מר שללאשוילי הוא מורה לריקוד בבית ספר ומואשם במגע חשוד עם תלמידותיו, אבל, זה לא מה שמענין

certified.woke

Well-known member
הצעת לעשות זאת, אל תפיל את זה עליי.
נסח כפי שאתה רוצה ושלח לחמך על פני המים ...
הצגת טענה, טענת "יש". אני טוען טענת "אין".
בוכוח בין הטוען טענת "יש" לבין הטוען טענת "אין" - נטל ההוכחה על הטוען טענת "יש".
אינך חפץ לפעול להכרעה?
לא נורא, זו מדינה חפשית (בערך) ולפי שעה אינך חיב לעשות דבר.
ישאר אפוא הענין בלתי מוכרע...

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
הצגת טענה, טענת "יש". אני טוען טענת "אין".
בוכוח בין הטוען טענת "יש" לבין הטוען טענת "אין" - נטל ההוכחה על הטוען טענת "יש".
אינך חפץ לפעול להכרעה?
לא נורא, זו מדינה חפשית (בערך) ולפי שעה אינך חיב לעשות דבר.
ישאר אפוא הענין בלתי מוכרע...
יש רק בעיה אחת שאין כאן הוכחה עם כל הכבוד לחברי הפורום, הם לא ההוכחה.
מה שיש כאן הוא רק מי הם חושבים שיותר משכנע, הטיעון שלי או שלך כאשר אתה הצעת לשאול אותם ואפילו הסכמנו על הוצאת 2 גולשים.
מה מונע אותך לעשות זאת? ממה אתה מפחד?
אתה צריך להיות מאושר שניתנה לך האפשרות לנסח את הטיעון כרצונך, כמובן בצורה אובייקטיבית שיוכלו להפעיל שיקול דעת ושלא יוכתב להם מה לבחור.

certified.woke

Well-known member
יש רק בעיה אחת שאין כאן הוכחה עם כל הכבוד לחברי הפורום, הם לא ההוכחה.
מה שיש כאן הוא רק מי הם חושבים שיותר משכנע, הטיעון שלי או שלך כאשר אתה הצעת לשאול אותם ואפילו הסכמנו על הוצאת 2 גולשים.
מה מונע אותך לעשות זאת? ממה אתה מפחד?
אתה צריך להיות מאושר שניתנה לך האפשרות לנסח את הטיעון כרצונך, כמובן בצורה אובייקטיבית שיוכלו להפעיל שיקול דעת ושלא יוכתב להם מה לבחור.
הצעתי דרך הכרעה - משאל. זה הכל.
הסכמת.
אתה הוא הטוען טענת "יש".
קום ושאל.
אינך חיב.
בהעדר פעולה - אין הכרעה...

נערך לאחרונה ב:

certified.woke

Well-known member
הצעת |שמאל| הסכמתי |שמאל| עשה|!|
מאוד פשוט :)
ממה אתה מפחד?
לא אמרתי שאערוך משאל, פשוט מפני שאינני יודע איך עושים זאת.
אם הדבר בוער בעצמתיך - עשה ואצביע...או שהסוגיה אינה מוכרעת...מכל מקום מפי הסוס עצמו כבר שמענו שהוא מודה כי אין לו כחות פארארנורמליים, ומי שמאמין כי חילץ אניות תקעות או הסיט טילים או גילה אוצרות-טבע אינו אלא פתי...

דיברגנט חדש

Well-known member
לא אמרתי שאערוך משאל, פשוט מפני שאינני יודע איך עושים זאת.
אם הדבר בוער בעצמתיך - עשה ואצביע...או שהסוגיה אינה מוכרעת...מכל מקום מפי הסוס עצמו כבר שמענו שהוא מודה כי אין לו כחות פארארנורמליים, ומי שמאמין כי חילץ אניות תקעות או הסיט טילים או גילה אוצרות-טבע אינו אלא פתי...
אתה כ"כ חסר תועלת שאתה לא מסוגל לערוך סקר?
הנה, עשיתי אותו, אך אתה לא יכול לבוא בטענות לגבי הניסוח כי נתתי לך את ההזדמנות לערוך אותו בעצמך.

למעלה