משהו מעניין שמצאתי על הבומים

בומלי

New member
משהו מעניין שמצאתי על הבומים

http://www.zetatalk.com/index/blog1005.htm " Thousands of homes were rattled by two huge, mysterious booms 30 miles southeast of Los Angeles just before 10 p.m. in May of 1998. Residents described the sounds as explosions, earthquake noises, and thuds. The two booms occurred about five minutes apart." נשמע די דומה...

הבומים האלו נשמעו כאן ממש ממש

אבל ממש(!!!) חזקים. ושמעתי אותם אתמול ושלשום כל היום. בהתחלה זה נשמע כמו רעש של מטוסים. אז יצאתי החוצה כמה פעמים לבדוק. לא היו שום מטוסים. אתמול בלילה הוצאתי את הכלבה שלי לטייל. טיילתי איתה לאורך הרחוב עד שהיא נעצרה באיזו שהיא נקודה ופשוט עמדה והיטתה את הראש שמאלה וזקפה אוזניים ואז היה איזה רעש כזה והיא פשוט התחילה לרוץ מהר בחזרה הביתה, נכנסה מתחת לאחד השולחנות בבית ולא רצתה לצאת משם במשך דקות ארוכות... מוזר.

בומלי

New member
וואלה

אני שמעתי רק בפעמים שגם דיווחו עליהם, בסוף אוקטובר ולפני איזה שבועיים. (בעצם עכשיו אני נזכר בעוד פעם, שהיה בום יותר חלש, כמה ימים לפני הבום החזק של סוף אוקטובר) בסוף אוקטובר(החזק) התעוררתי בבהלה בערך ב-3 בלילה (הרצליה)... ולפני שבועים זה היה בסביבות 2-3 בצהריים אם אני לא טועה.. בדיוק דיברתי בטלפון וקלטתי איך החלונות רועדים במשך כמה שניות. אחרי כמה דקות זה חזר שוב. הסתכלתי למטה על החתולים ולא ראיתי שזה מזיז להם יותר מידי
סתם הסתכלו אחד על השני והמשיכו לדרכם באדישות ... איפה אתה גרה ?

באר שבע...

מוזר, כי הכלבה שלי די עירנית לרעשים ובומים על קוליים או אפילו זיקוקים מפחידים אותה נורא...

pcp1

New member
בטוח שיש משהו שמתכוננים ל

הפצצה על איראן שאני מאוד מאוד מקווה שכבר יורידו תמדינה הזאת לפי דעתי בהאישית זה יקרה לפני שהטילים הרוסים יגיעו לאיראן

לא ממש קונה את זה...

אם באמת הבומים האלה הם תוצר של ניסויים כלשהם, כל דרך ההתנהלות מדאיגה מאוד. 1. במידה וגל ההדף היה צפוי, איך צה"ל לא תכנן מראש "הסבר" משכנע ? (מה הבעיה לדוגמה להזניק מטוסים לשמיים בעת הניסוי ואפילו להאשים איזה "ש.ג." במחדל) ? 2. מי נתן הוראה לערוך את הניסוי דווקא בסביבות-2 בלילה(ב-28 לאוקטובר), כשאזרחים ישנים ? 3. ולמה לקח לצה"ל כל כך הרבה זמן לספק הסבר לתופעה, ועוד אחד ממש לא משכנע שכאילו נשלף מהשרוול ? צריך להיות יותר מטיפש בשביל לספק הסבר כזה שנתלה על תופעת מזג אוויר "נדירה", בידיעה שניסויים עומדים להערך שוב והבומים עומדים לחזור (כפי שהיה). http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3173323,00.html ומצד שני, יש גם הרבה נקודות שמחזקות את הסברה שיש משהו שרוצים להסתיר: 1. השתיקה היחסית של התקשורת לנוכח התופעה המוזרה... הרי זה אחלה של אייטם: רעשים מוזרים, בתים רועדים, אנשים שמתעוררים בבהלה בלילה, אקווריום שנשבר. איפה כל הראיונות עם ה"מומחים" שינסו לספק הסבר להרבה מאוד אנשים שנראה שהנושא מטריד אותם(לפי כמות התגובות לכתבות) לא חושב שמישהו בתקשורת היה מוכן לוותר על הנתח העסיסי הזה בלי איזה הוראה מלמעלה. 2. ההסבר המוזר על האינברסיה 3. החסכנות במידע שמפגין המכון הסיסמולוגי "לא נרשמה רעידת אדמה, אולי דברים אחרים"...

pcp1

New member
Obisidian

תיראה הרבה דברים היום (יחסית הרבה) קשורים בעבמים למה? רוב האנשים חושבים שעבם זה חייזר אבל זה לא נכון כולנו יודעים מה זה הראשי תיבות האלה עב"ם עצם בלתי מזוהה בקשר לבומים אני לא שמעתי משום מקום שאזרח כזה או אחר ראה עב"ם בשמיים ובאמת לא כל דבר כזה קשור בישות מהחלל יתכן מאוד מאוד ואפילו הסיכוי גבוה שזה אכן מעשה צבאי ובכלל לא בטוח שמדובר בניסוי יכול מאוד להיות שמטוסים פשוט חצו את מחסום הקול אבל שוב גם אני לא יודע תסיבה האמיתית ככה שכל אחד יכול לחשוב מה שהוא רוצה עד שיוכח אחרת

pcp1

New member
צרנו ביל

לא בטוח בכלל שהצבא רוצה להסתיר משהו פשוט בזה שהוא משתיק תעניין הוא לאט לאט מעביר אותו מסדר היום הציבורי יתכן ובאמת הצבא סתם עשה ניסוי קטן או אפילו לא ניסוי סתם מטוסים עבור את מחסום הקול והצבא לא רוצה לקחת אחריות על זה אפשר לדעת יכול להיות 1001 סיבות מה זה ולמה זה נגרם וגם לאיזה תוצאה זה שימש או ישמש

Obisidian

New member
אני מסכים

אבל כמו שאמרת. האסיסואציה הראשונה שעולה בראש כששומעים עב"מ זה ישיות מהחלל החיצון. גם המילה alien פירושה מהגרים. אי אפשר לדעת מה זה. זה מאוד סביר שזה מטוסים שטסים במהיריות החוצות בהרבה את מחסום הקול, אבל.. אי אפשר לדעת.

Obisidian

New member
אתה מבין..

שאם נתקוף את איראן אנחנו באופן מעשי פותחים מלחמת עולם שלישית?

pcp1

New member
מה פתאום מלחמת עולם שלישית

אחי בוא ניקח את זה בפרופורציות נכונות למה שתפתח מלחמת עולם שלישית??? תקפנו תכור העיקאקי קרתה מלחמת עולם?? אמריקה תקפה באפגניסטן פקיסטן ועירק נפתחה מלחמת עולם שלישית ?? אם ישראל תתקוף את איראן אז הכי גרוע זה שהם ישלחו לפה כמה טילים ספק אם יגיעו וזהו זה לא ממש דברים רציניים הם מאיימים כמו סאדם שאיים הרבה

Gilliana

New member
And it's about time

אבל למה לעזאזל בארבע לפנות בוקר? עם הכל הכבוד לאורורה ולטייסים המוכשרים - תתחשבו קצת בנו כאן על הקרקע! מדובר בגלי הדף אדירים שלי באופן אישי גורמים כל פעם כמעט להתקף לב.

Majestic12

New member
גלי ההדף והבומים...

הבומים בתקרית הראשונה היו בשעות הערב...כנראה פשוט לא התכוונו לכך, והייתה אישו טעות במהירות או גובה טיסות האימון...בקיצור - מישהו פישל... לגבי האיראנים - אני משוכנע שכבר החלו את הספירה אחורנית...

Gilliana

New member
אגב, אלו לא בומים על קוליים רגילים

אלו בומים + גלי הדף שנגרמים ע"י כלי טיס הייפר סוניים (בניגוד לספור סוניים), כלומר כאלו שמסוגלים לטוס במהירות גבוהה ממאך 4. וגלי ההדף ההלו נצפו שלשום ב-4:17 לפנות בוקר באזור דרום מרכז הארץ.

למעלה