אני במקרה בדיוק הייתי בסלון, כשהחלונות בבית היו סגורים ודיברתי בטלפון ופתאום ראיתי את כל החלון "רוקד" על המסילה במשך כמה שניות טובות. אחרי 5 דקות זה חזר שוב. אלה לא היו בומים רגילים, זה בטוח. אני מדבר על המקרה האחרון, שהיה בסביבות 2 וחצי בצהריים
אבל תיהיה בטוח ב99,9 אחוז שזה מעשה צבאי לא חיזריים למרות שעדיין קיים הסיכוי שזה חייזרים ואפילו הייתי מאוד רוצה שזה יהיה חיזרים אבל כרגע אף אחד לפחות מהאזרחים הפשוטים אני ואתה וחברי הפורום לא יודעים מה זה במאה אחוז כרגע רק ניתן לשער השערות
אני גרה ליד באר שבע ולפני כמה חודשים בערך ב-2 בלילה הייתי ערה (חופש גדול) והיה בום שהפחיד אותי אש
זה היה הבום הכי מפחיד ששמעתי ותאמינו לי שמעתי מלא! ניכנסתי ללחץ כי לא הבנתי מה קרה כי בד"כ הבומים אצלנו זה בשעות הצהריים לא ב-2 בלילה. דרך אגב ממתי טסים מטוסים בשתיים בלילה עכשיו שאני חושבת על זה ? כל הבית שלי רעד. זה גם לא יכול להיות תרגיל בבסיס כי בום כזה ענק? ולא באוויר? ו: יש לי מחר מבחן בביולוגיה בעע ~WiSh Me LuCk~.
מבחינתי לפחות כל דרך ההתנהלות של הצבא כבר הפסיקה להדאיג - עם כל הפאשלות והמחדלים שיש אצלנו, לא מפליא אותי שזה עוד אחד מהם, וקטן יחסית, לרבות ההסבר ה-תסלחו לי, אידיוטי לחלוטין שניתן בארוע הראשון (אינברסיה). מצד שני - אף פעם לא חשבתי שבצבא אצלנו סובלים מעודף אינטילגנציה.
זו אשליה. זה היה נכון לפני 30 ואולי גם לפני 20 שנה אבל היום? מצבנו "על הפנים" כמו שאומרים. תאמין לי שאני יודעת על מה אני מדברת. על הרשות המחוקקת אני כבר בכלל לא רוצה לדבר - 120 קרימינלים.
הצבא שלנו היה טוב בעבר הרחוק - לפני 30 ו-20 שנה, היום זו אשליה, תאמין לי שאני יודעת על מה אני מדברת. החיל היחיד שעוד שווה אצלנו משהו זה חיה"א וגם זה תודות לכך שאנשי החיל עוברים חלק גדול מההכשרה שלהם בארה"ב. על הכנסת אני בכלל לא רוצה לדבר - 120 קרימינלים.
אולי הנושא קשור בעקיפין לעב"מים, כגון פיתוח אפשרי של כלי טייס ונשק למקרה של פלישת חייזרים אפשרית כמו בסרט "מלחמת העולמות" או "היום השלישי", אבל מצד שני- מי יודע?
מצאתי שני כתבות ש"מסבירות" את הבומים. באחת שבאתר וואלה! כתוב "בשנת 2001, כשכיהן כמפקד חיל האוויר, אסר חלוץ על טיסות בשמי ישראל, הגורמות ל"בומים על-קוליים". אם הוא אסר על טיסות בשמי ישראל שגורמות לבומים על קוליים,אז למה הם ממשיכים?