משהו מעניין שמצאתי על הבומים

pcp1

New member
שמע הציבור לאחר גל ההדף הראשון

שהיה ב2 בלילה הפך בחלקו פרנואיד לכן כל בום על קולי הקפיץ אותו

ממש לא ../images/Emo13.gif

אני במקרה בדיוק הייתי בסלון, כשהחלונות בבית היו סגורים ודיברתי בטלפון ופתאום ראיתי את כל החלון "רוקד" על המסילה במשך כמה שניות טובות. אחרי 5 דקות זה חזר שוב. אלה לא היו בומים רגילים, זה בטוח. אני מדבר על המקרה האחרון, שהיה בסביבות 2 וחצי בצהריים

pcp1

New member
שמע אני לא יכול לומר לך מה זה היה

אבל תיהיה בטוח ב99,9 אחוז שזה מעשה צבאי לא חיזריים למרות שעדיין קיים הסיכוי שזה חייזרים ואפילו הייתי מאוד רוצה שזה יהיה חיזרים אבל כרגע אף אחד לפחות מהאזרחים הפשוטים אני ואתה וחברי הפורום לא יודעים מה זה במאה אחוז כרגע רק ניתן לשער השערות

ירדן121

New member
באיזה תאריך זה היה ?

אני גרה ליד באר שבע ולפני כמה חודשים בערך ב-2 בלילה הייתי ערה (חופש גדול) והיה בום שהפחיד אותי אש
זה היה הבום הכי מפחיד ששמעתי ותאמינו לי שמעתי מלא! ניכנסתי ללחץ כי לא הבנתי מה קרה כי בד"כ הבומים אצלנו זה בשעות הצהריים לא ב-2 בלילה. דרך אגב ממתי טסים מטוסים בשתיים בלילה עכשיו שאני חושבת על זה ? כל הבית שלי רעד. זה גם לא יכול להיות תרגיל בבסיס כי בום כזה ענק? ולא באוויר? ו: יש לי מחר מבחן בביולוגיה בעע ~WiSh Me LuCk~.

pcp1

New member
בהצלחה במבחן

בדרך כלל מטוסים צבאים נמנעים מלטוס מעל אזורי אוכלוסיה בשעות הלילה לכן יתכן שמדובר בטיסות לצורך ניסוי או משהו דומה

זה היה ב-28 לאוקטובר

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3160649,00.html בהצלחה מחר (מבחנים... איככס)

Gilliana

New member
מדאיגה? כבר לא

מבחינתי לפחות כל דרך ההתנהלות של הצבא כבר הפסיקה להדאיג - עם כל הפאשלות והמחדלים שיש אצלנו, לא מפליא אותי שזה עוד אחד מהם, וקטן יחסית, לרבות ההסבר ה-תסלחו לי, אידיוטי לחלוטין שניתן בארוע הראשון (אינברסיה). מצד שני - אף פעם לא חשבתי שבצבא אצלנו סובלים מעודף אינטילגנציה.

pcp1

New member
את מתבלבלת עם הכנסת

הצבא ברובו טוב ואפילו טוב מאוד הרשות המחוקקת שלנו על הפנים

Gilliana

New member
לא לא - אני לא מתבלבלת, תאמין לי

זו אשליה. זה היה נכון לפני 30 ואולי גם לפני 20 שנה אבל היום? מצבנו "על הפנים" כמו שאומרים. תאמין לי שאני יודעת על מה אני מדברת. על הרשות המחוקקת אני כבר בכלל לא רוצה לדבר - 120 קרימינלים.

Gilliana

New member
לא לא - אני לא מתבלבלת

הצבא שלנו היה טוב בעבר הרחוק - לפני 30 ו-20 שנה, היום זו אשליה, תאמין לי שאני יודעת על מה אני מדברת. החיל היחיד שעוד שווה אצלנו משהו זה חיה"א וגם זה תודות לכך שאנשי החיל עוברים חלק גדול מההכשרה שלהם בארה"ב. על הכנסת אני בכלל לא רוצה לדבר - 120 קרימינלים.

Gilliana

New member
אהההה, OK ../images/Emo13.gif

טוב, מסבירים לי לאט אני מבינה מהר.

pcp1

New member
מה באתר הידען אמרו

על הבומים או שבכלל לא התיחסו שם ?

וסתם הבהרה

אני ממש לא מנסה לכוון לכיון של עב"מ או חייזר, יותר לכיוון של תעלומה

חפY

New member
דעה נוספת שלי בנושא

אולי הנושא קשור בעקיפין לעב"מים, כגון פיתוח אפשרי של כלי טייס ונשק למקרה של פלישת חייזרים אפשרית כמו בסרט "מלחמת העולמות" או "היום השלישי", אבל מצד שני- מי יודע?

yotamde

New member
איפה התקשורת, איפה?

מדוע אין סיקורים או דיעות על הבומים העל-קוליים בכלי התקשורת?

ירדן121

New member
ווי תיראו:

מצאתי שני כתבות ש"מסבירות" את הבומים. באחת שבאתר וואלה! כתוב "בשנת 2001, כשכיהן כמפקד חיל האוויר, אסר חלוץ על טיסות בשמי ישראל, הגורמות ל"בומים על-קוליים". אם הוא אסר על טיסות בשמי ישראל שגורמות לבומים על קוליים,אז למה הם ממשיכים?

למעלה