certified.woke
Well-known member
נו, פרסם שאלון לצאן הקדושים כאן, הצג את עמדות שנינו בצרוף נמוקינו ונראה מה חושבים הכל...חברך, מוגבל השיכלי, שטוען שאתה מעריץ אותו.
מסכים.
נו, פרסם שאלון לצאן הקדושים כאן, הצג את עמדות שנינו בצרוף נמוקינו ונראה מה חושבים הכל...חברך, מוגבל השיכלי, שטוען שאתה מעריץ אותו.
מסכים.
הצעת לעשות זאת, אל תפיל את זה עליי.נו, פרסם שאלון לצאן הקדושים כאן, הצג את עמדות שנינו בצרוף נמוקינו ונראה מה חושבים הכל...
הצגת טענה, טענת "יש". אני טוען טענת "אין".הצעת לעשות זאת, אל תפיל את זה עליי.
נסח כפי שאתה רוצה ושלח לחמך על פני המים ...
יש רק בעיה אחת שאין כאן הוכחה עם כל הכבוד לחברי הפורום, הם לא ההוכחה.הצגת טענה, טענת "יש". אני טוען טענת "אין".
בוכוח בין הטוען טענת "יש" לבין הטוען טענת "אין" - נטל ההוכחה על הטוען טענת "יש".
אינך חפץ לפעול להכרעה?
לא נורא, זו מדינה חפשית (בערך) ולפי שעה אינך חיב לעשות דבר.
ישאר אפוא הענין בלתי מוכרע...
הצעתי דרך הכרעה - משאל. זה הכל.יש רק בעיה אחת שאין כאן הוכחה עם כל הכבוד לחברי הפורום, הם לא ההוכחה.
מה שיש כאן הוא רק מי הם חושבים שיותר משכנע, הטיעון שלי או שלך כאשר אתה הצעת לשאול אותם ואפילו הסכמנו על הוצאת 2 גולשים.
מה מונע אותך לעשות זאת? ממה אתה מפחד?
אתה צריך להיות מאושר שניתנה לך האפשרות לנסח את הטיעון כרצונך, כמובן בצורה אובייקטיבית שיוכלו להפעיל שיקול דעת ושלא יוכתב להם מה לבחור.
הצעתהצעתי דרך הכרעה - משאל. זה הכל.
הסכמת.
אתה הוא הטוען טענת "יש".
קום ושאל.
אינך חיב.
בהעדר פעולה - אין הכרעה...
לא אמרתי שאערוך משאל, פשוט מפני שאינני יודע איך עושים זאת.הצעתהסכמתי
עשה
מאוד פשוט
ממה אתה מפחד?
אתה כ"כ חסר תועלת שאתה לא מסוגל לערוך סקר?לא אמרתי שאערוך משאל, פשוט מפני שאינני יודע איך עושים זאת.
אם הדבר בוער בעצמתיך - עשה ואצביע...או שהסוגיה אינה מוכרעת...מכל מקום מפי הסוס עצמו כבר שמענו שהוא מודה כי אין לו כחות פארארנורמליים, ומי שמאמין כי חילץ אניות תקעות או הסיט טילים או גילה אוצרות-טבע אינו אלא פתי...
יופי, הצבעתי.אתה כ"כ חסר תועלת שאתה לא מסוגל לערוך סקר?
הנה, עשיתי אותו, אך אתה לא יכול לבוא בטענות לגבי הניסוח כי נתתי לך את ההזדמנות לערוך אותו בעצמך.
כן, ראיתי, אך היית לא ספורטיבי כפי שציינתי בתגובה #5 וניסית להשפיע על דעת הקהל במקום לתת להם להשיב לבד ללא כל הנחייה.יופי, הצבעתי.
ראה שם...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.