין הימור גבוה.
חברות נפט החליטו להעזר בו והטיסו אותו מעל אזורים שונים ברחבי העולם, הוא הצביע על מקומות בהם אין נפט ואיש לא קדח שם על מנת להפריכו.
אורי גלר...ממש עלבון לתבונה האנושית...
צברת מוניטין של בוט איראני.אשר ליהדותי...ובכן אינך מצוי בפוזיציה המסמיכה אותך לחלק ציונים ביהדות.
אם להיות יהודי פרושו להיות מֶנְטְשׁ (יידיש, בן אדם) אזי אינך יהודי בעצמך...
לא, לא שמתי לב. היכן הסתירה?שמת לב שאתה סותר את עצמך?
כתבת "אין שום בעיה לגלות אסדות נפט..." ואח"כ כתבת את הדבר הנכון "גלוי שדה נפט והפקה ממנו הם עסק יקר ביותר ומעין הימור גבוה."
אם זה היה כזה קל, זה לא היה הימור גדול.
צברת מוניטין של בוט איראני.
אכן התכוונתי לשדה נפט.לא, לא שמתי לב. היכן הסתירה?
טענת "את הכסף הגדול שלו עשה מגילוי אסדות נפט".
עניתי "תן לי הליקופטר ואגלה אותן...רמז - הן צפות בגלוי".
רגע...נראה כי אינך יודע מהי אסדה (oil rig) וסבור שמדובר בשדה (oil field) עקב הדמיון הפונטי העברי בין המלים.
אסדת נפט - גלויה, שדה נפט - סמוי וטעון גלוי.
אני לא יהיר כמוך בשביל לשפוט אם כל לקוחותיו אהבלים, אני מניח שלא, בדיוק כפי שאני לא שופט ולא מחשיב כאהבלים פרופסורים שמאמינים בקיומו של אל.גלר לא גלה טפת נפט אחת. הוא תעתע בלקוחותיו האהבלים והורה להם היכן לא לחפש.
זאת גם אני יודע לעשות ובתעריפים אטרקטיביים יותר.
מה הקשר? לא אני הדבקתי לך את זה, רק קורא תגובות של גולשים שציינו זאת.צברתי מוניטין של בוט אירני?
משמע אזלו מליך.
ידוע לי שקיבל אזרחות מקסיקנית כאות הוקרה על כך שהצליח לאתר בהצלחה נפט ומתכות יקרות עבור חברת הנפט הלאומית של מקסיקו "Pemex".אגב, גלר נסה בעקביות להשתיק בקורות באמצעות תביעות דבה אך הפסיד בכולן.
הצלחתו - רק הודות לאהבליות המין האנושי...
לא ידעת אפוא מה משמעות המלה "אסדה".אכן התכוונתי לשדה נפט.
אני לא יהיר כמוך בשביל לשפוט אם כל לקוחותיו אהבלים, אני מניח שלא, בדיוק כפי שאני לא שופט ולא מחשיב כאהבלים פרופסורים שמאמינים בקיומו של אל.
מה הקשר? לא אני הדבקתי לך את זה, רק קורא תגובות של גולשים שציינו זאת.
ידוע לי שקיבל אזרחות מקסיקנית כאות הוקרה על כך שהצליח לאתר בהצלחה נפט ומתכות יקרות עבור חברת הנפט הלאומית של מקסיקו "Pemex".
אני לא יהיר כמוך ולא חושב שכולם נפלו ב-לא ידעת אפוא מה משמעות המלה "אסדה".
לא כדאי להכיר מלים בהם בדעתך להשתמש?
גלר לא גילה שום טפת נפט, פשוט אין הוכחה לגלוי כלשהו, הוא רק גילה הרבה אי-נפט.
ממשלת מכסיקו נפלה בפח, אולי משום שהציע לגלות אי-נפט חנם.
אתה בכלל מאמין במעשיות קסם על יכולות פאראנורמל?
שרלטנים אינם מצליחים להוליך שולל אנשים שנחנו בחשיבה בקורתית. הם זקוקים לאהבלים המצויים במצב של נכונות נפשית להיות מרומים.
אכן, "הרווחת" ביושר את המוניטין שלך.אשר לבוט אירני - הבנתי, רק השתמשת בכנוי שהודבק לי על ידי כמה מבאי הפורום...אין בעיה, לא באתי לצבור לייקים...
הוא אכן התעשר...בזכות שרלטנותו והודות לפתאיות הצבור, לא בזכות כישוריו.אני לא יהיר כמוך ולא חושב שכולם נפלו ב-
בכל זאת בזכות חושיו, היה לו כסף לאחוזה, חברות רציניות לקחו את שירותיו, הן חברת הנפט הלאומית של מקסיקו "Pemex" והן בדאוזינג על ידי חברות שונות אשר שכרו את שירותיו לצורך איתור מחצבים יקרים.
אכן, "הרווחת" ביושר את המוניטין שלך.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.